Toliko o tvojoj "kulturi" i kućnom odgoju.
Samo se ti smij. Sreća tvoja pa nisi sinoć bio na temi jer bi i ti vjerovatno bio blizu bana.
Mislim da si ti, korisničke Mancini, nešto pobrkao. Nikakav razlog nije bio i nema ga, da dobijem ban, jer striktno poštujem forumska pravila i apsolutno nikoga od kolega korisnika ne vrijeđam, za razliku od tebe.
Prijavljen ti je post ubleho!
Znam kako si poštovao, poštuj opet na isti način.
Hvala prijatelju,mi navijaci i simpatizeri Olimpika se moramo drzati zajedno bez obzira na vjeru i boju koze!VukOtoka je napisao/la: ↑11 avg 2020, 03:45Paranoja, šizofrenija, podvojena ličnost itd. FK Olimpik je multinacionalni i multietnički klub i u svom prefiksu nema nacionalnu odrednicu. Vuk može biti bilo ko, uslov je da voli nasu svetinju. Takvim zadojenim nacionalistima nećemo dozvoliti da blate teško stečeni ugled kluba.
Ps: sisaj ga nacionalisto![]()
Ali zato kako ispade odbrana tri minute prije toga!?Mokroguz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:20Asistencija SisicaKako samo razrijesi odbrambeni red u jednom potezu.
Sad narednu necu biti pesimistican, ne volim negativu, ali se moraju svi stisnuti k'o da je kup utakmica. Tesko je u 80-oj minuti srljati ako se ranije ne povede, treba se to rano rijesiti. I Krupa trazi u nama spas, tako da ce biti nabrijani.
Oni su napravili kompleks fudbalskih terena u Mostarskom Blatu gdje im treniraju omladinske selekcije i prvi tim. Kompleks čini tri terena i prateći objekti. Kompleks je napravljen 2010. godine. Uložili su u to dosta novca vjerovatno najviše radi omladinskog pogona. Zato ne treba čuditi što godinama imaju dosta mladih igrača u ekipi a imali su i omladinskim selekcijama BiH. Sada slično radi naš klub na Ilidži gdje se gradi kamp za treniranje svih selekcija kluba. Treba vremena da se napravi sve što treba ali je to odlična stvar. Vidio sam sinoć fotografije na facebook stranici osobe koja je radila kao prevodilac u Čeliku. Bitno je da se radi na izgradnji da bi se klub mogao smatrati ozbiljnim klubom.Mokroguz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:31Onaj Jurilj u Sirokom Brijegu je stravican igrac, ne cudi me sto ga Lekanic nije mogao zaustaviti. Ali bi ga zato mozda Besirevic zaustavio. Siroki ionako izgleda igra drugaciji fudbal, dobro se snalaze kad je lopta u zraku, a to mislim nijedna druga ekipa u ligi zna rijesiti.
Nije sramota od njih izgubiti, nije ni protiv Sarajeva, ali za tu cijenu je sramota ne pobjediti Krupu sutra.
Zanimljivo mi da je nekad Dulja bio ponajbolji igrac u Sarajevu, a sad je Mujezinovic moglo bi se reci medju boljima u Zelji bar.Dvojica u reprezentaciji, jedan u Velezu(Vehabovic), jedan u Mladost(Hadzic), jedan u Radniku(Mekic), jos jedan u Zelji(Hajdarevic), jedan u Sarajevu(Sabanovic). Prije Merajic i Irfan Hadzic i drugi. Svi iz ta doba dok nam se omladinski pogon nije poceo razvijati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.