Sto se tice nastavka nasih na turniru, ocekujem da Brkic pruzi otpor Hajderu, dok od Setkica bi bilo lijepo ocekivati da uzme makar jedan set.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
yep pljusti cio dan : ) bude li padala do 16h vjerovatno vise nece bit ni teoretske sanse da neko izadje danasbhsport je napisao/la:Kisa pada, tesko da ce se ista odigrati danas.
Prema prognozama, do subote je ovako.delko je napisao/la:yep pljusti cio dan : ) bude li padala do 16h vjerovatno vise nece bit ni teoretske sanse da neko izadje danasbhsport je napisao/la:Kisa pada, tesko da ce se ista odigrati danas.
naravno da su mogli , neznam sta je sad u pitanju , mozda sto je prehladno ??delko je napisao/la:Jeste da je oblacno danas, ali evo od jutra pa do sada nije pala ni kap kise, mogli su odigrati nekoliko meceva :/
de ti nama kazi na koji ti turnir mislis ?likma23 je napisao/la:Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise)?
Mislim na ovaj u Banja Luci, ali sam sad vidio da nik ne igrta na centralnom, misli sam da Brkic igra na centralnom ali ne igradelko je napisao/la:de ti nama kazi na koji ti turnir mislis ?likma23 je napisao/la:Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise)?
nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslovalikma23 je napisao/la:Mislim na ovaj u Banja Luci, ali sam sad vidio da nik ne igrta na centralnom, misli sam da Brkic igra na centralnom ali ne igradelko je napisao/la:de ti nama kazi na koji ti turnir mislis ?likma23 je napisao/la:Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise)?
. Trenutno niko ne igra.
nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslovalikma23 je napisao/la:[quote="delko
Igrao je malo prije Brkic, izgubio Brkic 1. set 1-6/ 2-2 a sad su mecevi svi prekinuti[/quote]delko je napisao/la:nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslovalikma23 je napisao/la:[quote="delkoa po prognozama nece ni sutra niko izlaziti
btw ovdje imas sve o turniru, kad ko izlazi i poslije kogakao i sve finese oko turnira
http://www.banjaluka-challenger.com/novi/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.