+1legenda reala je napisao/la:Admine reaguj više ,jesi ti vlast ovdje ,e pa onda je i sprovodi .Ovakvim glupostima samo se ruši ugled foruma .
Ili preimenujte portal u bavarcibavarci.ba ,pa ostali neće dolaziti ,jer vidim neki previše sebi daju za pravo i rastjeruju raju odavde ,zabranjuju pisanje na nekim temam itd.smiju li to raditi ja tebe pitam![]()
Još jednom nemoj da padaš ni pod čij utjecaj(ovaj traži ban ovom ,onaj onom) ,nego radi po pravilima za dobrobit foruma ,ti si admin ,vlast i ti treba sam da odlučuješ ,ili nebi
A ovo boldovano je sustina. Cast svima, jer ima izuzetnih likova na temi o Bayern Muenchenu, ali pojedinci su definitivno izgubili sve mere. O tome se radi. A ako to administracija ne vidi i sankcionise, jos ce se takvih stvari desavati.
Samo mi nije jasno to adminovo "uvijanje u oblande". Cas je "presao si me kao jezikom preko d..." za ban, a cas "lizi mu d... koliko hoces" nije. A ovamo su navodno pravila ista za sve. Pa odluci se covece: ili su pravila ista za sve ili nisu

Posto na xy postova nisam dobio odgovor od tebe, a koliko vidim ni drugi forumasi koji o svemu ovde govore, ocekujem da na kraju bude po onoj staroj: pojeo vuk magarca i nikom nista. Ali, time samo pada nivo kvaliteta foruma.