Ovdje bi trebalo biti uskoro, pa prati: https://footyfull.com/
Nije niko postavljao neki drugi link.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovdje bi trebalo biti uskoro, pa prati: https://footyfull.com/
Ja bih isto išao sa Dedićem desno, Memić lijevo. Sinoć je baš bio dobar momenat kad je Memić krenuo u kontru na lijevoj strani, a Dedić sprintao desno. Šteta bi fauliran, ali brzi su obojica, moglo bi to biti dobro.ovisnik je napisao/la: ↑22 mar 2025, 21:12Ovoj ekipi još dosta toga nedostaje, više taktičke discipline i smislene trke, što se može nadomjestiti određenim promjenama u sastavu.Ključ bi bio dolazak Janelta, uz Šunjića umjesto Tahirovića zategao bi srednji red i možda bi bili u stanju zadržati loptu dok se ekipa ne premjesti na protivničku polovinu.Određeni kvalitet bi trebali donijeti i Kulenović jer je trkački i fizički mnogo moćniji od Baždara, Jašić kao alternativa na desnom beku ili zadnjem veznom kao beck up Šunjiću i Esmir na desnom ili lijevom krilu, bar za zadnjih 15-30 minuta.Pobjeda nad Kiprom u ponedeljak bi bila velika kao kuća za dalje ambicije ali pitanje kako je ostvariti.Nama kao trkački inferiornoj reprezentaciji nikad nije pasalo da igramo svaka 3 dana, većina igrača nije standardna u klubovima a jučer su se maksimalno potrošili i pitanje je u kakvom stanju će biti u ponedeljak. Sada je teret odgvornosti na stručnom štabu, da li krenuti sa istimi igračima ili zamjeniti 4-5 igrača i tako unijeti potrebnu svježinu/sjetit ćemo se kako je Hadzibegic pogriješio kad je nakon ilubjedljive pobjede nad Finskom za 3 dana protiv Slovačke izveo iste igrači, nismo se sastali sa loptom u toj utakmici i lagano izgubili/.Ja bih mjenjao Gigovića Memićem, Tahirovića Hajradinovićem, Šunjića ako nije na maksimumu Burnićem ili Huseinbašićem/ako se ovaj može naknadno pozvati/. Dedića bih vratio na desno krilo, Memića na lijevo, naprijed Demirović i Baždar ako kapiten ne bude mogao. Od nas se protiv Kipra očekuje da napadamo, Kipar će se spustiti nisko sa vrebanjem prilika za kontru, zato nam treba Hajradinović koji je najkreativniji veznjak od pozvanih i agilni bokovi gdje bi Dedić i Memić trebali da prave višak jer mi kroz sredinu nemamo kvalitete da dođemo do gola.Sretno momcima i hvala im za sinoćnu pobjedu.
Koprcaši uzvraćaju udarac
Jeste iznenađenje, ali nije tako spektakularno čudno, pogotovo jer je prijateljska utakmica. Za Luksemburg nastupaju prvotimci Benfice, Spartak Moskve, St. Paulija, Avesa (portugalska Primera), Kolna, Moenchengladbacha, NAC Brede, Royal Uniona i sl. Hladno bi barem 4-5 igrača s njihovog spiska imalo mjesta kod nas, a ni ostali su daleko od odrona
Ja se sjećam prve Lige nacija s Prosinečkim. Obje na startu dobili i bili prvi. A još smo obje na startu dobili još kad smo u Brazil išli i pritom ne jednog od konkurenata nego Lihtenštajn i Latviju. Ne želim ništa prejudicirati, ali...
QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 mar 2025, 20:00al pazi ti njihove demagogije kao oni su u pravu biliustvari nas vile nosale izlaskom dzeke nismo uspjeli zadrzati 20 sekundi loptu u svom posjedu
prvih pola sata odlicno tu se vidi napredak, al mi se tek trebamo uciti da igramo bez edina i to se vidjelo sinoc.. pobjeda je epska zbog nacina na koji smo je izvojevali borbom i dobrom defanzivnom postavkom,pohvale za to barbarezu.
To smo vodili sigurno nije imalo nikakav uticaj na tok ostatka utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.