Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
MaGiCa
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la MaGiCa » 30 sep 2011, 11:19

legenda reala je napisao/la:Admine reaguj više ,jesi ti vlast ovdje ,e pa onda je i sprovodi .Ovakvim glupostima samo se ruši ugled foruma .

Ili preimenujte portal u bavarcibavarci.ba ,pa ostali neće dolaziti ,jer vidim neki previše sebi daju za pravo i rastjeruju raju odavde ,zabranjuju pisanje na nekim temam itd.smiju li to raditi ja tebe pitam :?:

Još jednom nemoj da padaš ni pod čij utjecaj(ovaj traži ban ovom ,onaj onom) ,nego radi po pravilima za dobrobit foruma ,ti si admin ,vlast i ti treba sam da odlučuješ ,ili nebi ;)
+1

A ovo boldovano je sustina. Cast svima, jer ima izuzetnih likova na temi o Bayern Muenchenu, ali pojedinci su definitivno izgubili sve mere. O tome se radi. A ako to administracija ne vidi i sankcionise, jos ce se takvih stvari desavati.
Samo mi nije jasno to adminovo "uvijanje u oblande". Cas je "presao si me kao jezikom preko d..." za ban, a cas "lizi mu d... koliko hoces" nije. A ovamo su navodno pravila ista za sve. Pa odluci se covece: ili su pravila ista za sve ili nisu :?:

Posto na xy postova nisam dobio odgovor od tebe, a koliko vidim ni drugi forumasi koji o svemu ovde govore, ocekujem da na kraju bude po onoj staroj: pojeo vuk magarca i nikom nista. Ali, time samo pada nivo kvaliteta foruma. :roll:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 sep 2011, 11:54

Evo pravila: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;

obratite pažnju i na dio koji govori o petljanju u rad moderatora i administratora. postove ste prijavili, reagovao sam po prijavama. dalje nema ništa da se doda, kao što sam već rekao u postu iznad.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 sep 2011, 14:57

MaGiCa je napisao/la:
admin je napisao/la:hoćeš da kažeš da sam ja naivan, neuk, glup, bez dostojanstva, te da mi nije jasno kako treba da radim svoj posao?

Pa ne radis ga prijatelju kako treba. Kazes da si dosledan i da su svi jednaki. Evo tih reci, a ti mi reci da li sam ih pogresno naveo ili ne:

-------------------------------------
Re: upozorenje

Polato na: 21 Sep 2011, 09:18
Od: admin
Za: MaGiCa
nema vaših i naših i njihovih na ovom forumu, pravila su jednaka za sve.

pogotovo sam alergičan na osobe koje silom i vrjeđanjima "uzimaju moderiranje foruma u svoje ruke".

--------------------------------------------

Danas sledi ovo:
effe_sa je napisao/la: Budi siguran da ćeš ti prije izletit s foruma nego @Ribery, jer ti ovde svjesno provociraš, al u suštini pojma nemaš o fudbalu. Samo si nahuškan ovde da kuhaš i pokušavaš čovjeka isprovocirat jer ne znaš vodit argumentovanu diskusiju. ;)
Jel to "uzimanje moderiranja foruma u svoje ruke" ili ne :?:
To nije nikakvo uzimanje moderiranja u svoje ruke, jer za to ne postoji fakticka mogucnost od strane tog koga navodis. To je licno misljenje, a koliko je ono osnovano ili ne, prepusteno je vasem misljenju i masti. Traziti ban za njegovu izjavu je suvisno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 sep 2011, 16:43

_dreamer_ je napisao/la: To nije nikakvo uzimanje moderiranja u svoje ruke, jer za to ne postoji fakticka mogucnost od strane tog koga navodis. To je licno misljenje, a koliko je ono osnovano ili ne, prepusteno je vasem misljenju i masti. Traziti ban za njegovu izjavu je suvisno.
Ko kaze da trazim ban zbog te izjave :?: Samo doslednost pojedinaca dovodim u pitanje. Nista vise, a nista i manje.
Lepo rekoh: pojeo vuk magarca i nikom nista.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 18:53

cuj pravila jednaka za sve :lol: da su jednaka, pola "njemaca" ne bi trebalo da prismrdi forumu, da ne govorim o antonu i sarumanu, njihov "domaci zadatak" je da trolaju :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 sep 2011, 19:22

JuveSissoko je napisao/la:cuj pravila jednaka za sve :lol: da su jednaka, pola "njemaca" ne bi trebalo da prismrdi forumu, da ne govorim o antonu i sarumanu, njihov "domaci zadatak" je da trolaju :lol:
tebi ako se ne svidja odleprsaj i ne samo ti vec svi...Covjece kako ste dosadni, da sam ja nesto na ovom forumu ne bih vas ni sekunde trpio, pa taman sam ostao i piskarao, ali jok vazno je da vi ne ti licno prebacujete krivicu jedni na druge, pa ovi kazu vi provicirate, vi kazete oni provociraju..u toj situaciji vas je najbolje sve Zik

btw. Ovo je jedini forum na kojem se to dozvoljava, ja mislim da ovo nema ni u Kinshasi :roll:
15.10 - 15.06 ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 22:45

skyisthelimit je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:cuj pravila jednaka za sve :lol: da su jednaka, pola "njemaca" ne bi trebalo da prismrdi forumu, da ne govorim o antonu i sarumanu, njihov "domaci zadatak" je da trolaju :lol:
tebi ako se ne svidja odleprsaj i ne samo ti vec svi...Covjece kako ste dosadni, da sam ja nesto na ovom forumu ne bih vas ni sekunde trpio, pa taman sam ostao i piskarao, ali jok vazno je da vi ne ti licno prebacujete krivicu jedni na druge, pa ovi kazu vi provicirate, vi kazete oni provociraju..u toj situaciji vas je najbolje sve Zik

btw. Ovo je jedini forum na kojem se to dozvoljava, ja mislim da ovo nema ni u Kinshasi :roll:
tipicno :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 sep 2011, 23:12

Šta je tipično?

Je li misliš da je i ovaj gore citirani kolega pristalica Bundeslige?

Anton trola? Kada tako sve uredno pratiš, sjeti se malo @amella, pa sastavi njegovo neznanje i gluposti koje je pisao i ove od @Antona, pa će ti se sve samo reći čija polovina foruma treba biti banovana. :lol:

Dečki ohladite malo. ;) Puno ste se unijeli u te uloge nekakvih odbrambenih organizama, vama dragih liga.
Vom Jäger zum Gejagten

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 23:17

nista, preimenujte forum u Deutchland.ba da makar znamo gdje dolazimo, onom antonu je dosadno kad se ne svadja, po samom njegovom priznanju, lakrdija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2011, 23:34

I ovaj forum je dokaz da je Premiership najjači na planeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 okt 2011, 13:18

Vidim da puno vas ovdje ne kuži koja je bit foruma opčenito. isto tako ne žikite kada je forum dobar, kvalitetan i nadasve zanimljiv. Meni se neda vas učiti o tome jer to stvarno nema smisla, preveč vas je :mrgreen:

Jedino mi je žao kaj vam forum nije malo bolje organiziran...

što se tiće novog načina gledanja foruma di ste podjelili lige, taj moj savjet ste uslišili. Na početku je bilo onih koji nisu kužili zašto je to bolje, ali sada svi vide da je to čisti SEX...Drugu stvar koju bi trebali napraviti je malo kompliciranija i nisam ziher da bi u tome uspjeli, a najveći problem bi vam bio veliki broj klinaca i protivnika novog sustav...

PS :

budite sretni da vam je forum ovakav kakav je i da talijani dolaze pisati u švapski dio foruma i obrnuto. ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 okt 2011, 10:58

Planiram trajno banovati sve forumaše koji misle stvoriti podjelu i sukob na forumu na relaciji bundesligaši/premieršipovci/talijani...itd. jednako kao šta radim za ostale koji nas dijele po drugim osnovama.

"ugroženih" mi je na vrh glave.

ovim putem vas obavještavam da moderatori i ja više nećemo učestvovati ni u kakvim raspravama na ovu temu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2011, 21:56

A šta je tvoj "domaći zadatak" prizivati banove "njemaca". Isto djeca u obdaništu ja sam ga prijavio , on me provocira , kako dopuštate , neka svi znaju, zašto mod ne raguje itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 okt 2011, 17:22

Ne znam je li tako i ko od ostalih ili je do mene,ali meni naslovnica ne prikazuje aktuelne teme pravilno,npr.najnoviji post je napisan na temi "Zeljeznicar"ali meni i dalje u vrhu stoji tema "Zvjezdan Misimovic" :?:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 okt 2011, 18:09

postoji mala odgoda u redanju tih tema od kada smo forum prebacili na novi server.
to je svakako lista aktuelnih tema, ne lista tema u kojima su ostavljeni posljednji postovi.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 okt 2011, 17:36

Zasto se ne moze postaviti slika sa ImageShack za avatar....prije je radilo a sad izbacuje
"URL koji si unio/la je neispravan."

Proradilo je ;)
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 09 okt 2011, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 okt 2011, 19:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:Predlazem da ubacite kakvih smajlija ovi standardni su mi nidje veze , **** ima odlicne smajlije
Slazem se ,ma samo nek ubace smajlica sa kafom :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 okt 2011, 08:17

Dal' ovaj koji snima, za portal, bilo da je ne znam šta, evo sada reprezentacija, pogleda ikad svoj snimak ?! Pa ocam' pravi amaterski snimak, ja bih bolje sa mobitelom snimio. Ili ono po 15 sekundi video, svašta. Ja stvarno ne mogu vjerovat da je onakvog amatera ovaj portal zaposlio. Pa on ni stalak nema kada konferencija se drži, nego se trese ona kamera isto da je potres. Svašta. Malo pripazite na to. Nije vezano za forum al je vezano za čitav portal.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 okt 2011, 08:20

na žalost, nemamo kapacitet da pošaljemo ekipu sa kamerama u Pariz. Ocjena je da je bolje imati i ovakav snimak nego nikakav.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 okt 2011, 08:26

Pa jel' onda bolje preuzet nečiji snimak, ako je to moguće ?! Jer ovo je stvarno loše. Gledo sam do nekih minutu i ništa nisam čuo samo šuškanje i smijanje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.