FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I ja mislim da nam je trebao ... uvijek bitku bijemo sa tim stoperima ... uvijek fali neko ..povreda ...uvijek nesto ...zlo87 je napisao/la:Sve i da jeste tako, Dzidic nam je trebao.Memara je napisao/la:Ovo potpisivanje Dzidica za Slobodu znaci da je Edson nas novi igrac.
Nadam se da znaju sta rade ....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ode Dzidic, prijetnje djeci urodile plodom! Zenicke metode! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel ti vjerujes u to ? Pa ovi sto su dosli kod nas iz Slobode nebi smjeli Tuzle ocima vise vidjet da je to tako ....joker90 je napisao/la:Ode Dzidic, prijetnje djeci urodile plodom! Zenicke metode!
To su price za malu djecu ....

Evo covjek sam rekao ....
"Istina je da sam dogovorio s predsjednikom Husićem prelazak u Slobodu, dok su se drugi nećkali, gospodin Husić je bio konkretan i korektan, te ću na Kupresu potpisati dvogodišnji ugovor s klubom iz Tuzle
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/dok-su-s ... tan/197166
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Tuzlaci su zadrti, ali su nista u poredjenju sa zenickim iskompleksiranim sljamom.DBR1987 je napisao/la:Jel ti vjerujes u to ? Pa ovi sto su dosli kod nas iz Slobode nebi smjeli Tuzle ocima vise vidjet da je to tako ....joker90 je napisao/la:Ode Dzidic, prijetnje djeci urodile plodom! Zenicke metode!
To su price za malu djecu ....

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
sto se tice skupstine ne ocekujem nista spektakularno Tan dok je vlasnik on bira ljude koji ce voditi klub a mislim da vjeruje ovim ljudima sto su sad u upravi tak da vjerovatno nema veliki promjena u klubskim strukturama. sto se tice pojacanja ok je ovo za sad jos taj jedan stoper jedan od saida ili sarbinija i kvrzic to sasvim ok tim.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hurticu ti fudbalski magu!!!
A kad bolje razmislim, i nije neki igrac ovaj dzidic.
A kad bolje razmislim, i nije neki igrac ovaj dzidic.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cuj prijetnje.
Pa sta bi rekao kad je birvaktile Senad Begic iz Celika prelazio.Il kakve je Bilbija imao prijetnje.Pa.Pelak it'd.
Glavni razlog je vec kaparisani igrac.
Pa sta bi rekao kad je birvaktile Senad Begic iz Celika prelazio.Il kakve je Bilbija imao prijetnje.Pa.Pelak it'd.
Glavni razlog je vec kaparisani igrac.
Nisu prijetnje nego smo se neckali i to je to
zagor1987 je napisao/la:Nisu prijetnje nego smo se neckali i to je to

Leon Benko
Leon Benko
To je to, i samo jos jednom da se poserem Hurticu u stau zbog Kostica i Dzidica.zagor1987 je napisao/la:Nisu prijetnje nego smo se neckali i to je to
Ma uzet cemo Memisevica, sta ce nam Dzidic, Kostic i ostala kompanija 

“Ono što je sigurno jeste da ćemo imati kvalitetan tim za iduću sezonu. Rano je još da baratamo s imenima, ali kvalitet za sami vrh ćemo sigurno imati”, kaže Almir Hurtić trener Sarajeva.
“Imat ćemo 26 igrača pod ugovorom iduće sezone, od toga tri golmana. Sedam superkvalitetnih igrača s jakom plaćom, te 10 igrača koji su proizvod Akademije FK Sarajevo. Ostatak tima činit će igrači koji imaju potreban kvalitet za Premijer ligu BiH. U budućnosti Sarajevo će se sve više oslanjati na igrače iz svoje Akademije. To je jedini ispravan put”, kaže Hurtić koji je od samog početka bio na čelu projekta Akademije FK Sarajevo.

“Imat ćemo 26 igrača pod ugovorom iduće sezone, od toga tri golmana. Sedam superkvalitetnih igrača s jakom plaćom, te 10 igrača koji su proizvod Akademije FK Sarajevo. Ostatak tima činit će igrači koji imaju potreban kvalitet za Premijer ligu BiH. U budućnosti Sarajevo će se sve više oslanjati na igrače iz svoje Akademije. To je jedini ispravan put”, kaže Hurtić koji je od samog početka bio na čelu projekta Akademije FK Sarajevo.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dovest cemo boljeg stopera od Dzidica.
Lakoste je napisao/la:Dovest cemo boljeg stopera od Dzidica.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Edson ili? Je li spada u ove iz pl ili u 7 stranih pojacanjaLakoste je napisao/la:Dovest cemo boljeg stopera od Dzidica.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Oni iz Belupa kazu da je taj Edson najbolji stoper u hrvatskoj, kad hoce da igra.....
A koje smo srece kod nas ce doc na bazene
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
to je glupost i laz da hurta nije htio djidicaMemara je napisao/la:To je to, i samo jos jednom da se poserem Hurticu u stau zbog Kostica i Dzidica.zagor1987 je napisao/la:Nisu prijetnje nego smo se neckali i to je to
Sa euronogometaFrancescoTotti je napisao/la:Oni iz Belupa kazu da je taj Edson najbolji stoper u hrvatskoj, kad hoce da igra.....
"Ok stoper skroz, da nema dosta često kikseve bio bi odličan"
"Među najboljim stoperima lige, nešto lošiji od baš najboljih"
"Švabo rekao da je sigurno fizicki najmocniji stoper lige"