Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
"Odlična lopta, samo da je bila brža i viša."Osim13 je napisao/la: Kristić: Evo opet faul za Nigeriju.
Konjić: Nevjerovatno. Sve dvojbene startove sudi za njih.
Kristić: A ne, evo ipak je za nas.
Konjić (poslije pet sekundi tišine): I treba da bude.
Javieru haveru,JavierBosnia je napisao/la:Todor i Pjanic su sutra sigurni
Bico moguc na stoperu
Moguce je svasta jer neki dan je bila 1.7 kvota na italiju, danas 1.25 to je vec previse ofirno...u danasnja doba pola utakmica je namjesteno, a dzeko i pjana su dole na cijeni i imaju jakih veza . Vidjet cemo veceras, u kojem smjeru ide utakmica. Pobjeda bi nam itekako odgovaralaWandelanoite je napisao/la:Kupio maloprije dojavu na Facebooku, platim 50 eura prije meca i jos 200e poslije ako prođe, kad covjek mi napisa Italija - BiH tip 2 9,75kv. Da li zna neko nesto vise?
Ja pokazao ovaj post prosinečkom.Pajo59 je napisao/la:Italija-BiH 1:2![]()
![]()
![]()
![]()
bhfanatic14 je napisao/la:..... Pobjeda bi nam itekako odgovarala
Najmanje 3-4 promjene moraju da se dese danas...ali nece jer je ovo menadzerski koji je najgori trener u nasoj historiji.. slovenci neki dan izgubise tijesno 1-0 u austriji dobro igrali, sinoc odma kek napravio 2-3 izmjene i razbije latviju 5-0 u gostima. Saric civic sunjic cimirot vani, vrancic pjanic nastic todorovic unutra...tu bi vec licili malo na ozbiljnu ekipu. Daj boze da gledamo normalan sastav i da okrenemo italijane nekako, Ali sam nadu odavno izgubio.rope11 je napisao/la:Prema italijanskim medijima, opet izlazimo u istoj postavi sa izuzetkom Pjanića koji će upasti umjesto Sarića, mada bih ja prije rekao da će Cimirot na klupu prije Elve.![]()
Blago nama sa tom postavom, trebali su bar Todorović i Gojak/Vrančić igrati.
U svakom slučajuBoixosNois1899 je napisao/la:Uzimamo 1000% večeras citirajte me eto poslije utakmice
Ovo je dobro smisljeni podmukli vic, da se sirotinja navuce i dobije brutalnu plesku veceras , ne jednu nego 3-4 to jeste 3:0 ili 4:0gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Momci koji me poznaju, nisam bio godinama na sajtu.....zvuci ne realno, ali danas Bosna pobjeduje.....zivi bili pa vidjeli!
Konzerva je napisao/la:Ovo je dobro smisljeni podmukli vic, da se sirotinja navuce i dobije brutalnu plesku veceras , ne jednu nego 3-4 to jeste 3:0 ili 4:0gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Momci koji me poznaju, nisam bio godinama na sajtu.....zvuci ne realno, ali danas Bosna pobjeduje.....zivi bili pa vidjeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.