Jest luda al nije tolika, da sam sebe komentariše, al od njega može se nadat svašta>Edgecator je napisao/la:
Chelsea dominira!
Što Paja ne komentariše moje postove,nema argumenta dakako !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jest luda al nije tolika, da sam sebe komentariše, al od njega može se nadat svašta>Edgecator je napisao/la:
Chelsea dominira!
Što Paja ne komentariše moje postove,nema argumenta dakako !
Imam pravo pisati na ovoj temi!Nail for Real je napisao/la:@Edge, haj dosadjuj na drugoj temi, niko na tebe ne obraca paznju.
Nego momci, moze li ko da izbaci tabelu?
A jesi intelektualac,svaka ti čast.Nego kada je ono zadnji put Real prošao osminu finala Lige Prvaka?Nail for Real je napisao/la:@Edge, koga zabole uvo za ruse...?
Hocemol' se vracat temi ili ne?
Red je da je napokon prođete valjda će vam sada uspjeti,samo da sada ne bude Lyona ili RomeNail for Real je napisao/la:2004 protiv Monaca.
Konacno se temi (djelimicno) vratismo.
Cekaj, jel to prvo riznica Europskih trofeja Arsenala ili Chelsea?Raul_64 je napisao/la:
mada sam i ja dijete što se prepirem al eto fina slika
nisu toliko smijesni koliko su budalastiDevil je napisao/la:Ukoliko se ubrzo ne reaguje mislim da bih mogao prvi put upotrebiti opciju ignore,jer ovaj nit ima pametne ni smesne postove.
Nail for Real je napisao/la:
EDIT: GunnerS mi uze rijec iz usta
Zbog cega bih se vratio, ti si taj koji se je osramotio jer je pozurio provocirati a nije sve procitao postove. Steta sto nemamo takvih jos kao ti pa da im se mozemo smijati jer nisu bas dobri u glavi.-Paja je napisao/la:Zasto pitas jesam li pokusao, ti si superioran skontaj moj Brljo. Cekaj prvo se vrati unazad i skontaj sta si govorio, nemoj da se zbunis ponovo.Brnjoo je napisao/la:Vidite ljudi, o ovome sam govorio. Paja je to
Njegovi postovi trebaju biti provokativni i smijesni za pojedine, no ja ne vidim da mu se neko smije. Jesi li i sa tim postom nesto pokusao
Edgecator-tvoji postovi su na razini djeteta iz vrtica, lijepo je vidjeti da se trudis biti fanatican navijac Chelsija ali ne ide ti nisi to ti, pronadji se u nekoj aktivnosti kao npr. hranjenju patki u Miljacki tamo kod Akademije.
Opet nije smijesno-Paja je napisao/la:Brljovom svijetu ja sam se osramotio, on je superioran, snijeg je crn, Real je prosao osminu finala LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.