SaltCityAttack je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
Pa ako alemu kazes da ne voli njih jer ih trpaju, sta onda reci vezano za to koliko James trpa vas i to s dva tima

. Onda ispadnes ti objektivan, a alem kao nije, a vas James duze trpa i po toj logici ti ga samo ne volis

.
hajde ti se vrati ljepo nazad i procitaj sta sam ja pisao..prije ovog posta...ja sam rekao razloge zasto ne gotivim Jameesa ujedno zato sto nas dobija to ja ne sporm, a po najvise jer je glumac i sve ovo ranije sto sam napisao ... a vala ako je ikome James strpo strpo ga je bio tebi pa te ostavio da budes zadnji u ligi i oboris rekord sa uzastopnim porazima .. evo mogla bi vas Phila tu prestiti ove godine
Pa nije on strp'o meni jer je nas napustio, a ako cemo o trpanju neg bude da je strpao jedne sezone kad je tek otisao, ali vas trpa od dolaska u ligu

. Normalno je da mi je bilo krivo sto je otisao, ne cisto jer je otisao, nego na koji je nacin otisao. Igraci dolaze i odlaze, to je sport **** ga, ali tim ostaje. Medjutim, prije odlaska, u Miamiu, pa i po povratku, on trpa Chicagu i to je **** ga to. Vise ti razloga imas da ga ne volis nego da alem ne voli GSW. To ti je cinjenica brate.
Meni je kao navijacu Clevelanda, prije njegovog odlaska, bolja ova ekipa koju ima Curry nego ju je James imao, a spominjes role playere. Klay Thompson nije role player nego jedan od najboljih SG lige. Green nije role player, nego je jako koristan igrac koji igra tri pozicije, a brani 4 (mada bi mogao i playeve braniti), Iggy je imao jedan period gdje je bio los s klupe, medjutim prosli playoff i ove godine izgleda jako dobro itd. itd. itd.
James je imao mnogo slabiju ekipu nego je ima Curry. Ova poredjenje Curry, James, Jordan, jako su smijesna. Treba Curry jos pure da jede da bi dostigao njih dvojicu, a i mnoge druge. Najbolji je suter, definitivno, ali nista vise od toga (trenutno). Ove godine James ima bolju ekipu od Currya, po mom misljenju naravno.