FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 28 feb 2013, 21:40

_karabaja_ je napisao/la:Jbt kad god udjem na jednu od ovih tema (Sloboda, Radnicki i Gracanica) vodi se rasprava o necem 100. samo ne o fudbalu, i sve tri strane nenormalno vuku sebi. Vi kao da zivite u Londonu, Berlinu i Madridu eto kako se ponasate, a ne u tri mala gradica (ako se i tako mogu nazvat, jedino je Tuzla po meni gradic) u ovoj nasoj Bosni i nema hamaretnog grada. Izmedju vas/nas nema ama bas nikakve razlike kao sto vi to predstavljate i vi nastavite tako razmisljat i daleko ce te dogurat (vazi za sve 3 strane).
Glas razuma!
Nemaju djeca druga posla pa gledaju "čiji je veći"

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 feb 2013, 22:00

_karabaja_ je napisao/la:Jbt kad god udjem na jednu od ovih tema (Sloboda, Radnicki i Gracanica) vodi se rasprava o necem 100. samo ne o fudbalu, i sve tri strane nenormalno vuku sebi. Vi kao da zivite u Londonu, Berlinu i Madridu eto kako se ponasate, a ne u tri mala gradica (ako se i tako mogu nazvat, jedino je Tuzla po meni gradic) u ovoj nasoj Bosni i nema hamaretnog grada. Izmedju vas/nas nema ama bas nikakve razlike kao sto vi to predstavljate i vi nastavite tako razmisljat i daleko ce te dogurat (vazi za sve 3 strane).
Tako nekako.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 28 feb 2013, 23:52

Casp3r je napisao/la:
Tako nekako.
Zbog nekih forumasa me bude tacno bude stid sto sam iz Lukavca pa koliko god godina imali nije opravdanje za gluposti koje pisu. O njihovim ekvivalentima iz Tz i Gracanice ne bih da komentarisem al sve u svemu jadno.
Shvatam da je mozda potrebno malo dignuti tenzije da se raja zainteresuje za tekmu ali debilizam koji se prosipa je uvreda za sve normalne koji citaju. Volio bih samo da znam tu djecu da ih vidim ako bi sutra krenulo sranje u gracanici il tuzli kako bi se ponasali.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 01 mar 2013, 09:25

Sretan 1. Mart dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine svim navijačima Radničkog a naročito normalnim Siouxima. Još jednom bujrum u Gračanicu i neka bude pravi derbi. Neka sve bude fer i pošteno kako na tribinama tako i na terenu. Kako god da završi na kraju imajte na umu da je ovo samo jedna od mnogobrojnih utakmica kakvih smo imali i u prošlosti a akobogda biće ih u budućnosti. Pozz ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 01 mar 2013, 09:41

Blizi se Gracanica polahko,jedva cekam,samo da nas posluzi lijepo vrijeme i da to bude pravi spektakl.Bit ce nas dosta u Gracanici tako da i na tribinama ocekujem pravu atmosferu.Pozzz jos jednom i viidmo se :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 01 mar 2013, 17:53

Kakav je status Kuduzovića, vidim da piše da je zvanično otišao iz Čelika!?Ima li čovjek uopšte klub sada?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 mar 2013, 17:58

forumski buntovnici,unose nemir na temama ostalih klubova sa kantona hehe :mrgreen: :mrgreen:

Da ne bude offtopic,zanima me kakav status ima Nermin Karic u klubu? Znam da se oprostio od aktivnog igranja i da sad trenira Zenski nogometni klub kod nas u Orahovici,ali me ne bi cudilo da ima i neku funkciju kod vas u klubu?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 01 mar 2013, 19:18

Zoom088 je napisao/la:De prvo neka ti kazu ko im je to rekao i kad. Ja evo maloprije sa stadiona i niko nista o tome ne prica.

A za mahalanje ostajem pri istome sto sam napisao i onda kad si pljuvao po meni ;)
To sto trazimo odgovore od tebe jer si clan uprave, nije pljuvanje. Naprotiv zelim informacije iz prve ruke o nekim losima stvarima jer nije sve tako bajno pa da imamo para "za posudit" kako vi ovdje pisete.

Stoposto znam da je to igracima receno, strah me ne bih volio da je to istina. Cinjenica da su sad dobili po pola plate i nisu zadovoljni. Moji postovi nisu pljuvanje jedini si iz Uprave ovdje. Prica se jedno vamo, a drugo ovdje pisete da imamo para "za posudjivati" ... pa ko koga tu, moram tebe pitati koga cu drugog
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 01 mar 2013, 19:25

Haj se malo vratimo na klub i rad :lol:

Sa gracanlijama cemo se prepucavat na tribini ;)
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 mar 2013, 21:07

De ti druže razgraniči malo forum od privatnog života. Zvanične informacije iz kluba se pišu na zvaničnoj web stranici/portalu, odnosno fkradnicki.ba.

To što ti znaš da sam član UO je nešto drugo. Ja s druge strane nemam pojma ko se krije iza pseudonima "john lowe", a i ne zanima me baš nešto, sve dok se ne bude prijetilo ili tome slično (onda nastupaju neke druge vještine što se otkrivanja identiteta tiče :D ).

Navedi mi da sam napisao gdje mi imamo para za posuđivanje. Ja ne vidjeh nigdje takav komentar.
Napisao sam prije nekoliko dana "pare nisu problem, para ima", nakon toga stavio smajli...

Joj pravdam se. A bježi ba. Dođi na sjednicu UO u ponedjeljak po zvaničnu informaciju. Ovdje sam forumaš kao i ti.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 mar 2013, 18:13

Pozdrav svima, posebno mojim Siouxima, šta ima, ja sam ovdje "new" kako teku pripreme za Gračnicu jel sve privedeno kraju što se tiče organizacije, jedva čekam 9 mart akobogda da odemo dole i pokažemo šta je pravi fudbal, a naravno i šta je pravo navijanje, i da dobrodošao u klub naš novi/stari igrač Adnan Jahić, Jaha majstore nisi pogriješio što si došao u Radnički....:)

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 02 mar 2013, 23:06

Sta je ovo, kakva je ovo tisina?? Da nije zatisje pred buru :lol: :lol:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 mar 2013, 09:06

Otišlo sve u ilegalu :)

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 03 mar 2013, 09:37

samolukavac je napisao/la:Pozdrav svima, posebno mojim Siouxima, šta ima, ja sam ovdje "new" kako teku pripreme za Gračnicu jel sve privedeno kraju što se tiče organizacije, jedva čekam 9 mart akobogda da odemo dole i pokažemo šta je pravi fudbal, a naravno i šta je pravo navijanje, i da dobrodošao u klub naš novi/stari igrač Adnan Jahić, Jaha majstore nisi pogriješio što si došao u Radnički....:)
E izgleda da neće te moć uć na tribinu :lol: Brko će vas preduhitrit,kani uvest zabranu ulaska gostujućih navijača no više će se znat uskoro ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 mar 2013, 10:25

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=5791
Ovdje raspravljajte o (ne tako) davnim vremenima, izgradnji vjerskih objekata, kojekakvim vjerskim "poglavarima"... Na ovoj temi ćemo se ipak držati fudbala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 12:14

skandinavka76 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Pozdrav svima, posebno mojim Siouxima, šta ima, ja sam ovdje "new" kako teku pripreme za Gračnicu jel sve privedeno kraju što se tiče organizacije, jedva čekam 9 mart akobogda da odemo dole i pokažemo šta je pravi fudbal, a naravno i šta je pravo navijanje, i da dobrodošao u klub naš novi/stari igrač Adnan Jahić, Jaha majstore nisi pogriješio što si došao u Radnički....:)
E izgleda da neće te moć uć na tribinu :lol: Brko će vas preduhitrit,kani uvest zabranu ulaska gostujućih navijača no više će se znat uskoro ;)
To se Brko prepao velikog broja gostujućih navijača hehe, svašta se može očekivati od tog čovjeka, ali nema veze ne može nam zabraniti da dođemo u Gračanicu, a mi možemo i pored stadiona da navijamo.......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 mar 2013, 12:59

Propozicije takmičenja za sezonu 2012/13

Član 19.
Klub domaćin obvezan je sačekati gostujuće navijače ako organizirano dolaze (što gostujući tim treba najaviti), smjestiti ih u gledalište na posebnom mjestu i izvršiti osiguranje istih prije, u toku i poslije utakmice.
Gostujući klub je dužan minimalno 48 sati prije odigravanja utakmice najaviti organizovani dolazak navijača, što će biti i učinjeno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 03 mar 2013, 14:37

Bit ce gusto bit ce 0:2 :D :D :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 14:45

Zoom088 je napisao/la:Propozicije takmičenja za sezonu 2012/13

Član 19.
Klub domaćin obvezan je sačekati gostujuće navijače ako organizirano dolaze (što gostujući tim treba najaviti), smjestiti ih u gledalište na posebnom mjestu i izvršiti osiguranje istih prije, u toku i poslije utakmice.
Gostujući klub je dužan minimalno 48 sati prije odigravanja utakmice najaviti organizovani dolazak navijača, što će biti i učinjeno.
Objasnio čovjek sve.....:)

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 03 mar 2013, 15:37

samolukavac je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Propozicije takmičenja za sezonu 2012/13

Član 19.
Objasnio čovjek sve.....:)
SAMO SE VI NADAJTE ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.