Strasne tene, znal neko gdje da kupim, koliko rapa i neku vecu sliku u drugoj boji? Prve nike tene da mi se bas svidjaju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Burazeru imas kakvu sliku da vidim, nekako mi ovako male super izgledaju e sad na vecoj slicianonimni je napisao/la:mom jaranu su se baš svidjele (al' ovo je bilo prije mjesec) i odemo mi u Sport Life, 120 KM, ne znam imaju li ih sad
za koje misliš, ove Emirove ili ove druge ? Emirove mi jesu grozne, al' s ovim iznad nije takav slučajKonfucije je napisao/la:![]()
A svijumi niste normalni,pa gdje cete ba ovo na noge obuti.Ovo samo narkomani i dizelasi nosaju.Ne znate se dotjerati k'o normalna raja.
Ma Emirove.anonimni je napisao/la:za koje misliš, ove Emirove ili ove druge ? Emirove mi jesu grozne, al' s ovim iznad nije takav slučajKonfucije je napisao/la:![]()
A svijumi niste normalni,pa gdje cete ba ovo na noge obuti.Ovo samo narkomani i dizelasi nosaju.Ne znate se dotjerati k'o normalna raja.
rek'o ti janime_tm87 je napisao/la:Emire je.bote tek sad fino pogledah ove maxice sto hoces da kupis,nekako mi izgledaju pijacarski nemoj bolan kupi nesto normalno
@
Sad mi jedan lik rekao one tike sto sam postavio 120 KM u nike shopu
ako uspijes naci, javi i meninime_tm87 je napisao/la:
TRAŽIM!!!