Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2011, 20:12

Mah ne`am pojma buraz vjeruj mi. Citam svako 5 minuta neke nove vijesti, razni mediji objavljuju svoje, tradicionalno, "provjerene" izvore a ja citam i j.e.b.e.m im onoga ko im je provjerio. :D :lol:

Imamo ovu danas.
http://www.givemefootball.com/premier-l ... aker-chas?

OK sve ali buraz 45 miliona je malo previse cak i za Pastorea o kojem smo toliko puta raspravljali na ovoj temi da se tacno zna sta ce ko reci za njega. :D

Onda imamo jos jednu.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... ke-wesley?

I kome onda covjek da vjeruje? :?
Jednostavno nikome osim manutd.com ono kada objave da je transfer potvrdjen, za mene su sve price, prije toga, neosnovane i svrstavam ih u rang spekulacija. Vidjet cemo sta ce do kraja biti ali me itekako strah ove opcije da do kraja prelaznog ne dovedemo veznjaka.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 20:15

Rooney88 je napisao/la:Mah ne`am pojma buraz vjeruj mi. Citam svako 5 minuta neke nove vijesti, razni mediji objavljuju svoje, tradicionalno, "provjerene" izvore a ja citam i j.e.b.e.m im onoga ko im je provjerio. :D :lol:

Imamo ovu danas.
http://www.givemefootball.com/premier-l ... aker-chas?

OK sve ali buraz 45 miliona je malo previse cak i za Pastorea o kojem smo toliko puta raspravljali na ovoj temi da se tacno zna sta ce ko reci za njega. :D

Onda imamo jos jednu.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... ke-wesley?

I kome onda covjek da vjeruje? :?
Jednostavno nikome osim manutd.com ono kada objave da je transfer potvrdjen, za mene su sve price, prije toga, neosnovane i svrstavam ih u rang spekulacija. Vidjet cemo sta ce do kraja biti ali me itekako strah ove opcije da do kraja prelaznog ne dovedemo veznjaka.
Ja bi samo volio da imaju jedne novine na svijetu koji ima pouzdane izvore ali bas prave i da je istina sto pricaju a ne ovako 364201876736 novina i sve lafo ''provjereni'' izvori, stvarno se bojim da Ferguson nece dovesti veznog, ali ohrabrujeme ono kad su mu se tresle ruke protiv Barce i ona ljutnja pa se nadam da ce u inat tome kupiti extra veznog :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 22:04

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sne ... itna/60142

Da li to znaci ona dva ljekarska zakazana za ovu sedmicu :P
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 jul 2011, 22:09

Sneider ako dodje,prelazni rok je zavrsen,barem za mene. Imamo extra tim i niko vise nije potreban. Mozda da dovedemo i Nasrija ako nebi bio preskup.al sad previse love dati za njega je ludost
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2011, 22:13

Vidjet cemo, moguce naravno ali ja sam i dalje skeptik po pitanju dolaska Nizozemca. Mada bi dar-mar pokuci pravio da dodje jer bi dobili Scholesa iz najboljih dana. Sneijder, uz dosadasnja pojacanja (Jones, De Gea i Young(njega necu da hvalim jer sam i dalje misljenja da nije puno napredovao od "bum sezone u Villi ali necu ni da se zalijecem sa kritikama :D )), i pohod na Ligu prvaka. Misljenja sam da bi tada imali snage i za Barcu koja je trenutno broj 1. (da me @Romario odmah ne napadne :mrgreen: ).

Eh sada ako su zakazana dva ljekarska pregleda, tako se pisalo, onda ko je drugi? :? Uzmimo da je Sneijder jedan, jos sam skeptican :mrgreen: , a ko bi bio drugi? Misterija. Ipak misljenja sam da ako nam dodje veznjak jedan da je to to od nas za ljetni prelazni rok. :)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 22:22

Rooney88 je napisao/la:Vidjet cemo, moguce naravno ali ja sam i dalje skeptik po pitanju dolaska Nizozemca. Mada bi dar-mar pokuci pravio da dodje jer bi dobili Scholesa iz najboljih dana. Sneijder, uz dosadasnja pojacanja (Jones, De Gea i Young(njega necu da hvalim jer sam i dalje misljenja da nije puno napredovao od "bum sezone u Villi ali necu ni da se zalijecem sa kritikama :D )), i pohod na Ligu prvaka. Misljenja sam da bi tada imali snage i za Barcu koja je trenutno broj 1. (da me @Romario odmah ne napadne :mrgreen: ).

Eh sada ako su zakazana dva ljekarska pregleda, tako se pisalo, onda ko je drugi? :? Uzmimo da je Sneijder jedan, jos sam skeptican :mrgreen: , a ko bi bio drugi? Misterija. Ipak misljenja sam da ako nam dodje veznjak jedan da je to to od nas za ljetni prelazni rok. :)
Pa zar neznate da je drugi ljekarski pregled Senad Mujic iz Slobode?! :oops: :mrgreen:

Tuzla - Grad koji volim!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 jul 2011, 22:24

Drugi je Alexis Sanchez
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 22:35

Ted Mosby je napisao/la:Drugi je Alexis Sanchez
Iz tvojih usta u Bozije uši :)

Tuzla - Grad koji volim!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2011, 22:37

Ted Mosby je napisao/la:Drugi je Alexis Sanchez
Sanchez je na Copa Americi tako da je malo vjerovatno da on ovih dana bude u Manchester-u na ljekarskom pregledu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 05 jul 2011, 23:55

Perspektivni napadac Uniteda Nicky Ajose odlazi u Peterboro gdje je potpisao ugovor na 4 godine i prodajna cijena ovoga momka nije poznata.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 jul 2011, 00:04

How does the revamped United squad look today?

Retired
Van der Sar
Scholes
Neville

Released
Hargreaves

Confirmed New signings
De Gea
Jones
Young

Another Possible New signing could come from
Sneijder :D
Nasri :D
Modric

Or any other rabbit that Ferguson may pull out of a hat
Retained
Lindegaard
Amos
Vidic
Evra
Fletcher
Evans
Ferdinand
Rafael
Fabio
Anderson
Park
Smalling
Valencia
Rooney
Giggs
Hernandez

Back from LOANS
Cleverley
Welbeck
Macheda
Diouf

Confirmed loans OUT
De Laet to Norwich
Tunnicliffe to Peterborough
Bebe to Besiktas

Confirmed transfers OUT
Ajose to Peterborough

Possible transfers OUT
Kuszczak – Almost certain :D
Gibson – Almost certain :D :D :D
O’Shea – Almost certain :D
Brown – Almost certain :D
Obertan – Very likely loan or transfer
Berbatov – Fair chance of being transferred :D
Carrick – Some chance of being transferred
Nani – Some chance of being transferred
Does anyone expect any further surprises?

Gledajuci kako je ovo sve predstavljeno mogu samo reci da Fergie radi odlicne stvari, penzija, pusten, prodati, posudjeni. Cisti ekipu od prosjecnih igraca nadam se da ce jos prodati, dovodi mlade i provjerene igrace. Pojedine salje na posudbu, a neki su se vratili. Busy summer at OT! :D

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 06 jul 2011, 10:04

Cujem da se Nasri nije pojavio na treningu Arsenala, da li to znaci da dolazi na ljekarski? :P

Tuzla - Grad koji volim!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 jul 2011, 10:09

Martex je napisao/la:Cujem da se Nasri nije pojavio na treningu Arsenala, da li to znaci da dolazi na ljekarski? :P
Ili u City :? , nadam se da je nama i Fergie samo treba da ponudi dolazi sigurno jer u Unitedu su titule zagarantovane.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 06 jul 2011, 10:11

haxonja je napisao/la:
Martex je napisao/la:Cujem da se Nasri nije pojavio na treningu Arsenala, da li to znaci da dolazi na ljekarski? :P
Ili u City :? , nadam se da je nama i Fergie samo treba da ponudi dolazi sigurno jer u Unitedu su titule zagarantovane.
Zar nije City demantovao da zeli Nasrija? :?

Tuzla - Grad koji volim!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 jul 2011, 11:06

Ima produženi godišnji odmor do vikenda zajedno sa još nekoliko prvotimaca.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 06 jul 2011, 11:11

Bosco je napisao/la:
Wenger ce napraviti veliki posao ako uspije zadrzati Nasrija, lik ocigledno hoce da ide...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 jul 2011, 11:13

drH je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Wenger ce napraviti veliki posao ako uspije zadrzati Nasrija, lik ocigledno hoce da ide...
Yebiga, šta bi sad. Moja želja je samo da se ne prodaju Jack i RvP, ovo ostalo sve nekako i mogu podnijet.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jul 2011, 12:24

S 36 godina na leđima Paul Scholes je ovoga ljeta odlučio reći zbogom nogometu, a oprostio se s novim naslovom engleskog prvaka u vitrinama. Jedan od glavnih konkurenata Manchester Unitedu bio je londonski Arsenal.

"Možda igraju najljepši nogomet, ali to im ne donosi uvijek rezultate koje trebaju", izjavio je Paul Scholes engleskim medijima.

"Ljudi o Arsenalu pričaju kao o najboljoj nogometnoj družini u Engleskoj. To me ne smeta jer dok oni to rade, mi pobjeđujemo. Istina je da Arsenal ponekad igra nogomet najugodniji oku, ali koji je smisao toga bez osvajanja trofeja?", pita se bivši engleski reprezentativac.

A Topnicima Arsenea Wengera moglo bi postati još teže domoći se titula, smatra Paul Scholes. Gael Clichy već je otišao u Manchester City, a mogli bi slijediti novi odlasci: "Neće im pomoći što će možda izgubiti i svoje najbolje igrače, Fabregasa i Nasrija. Nadam se da će Nasri doći u United".

"Osvajanje trofeja često dolazi u ciklusima, ali s obzirom na posljednjih 15 do 20 godina Manchester Uniteda čudilo bi me da u šest godina ne osvojimo ništa. Ne može se reći da se neće dogoditi, ali samo se sjetite kroz što je prolazio Liverpool. No, vjerujem da naš trener neće dopustiti da nam se to dogodi", zaključio je Paul Scholes.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2011, 17:38

Cini se da ste izgubili bitku za nasria
Manchester City navodno je sve već dogovorio s Arsenalom te im ostaje još samo s Nasrijem dogovoriti tjednu plaću. Francuskog veznjaka će platiti oko 22 milijuna €
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 06 jul 2011, 18:00

meho-medo je napisao/la:Cini se da ste izgubili bitku za nasria
Manchester City navodno je sve već dogovorio s Arsenalom te im ostaje još samo s Nasrijem dogovoriti tjednu plaću. Francuskog veznjaka će platiti oko 22 milijuna €
Samir Nasri bi ovim potezom u najmanju ruku ispao glup :!:

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.