Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Great minds think alike 

-
- Kontakt:
Sad gledam slike s jučerašnjeg treninga, nema ga sa ekipom 
https://www.om.fr/en/diaporama/4803/1st ... ng-session

-
- Kontakt:
U novom Dribleru reče Belmin da je Dedić juče bio na pretragama, dobio je udarac u nožni palac koji je natekao, te klub zahtijeva da se odmori. Međutim, Belmin navodi da će 99% biti na raspolaganju za reprezentaciju i da Amar "gori od želje" da krenu utakmice.
Ma stao mu onaj grmalj na nogu, samo da nije nista slomljeno. Idealno bi bilo da ni ne zaigra za vikend, ali da bude potpuno spreman za reprezentaciju.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:13U novom Dribleru reče Belmin da je Dedić juče bio na pretragama, dobio je udarac u nožni palac koji je natekao, te klub zahtijeva da se odmori. Međutim, Belmin navodi da će 99% biti na raspolaganju za reprezentaciju i da Amar "gori od želje" da krenu utakmice.

Btw, hvala sto na vecini tema pises konkretne novosti do kojih dodjes na zvanicnim stranicama klubova/reprezentacija ili slusajuci neke podcaste. Meni to iskreno nikad ne bi palo na pamet da ganjam, iako me zanimaju te informacije.

-
- Kontakt:
Jeste, vidjelo se to onu noć, međutim bojao sam se da nije zglob u pitanju, kao što neko spomenu. Ovo će se sanirati do Rumunije, ne brinem se. U klubu ako i bude igrao, možda zadnjih 15-20 minuta, vjerujem da će De Zerbi izvesti najjači sastav protiv PSG-a.Ghuraba je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:48Ma stao mu onaj grmalj na nogu, samo da nije nista slomljeno. Idealno bi bilo da ni ne zaigra za vikend, ali da bude potpuno spreman za reprezentaciju.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:13U novom Dribleru reče Belmin da je Dedić juče bio na pretragama, dobio je udarac u nožni palac koji je natekao, te klub zahtijeva da se odmori. Međutim, Belmin navodi da će 99% biti na raspolaganju za reprezentaciju i da Amar "gori od želje" da krenu utakmice.![]()
Btw, hvala sto na vecini tema pises konkretne novosti do kojih dodjes na zvanicnim stranicama klubova/reprezentacija ili slusajuci neke podcaste. Meni to iskreno nikad ne bi palo na pamet da ganjam, iako me zanimaju te informacije.![]()
Nema na čemu, i sam volim samo provjerene informacije pročitati, tako da se trudim da takve dijelim i ovdje. Pozdrav drug.

Jel ulizica vec Janelta konktaktirao? Ima li tu kakvih informacija?Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:44Jeste, vidjelo se to onu noć, međutim bojao sam se da nije zglob u pitanju, kao što neko spomenu. Ovo će se sanirati do Rumunije, ne brinem se. U klubu ako i bude igrao, možda zadnjih 15-20 minuta, vjerujem da će De Zerbi izvesti najjači sastav protiv PSG-a.Ghuraba je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:48Ma stao mu onaj grmalj na nogu, samo da nije nista slomljeno. Idealno bi bilo da ni ne zaigra za vikend, ali da bude potpuno spreman za reprezentaciju.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:13U novom Dribleru reče Belmin da je Dedić juče bio na pretragama, dobio je udarac u nožni palac koji je natekao, te klub zahtijeva da se odmori. Međutim, Belmin navodi da će 99% biti na raspolaganju za reprezentaciju i da Amar "gori od želje" da krenu utakmice.![]()
Btw, hvala sto na vecini tema pises konkretne novosti do kojih dodjes na zvanicnim stranicama klubova/reprezentacija ili slusajuci neke podcaste. Meni to iskreno nikad ne bi palo na pamet da ganjam, iako me zanimaju te informacije.![]()
Nema na čemu, i sam volim samo provjerene informacije pročitati, tako da se trudim da takve dijelim i ovdje. Pozdrav drug.![]()

-
- Kontakt:
Nije oko toga ništa pričao. Od onog Marjana čovjek ne može doći do riječi, prenaporan je za slušanje stvarno.Mogli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:55Jel ulizica vec Janelta konktaktirao? Ima li tu kakvih informacija?Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:44Jeste, vidjelo se to onu noć, međutim bojao sam se da nije zglob u pitanju, kao što neko spomenu. Ovo će se sanirati do Rumunije, ne brinem se. U klubu ako i bude igrao, možda zadnjih 15-20 minuta, vjerujem da će De Zerbi izvesti najjači sastav protiv PSG-a.Ghuraba je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:48
Ma stao mu onaj grmalj na nogu, samo da nije nista slomljeno. Idealno bi bilo da ni ne zaigra za vikend, ali da bude potpuno spreman za reprezentaciju.![]()
Nema na čemu, i sam volim samo provjerene informacije pročitati, tako da se trudim da takve dijelim i ovdje. Pozdrav drug.![]()
![]()
UlizicaMogli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:55Jel ulizica vec Janelta konktaktirao? Ima li tu kakvih informacija?Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:44Jeste, vidjelo se to onu noć, međutim bojao sam se da nije zglob u pitanju, kao što neko spomenu. Ovo će se sanirati do Rumunije, ne brinem se. U klubu ako i bude igrao, možda zadnjih 15-20 minuta, vjerujem da će De Zerbi izvesti najjači sastav protiv PSG-a.Ghuraba je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:48
Ma stao mu onaj grmalj na nogu, samo da nije nista slomljeno. Idealno bi bilo da ni ne zaigra za vikend, ali da bude potpuno spreman za reprezentaciju.![]()
![]()

Joj kad neko spomene palac odmah se Bajramovica sjetim. Covjeku karijera propade zbog palca.
Ima danas.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 09:48Sad gledam slike s jučerašnjeg treninga, nema ga sa ekipom
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Starter, steta 

-
- Kontakt:
Starter večeras lijevo. 

Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 16 mar 2025, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
A daj bjezi, nisam se ovome nadao...
-
- Kontakt:

Bukvalno prvi put da sam htio da ne igra

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebao je opaliti ovo ispred golmana a ne dodavati al eto, skoro asistencija. Dobar je veceras.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je bila 1000% sansa, ili da je pucao, ili da je dodao prvom do sebe, ovako nije napravio nista.
Dosta uplasen u nekim situacijama, iako ne igra losu utakmicu.
Dosta uplasen u nekim situacijama, iako ne igra losu utakmicu.
-
- Kontakt:
Nije los. Ali je PSG prejak ove sezone.
Neka neko Parizanima kaze da mogu i lijevo napadati izgide nam Dedic 

psg je svemirski brod za om..nek ga vadi na poluvremenu:-)
-
- Kontakt:
Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali vidim vi ga hvalite. Na tw od navijača nema 2 pozitivna komentara za njega večeras. On i ovaj Bilal su na opasnom udaru