NukeR_G1970 je napisao/la:Imamo kompleks pa zbog toga i koristimo
Na finalu kupa smo stajali jedni drugima na glavama pa ti sam proceni koliko nas je bilo + nije bilo stolica, bez ikakvih koreografija i ostalih gluposti koje vi pravite na svakoj utakmici, navlacite neke kese na sebe, masete zastavicama itd...Znaci pricam o navijanju...Reci mi jednu utakmicu na kojoj je bila bolja atmosfera ove sezone na marakani? Koliko znam, i vi se sami zalite da je mobilizacija dovukla mnogo "blejaca" na sever
I zasto nam nikad u rupi nisu dali ceo Jug, kako bi se vi proveli kada bi vam na JNA skratili sever?
I nemoj vise da pricas o nama, nije u redu, zna se ko su Grobari a ko Delije, ili se mozda zaboravilo kada su Pampi i ekipa ulazili na sever i samarali cigane i vodili navijanje
VASA REAKCIJA - ZA VIDOVDAN AKCIJA
Nukeru da skratimo ovu sprdnju,hebo ja sam sebe i kad sam se upustio u ovaj "razgovor" sa tobom,cisto da razjasnim ovde nesto,i posle pisi sta hoces ja necu da ti repliciram:
1.Ako si ti bio na toj utakmici,i ako ste stajali jedni drugima na glavama ,onda si mozda slucajno mogao da vidis da je juzna tribina Marakane dobrim delom skracena.
2.Te koreografije,zastavice,kese...

To je ono sto vas izjeda godinama,pokusali ste da kopirate i mene ste osvojili sa koreografijom koja "oslikava" dres Mateusa

mada vam svi skidaju kapu zbog ove
http://arhiva.izaberipartizan.com/izves ... ajloni.jpg
Toliko o koreografijama.
3.Evo necu ti reci jednu utakmicu na kojoj je bila bolja atmosfera,nego pet tekmi na Marakani:Zvezda-Smederevo,Zvezda-Indjija,Zvezda-Rad,Zvezda-Partizan(139.,),Zvezda-Partizan(kup)
4.Sto se tog Pampija tice,samo par stvari,posle tuce na Zelenom vencu 1986. godine,gde je odredjen broj navijaca Zvezde otresao vasu ekipu od batina,a pampi se istakao u bezaniji,zbog tog cina je imao problema sa nekim grobarima nakon toga.Inace otac mu je bio glavno-komandujuci u stanici policije cini mi se "Cukarica".Danas zivi u Ceskoj i ako hoces da mu pises mozda mogu i adresu da ti nabavim

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....