FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la NukeR_G1970 » 14 jun 2011, 00:13

Imamo kompleks pa zbog toga i koristimo :)

Na finalu kupa smo stajali jedni drugima na glavama pa ti sam proceni koliko nas je bilo + nije bilo stolica, bez ikakvih koreografija i ostalih gluposti koje vi pravite na svakoj utakmici, navlacite neke kese na sebe, masete zastavicama itd...Znaci pricam o navijanju...Reci mi jednu utakmicu na kojoj je bila bolja atmosfera ove sezone na marakani? Koliko znam, i vi se sami zalite da je mobilizacija dovukla mnogo "blejaca" na sever :)

I zasto nam nikad u rupi nisu dali ceo Jug, kako bi se vi proveli kada bi vam na JNA skratili sever? ;)

I nemoj vise da pricas o nama, nije u redu, zna se ko su Grobari a ko Delije, ili se mozda zaboravilo kada su Pampi i ekipa ulazili na sever i samarali cigane i vodili navijanje :)

VASA REAKCIJA - ZA VIDOVDAN AKCIJA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2011, 00:27

Devil je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Nešta gledam maloprije i dođo ovdje da pitam Stefana u vezi toga ,iako nema veze sa Zvezdom više sa Partizanom ,al nema veze.
Naumpade mi maloprije onaj Đorđe Pantić ,što je branio za Partizan u LP 2003-04 kad je igrao ,kako je tad branio pogotovo u onim utakmicama sa Realom ,pa reko gdje je on sad napravili ikakvu karijeru ,mislio sam da će biti veliki golman kako je tad branio(imao 20 i nekolike godien ,za golmana bio premlad još) ,ali nema ga nigdje ne spominje se ,nikad nije ni za reprezeentaciju zaigrao ,bio se bacio malo i na pjevanje ;)
Djordje Pantic odmilja zvani retard zbog svoga ponasanja.Garantujem da se na Balkanu nije jos rodio a ne verujem ni da ce se roditi golman sa onakvim kvalitetima sa predispozicijama da bude nezamenjiv u reprezentaciji Srbije i clan nekog velikog kluba,ali ne jedino sto je dobro odigrao u karijeri su oni mecevi sa Realom i od tada je krenuo njegov pad i nikada vise ni u pola nije odigrao onako,sve zbog svoje glave.A da je nastavio da trenira dosao bi do zvezda to garantujem.
Sledi put u Koblenz koji je po misljenju mnogih trebao da bude odskocna daska za ostalo,ali je tu prs'o mozda cak nije ni odigrao utakmice,pa put u Svedsku Enkoping,pa Debrecen i sada 'ladi jaja u Pyuniku,neko mi rece da nije ni tamo prvi golman. :roll:
Ma ono što je branio u LP onda je bilo maestralno ,parade ,istrčavanje na lopte ,reagovanje kod prekida ,ma svim je pokazivao da će biti veliki golman ,poslije onih utakmica sa Realom ja sam se pitao ko će ga kupiti i gdje će zaigrati u budućnosti ,ali ništa on više volio pjevati sa Zoranom ,

Hej jesi bio na onoj tekmi sa Realom kad je igrana,znam da posjećuješ većinu zanimljivih utakmica pa reko ne dolazi Real dvaputa u BG (a još tad Galacticosi)mogu misliti kako je bilo teško doći do karte ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 01:48

NukeR_G1970 je napisao/la:Imamo kompleks pa zbog toga i koristimo :)

Na finalu kupa smo stajali jedni drugima na glavama pa ti sam proceni koliko nas je bilo + nije bilo stolica, bez ikakvih koreografija i ostalih gluposti koje vi pravite na svakoj utakmici, navlacite neke kese na sebe, masete zastavicama itd...Znaci pricam o navijanju...Reci mi jednu utakmicu na kojoj je bila bolja atmosfera ove sezone na marakani? Koliko znam, i vi se sami zalite da je mobilizacija dovukla mnogo "blejaca" na sever :)

I zasto nam nikad u rupi nisu dali ceo Jug, kako bi se vi proveli kada bi vam na JNA skratili sever? ;)

I nemoj vise da pricas o nama, nije u redu, zna se ko su Grobari a ko Delije, ili se mozda zaboravilo kada su Pampi i ekipa ulazili na sever i samarali cigane i vodili navijanje :)

Nukeru da skratimo ovu sprdnju,hebo ja sam sebe i kad sam se upustio u ovaj "razgovor" sa tobom,cisto da razjasnim ovde nesto,i posle pisi sta hoces ja necu da ti repliciram:
1.Ako si ti bio na toj utakmici,i ako ste stajali jedni drugima na glavama ,onda si mozda slucajno mogao da vidis da je juzna tribina Marakane dobrim delom skracena.
2.Te koreografije,zastavice,kese... :lol: To je ono sto vas izjeda godinama,pokusali ste da kopirate i mene ste osvojili sa koreografijom koja "oslikava" dres Mateusa :mrgreen: mada vam svi skidaju kapu zbog ove http://arhiva.izaberipartizan.com/izves ... ajloni.jpg
Toliko o koreografijama.
3.Evo necu ti reci jednu utakmicu na kojoj je bila bolja atmosfera,nego pet tekmi na Marakani:Zvezda-Smederevo,Zvezda-Indjija,Zvezda-Rad,Zvezda-Partizan(139.,),Zvezda-Partizan(kup) ;)
4.Sto se tog Pampija tice,samo par stvari,posle tuce na Zelenom vencu 1986. godine,gde je odredjen broj navijaca Zvezde otresao vasu ekipu od batina,a pampi se istakao u bezaniji,zbog tog cina je imao problema sa nekim grobarima nakon toga.Inace otac mu je bio glavno-komandujuci u stanici policije cini mi se "Cukarica".Danas zivi u Ceskoj i ako hoces da mu pises mozda mogu i adresu da ti nabavim ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 14 jun 2011, 13:41

Tribalian je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Imamo kompleks pa zbog toga i koristimo :)

Nukeru da skratimo ovu sprdnju,hebo ja sam sebe i kad sam se upustio u ovaj "razgovor" sa tobom,cisto da razjasnim ovde nesto,i posle pisi sta hoces ja necu da ti repliciram:
1.Ako si ti bio na toj utakmici,i ako ste stajali jedni drugima na glavama ,onda si mozda slucajno mogao da vidis da je juzna tribina Marakane dobrim delom skracena.
2.Te koreografije,zastavice,kese... :lol: To je ono sto vas izjeda godinama,pokusali ste da kopirate i mene ste osvojili sa koreografijom koja "oslikava" dres Mateusa :mrgreen: mada vam svi skidaju kapu zbog ove http://arhiva.izaberipartizan.com/izves ... ajloni.jpg
Toliko o koreografijama.
3.Evo necu ti reci jednu utakmicu na kojoj je bila bolja atmosfera,nego pet tekmi na Marakani:Zvezda-Smederevo,Zvezda-Indjija,Zvezda-Rad,Zvezda-Partizan(139.,),Zvezda-Partizan(kup) ;)
4.Sto se tog Pampija tice,samo par stvari,posle tuce na Zelenom vencu 1986. godine,gde je odredjen broj navijaca Zvezde otresao vasu ekipu od batina,a pampi se istakao u bezaniji,zbog tog cina je imao problema sa nekim grobarima nakon toga.Inace otac mu je bio glavno-komandujuci u stanici policije cini mi se "Cukarica".Danas zivi u Ceskoj i ako hoces da mu pises mozda mogu i adresu da ti nabavim ;)

1. Dobrim delom? Bila je skracena manje nego na derbiju, a bilo nas je puno vise nego na derbiju...
2. Nama koreografije nikad nisu ni bile prioritet, uvek je bilo vaznije navijanje i sprdnja, a ne kao kod vas...Pitaj generalstaba koja je koreografija na sledecoj tekmi, ako uopste bilo sta i smete da pitate xD
3. To si zakljucio preko klipova ili sta? 139. derbi? HAHA xD
4. To je cini mi se bilo koju godinu kasnije, to je vec bio kraj Pampija, ali stoji da su i on i jos neki Grobari posle njega maltretirali cigane na marakani, kada su se vasi zakljucavali u klubske prostorije :lol:

Opet ti kazem, prvi si poceo pricu o dogadjaju od pre neko vece kod Pionira, kao da ste vi zlatni i da nikad niste imali problema unutar grupe...Bolje proveri malo gde zavrse pare koje vasa grupa skupi za Kosovo i koliko tih para stvarno ode na Kosovo ;) Posto vidim da samo znas o Grobarima, ajde malo o vama... :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2011, 14:09

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Nešta gledam maloprije i dođo ovdje da pitam Stefana u vezi toga ,iako nema veze sa Zvezdom više sa Partizanom ,al nema veze.
Naumpade mi maloprije onaj Đorđe Pantić ,što je branio za Partizan u LP 2003-04 kad je igrao ,kako je tad branio pogotovo u onim utakmicama sa Realom ,pa reko gdje je on sad napravili ikakvu karijeru ,mislio sam da će biti veliki golman kako je tad branio(imao 20 i nekolike godien ,za golmana bio premlad još) ,ali nema ga nigdje ne spominje se ,nikad nije ni za reprezeentaciju zaigrao ,bio se bacio malo i na pjevanje ;)
Djordje Pantic odmilja zvani retard zbog svoga ponasanja.Garantujem da se na Balkanu nije jos rodio a ne verujem ni da ce se roditi golman sa onakvim kvalitetima sa predispozicijama da bude nezamenjiv u reprezentaciji Srbije i clan nekog velikog kluba,ali ne jedino sto je dobro odigrao u karijeri su oni mecevi sa Realom i od tada je krenuo njegov pad i nikada vise ni u pola nije odigrao onako,sve zbog svoje glave.A da je nastavio da trenira dosao bi do zvezda to garantujem.
Sledi put u Koblenz koji je po misljenju mnogih trebao da bude odskocna daska za ostalo,ali je tu prs'o mozda cak nije ni odigrao utakmice,pa put u Svedsku Enkoping,pa Debrecen i sada 'ladi jaja u Pyuniku,neko mi rece da nije ni tamo prvi golman. :roll:
Ma ono što je branio u LP onda je bilo maestralno ,parade ,istrčavanje na lopte ,reagovanje kod prekida ,ma svim je pokazivao da će biti veliki golman ,poslije onih utakmica sa Realom ja sam se pitao ko će ga kupiti i gdje će zaigrati u budućnosti ,ali ništa on više volio pjevati sa Zoranom ,

Hej jesi bio na onoj tekmi sa Realom kad je igrana,znam da posjećuješ većinu zanimljivih utakmica pa reko ne dolazi Real dvaputa u BG (a još tad Galacticosi)mogu misliti kako je bilo teško doći do karte ;)
Jesam brate to su jos uvek bila ona stara vremena kada se nije dolazilo do karte kako se danas dolazi,pa si mogao kupiti na blagajni.Bio sam ti ja na skoro svim evropskim utakmicama u Beogradu. ;)

p.s. SMEJEM SE A PLACE MI SE.........
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 14 jun 2011, 14:57

NukeR_G1970 je napisao/la:Ajde idite mobilisite se, ionako ste sekta najgora koja postoji, kod nas bar nije takva diktatura kao kod vas, pa da na pitanje zasto bojkotujemo basket dobijemo odgovor ZATO. Sekta!
Ko kaže da je to odgovor??? To stoji na forumu da ne bi svaki indijanac mogao da polemiše o tome, a svako ko ide na utakmice redovno zna zašto se basket bojkotuje i sve je jasno i objašnjeno, zajebi internet ne postoje zbog njega navijači. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 16:48

Kao sto sam naveo necu vise da repliciram :mrgreen: Ali sam se ismejao slatko ovom zadnjem postu legendarnog Nukera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "pitaj generalstaba" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 17:16

The midfielder Haminu Dramani (25) is so appreciated by Lorient. According to Russian reports, the player, expiring deal with Lokomotiv Moscow, would have still the first contacts with the French club.

Kolega jel ti poznato ovo ime ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2011, 17:22

Tribalian je napisao/la:The midfielder Haminu Dramani (25) is so appreciated by Lorient. According to Russian reports, the player, expiring deal with Lokomotiv Moscow, would have still the first contacts with the French club.

Kolega jel ti poznato ovo ime ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nije,cek da pitam Generalstaba. :mrgreen: (Znaci jos placem :cry: :lol: )

Sad ozbiljno.Kvalitetom jedan od najboljih stranaca koji je igrao za nas,jedna od nasih najvecih gresaka sto je pusten nakon samo 5 odigranih utakmica i onda presao u Gencerbirligi. :( Mnogo mi je zao toga igraca,ali u isto vreme i drago kada vidim kako igra u svojoj daljoj karijeri i da ima status reprezentativca.

Danas kako kazu na nasem forumu,Robi opet pio kaficu u kaficu pored pravnog faksa sa Dragutinovicem,mnogo mi je ovo nesta cudno,jednom moze biti prijateljska kafica,ali vec vise puta to nije slucajnost.Nadam se da ce to da donese nesta dobro.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 17:25

I meni je drago sto Draman napreduje u karijeri.Ali ovo sto ti kazes za Dragutinovica,ajde jednom i dva puta da se vide prijateljski kao stari "pajtosi" ali oni brate piju kafu svaki dan :mrgreen: ima tu nesto,videces da ce da potpise, ja bih bio presrecan.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 23:40

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 17:53

Sta ce ovo biti sa Kaludjerovicem :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jun 2011, 21:12

[youtube][/youtube]

Presek navijanja sa gostovanja u klipu gde su recene neke stvari. 8-)

NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI...NAVIJACE KAO STO SMO MI !!!!!!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 21:22

Odlican klip!!! SEVER JE ZVEZDA :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jun 2011, 21:59

Da malo bacim "djir" po evropi sada,jos uvek je malo rano ali neka stoji.
Dakle sta bi bilo najbolje da dobijemo u trecoj rundi kvalifikacija gde cemo da budemo nositelji.
Najbolja bi bila neka varijanta blizu a lagano tipa Rudar Velenje onda.Ja bih najsretni bio kada bi Varazdin dosao do treceg pretkola i onda da njih izvucemo,pa da se Andjelko Herjavec "zapali". ;).Nebi lose resenje bilo ni FK Senica,kvalitetom nisu nesta a put je veoma blizu,nadam se samo da bi igrali na nekom vecem stadionu.

Od klubova koje nikako ne bih voleo da dobijemo u trecem pretkolu ako uzmemo da ce proci drugu fazu su:Jablonec,Dundee,Hajduk,Maccabi TA,Legia,Qarabag,Aktobe,RNK Split.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jun 2011, 00:01

Ja jos nemam definisano misljenje o tome ko nam odgovara,a ko ne, cekam da vidim ko ce jos otici ,a ko doci u Zvezdu,pa cemo videti.Inace ove sto si naveo da nam odgovaraju,slazem se sa tobom ,te ekipe bi otisle sa "petardom" iz Beograda :mrgreen:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jun 2011, 09:43

Znači postoji ipak mogućnost da se Zvezda i Željo sastanu u trećem pretkolu, naravno ako Željo prođe drugo. Bio bi zanimljiv i neizvjestan okršaj, iako bi na kraju Zvezda prošla.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2011, 14:09

Tribalian je napisao/la:Ja jos nemam definisano misljenje o tome ko nam odgovara,a ko ne, cekam da vidim ko ce jos otici ,a ko doci u Zvezdu,pa cemo videti.Inace ove sto si naveo da nam odgovaraju,slazem se sa tobom ,te ekipe bi otisle sa "petardom" iz Beograda :mrgreen:
Ma nemam ni ja to cu tek imati kada se bude znalo ko prolazi iz drugog pretkola pred izvlacenje treceg i onda cemo nesta bolje napisati.Ovo je onako bilo samo sturo gledanje bez nekog preteranog razmisljanja.

Ja sam trenutno daleko pa nemam neke bolje informacije,ali pricao sam sa ortakom jutros Andrija ostaje gotovo sigurno,Drago dolazi ukoliko Ady ode,a Despotovic ako ne dodje Brazilac u napad. ;)
Odoh sad videti sta pisu na onom nasem forumu,kakvo su novo ime izvukli. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 jun 2011, 14:14

Ja bi volio da nas dobijete, pa nek gori sve sto moze izgoriti.. Šanse bi bile 50-50, po mom nekom sudu. Tko napravi bolji rezultat kući, taj bi prošao jer su obje ekipe domaćinske..
Samo, kako to da ste vi nositelji u 3.pretkolu?! Koliki vam je koeficijent?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2011, 14:23

dubrava je napisao/la:Ja bi volio da nas dobijete, pa nek gori sve sto moze izgoriti.. Šanse bi bile 50-50, po mom nekom sudu. Tko napravi bolji rezultat kući, taj bi prošao jer su obje ekipe domaćinske..
Samo, kako to da ste vi nositelji u 3.pretkolu?! Koliki vam je koeficijent?!
Lepo,13300 nam je koeficijent. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.