Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pa ko zabi za city gol !?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
pa sto ne gledas?Papastathopoulos je napisao/la:pa sta je uradio, ebo vas on
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Sta je to divanija uradila zivota ti? 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahahh...balonja sejtanmalta071 je napisao/la:pa sto ne gledas?Papastathopoulos je napisao/la:pa sta je uradio, ebo vas on
aj daj mi link na kom ti gledas , da ne stopa
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mario, iz penala.Zagor je napisao/la:pa ko zabi za city gol !?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al nebi on bio on kad nebi jos koju dodao,sad je ovo bilo na klupi u stilu vidi ko meni prica sta cu ja raditi,i flasa dole 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 jul 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
Evo poceo je i flase bacati
ne mogu da vjerujem
ne mogu da vjerujem
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Probaj:Papastathopoulos je napisao/la:hahahh...balonja sejtanmalta071 je napisao/la:pa sto ne gledas?Papastathopoulos je napisao/la:pa sta je uradio, ebo vas on![]()
![]()
![]()
http://www.usagoals.com/live/13412-la-g ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
http://www.espn360.com" onclick="window.open(this.href);return false; - HD stream 
Sere Balonja.. mogao je Dzeko zabiti.
Sere Balonja.. mogao je Dzeko zabiti.
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 24 jul 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
http://www.veetle.com/index.php/widget# ... ue/default" onclick="window.open(this.href);return false;Papastathopoulos je napisao/la:hahahh...balonja sejtanmalta071 je napisao/la:pa sto ne gledas?Papastathopoulos je napisao/la:pa sta je uradio, ebo vas on![]()
![]()
![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kakve Baloteli ima veze s Dzekom osim sto igra u timu snjim,haj da nema teme pa da nemate gdje komentarisat,poboguMonolog je napisao/la:@Faraon,
Da bi se komentaris'o Džeko, mora se komentarisati i igra City-ja koju, gle čuda, čine i Baloteli i Silva i Richards. A sve to vodi Mancini. Dakle, ništa od ovog nije spam, pobogu.
Rođen s tobom da budem
ko je zabio za CITY?,
Dzeko glavom pod precku sa 9 metaraTKC je napisao/la:ko je zabio za CITY?,
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- legenda reala
- Kontakt:
pokušo neku vrstu rolinga ala Zidan pa šutno petom ,i lopta otišla pored gola ,a Roberto i Edo opet bjesni na mlog MariamandraX je napisao/la:Sta je to divanija uradila zivota ti?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mene samo čudi kako ste vi hejteri više opsjednuti sa njim nego mi što ga za razliku od vas - volimo.kimbo je napisao/la:Dzeko glavom pod precku sa 9 metaraTKC je napisao/la:ko je zabio za CITY?,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
super.kimbo je napisao/la:Dzeko glavom pod precku sa 9 metaraTKC je napisao/la:ko je zabio za CITY?,
Cekaj na moj link je proslo 40 minuta a na vas?,
Ma da prostis zaebava te, dao Balonja iz penala go.TKC je napisao/la:super.kimbo je napisao/la:Dzeko glavom pod precku sa 9 metaraTKC je napisao/la:ko je zabio za CITY?,
Cekaj na moj link je proslo 40 minuta a na vas?,
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
@TKC
Sorry drug , zezam se ... prizeljkivam tako nesto samo .. iz penala je Balo dao . Bezze tekma u kojoj je Edin mozda dirnuo loptu 5 puta i imao jednu super sekvencu ..
Sorry drug , zezam se ... prizeljkivam tako nesto samo .. iz penala je Balo dao . Bezze tekma u kojoj je Edin mozda dirnuo loptu 5 puta i imao jednu super sekvencu ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Fuj, kakva tekma
Da nije one scene sa Balotellijem bilo, zazalio bi sto sam pogledao ovo poluvrijeme
Da nije one scene sa Balotellijem bilo, zazalio bi sto sam pogledao ovo poluvrijeme
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], invincible1921, RobijasiZenica1988 i 15 gostiju.