NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
dali ce sta biti od onog naseg treceg pomocnog.danas vidim radi se .dali cemo ikada onaj brijeg skinuti 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danas prosjecno.
kao da su igrali onoliko koliko im je potrebno,malo umor,vise nedostatak motivacije.
ako bi ikoga trebali da izdvajamo,po meni,Bogdanovic i Adam.
P.S.astra,rekreacija pocinje
kao da su igrali onoliko koliko im je potrebno,malo umor,vise nedostatak motivacije.
ako bi ikoga trebali da izdvajamo,po meni,Bogdanovic i Adam.
P.S.astra,rekreacija pocinje

kad pocinje ,valjda me opet prime kupio sam sorc i pume nove 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
namazi kopacke,skidaj kile i ponesi dvije slike i rodni listastra1922 je napisao/la:kad pocinje ,valjda me opet prime kupio sam sorc i pume nove

dentist je napisao/la:namazi kopacke,skidaj kile i ponesi dvije slike i rodni listastra1922 je napisao/la:kad pocinje ,valjda me opet prime kupio sam sorc i pume nove

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja mislim da ce dobiti...[/quote]
Jes to ti saljivdzija a...?[/quote]
Pa sta drugo da odgovoris na ovakvo pitanje,sta treba sad da gledamo u pasulj ko ce dobiti!!!
Evo jos malo ce tekma pa cemo vidjeti ko ce dobiti![/quote]
Rekoh ja tebi da si saljivdzija,drzi se ti pasulja.
Nikad nisam vidio ekipu koja gubi,a i dalje nema ambicije da ide naprijed,stvarno smijesna ekipa.
Jes to ti saljivdzija a...?[/quote]
Pa sta drugo da odgovoris na ovakvo pitanje,sta treba sad da gledamo u pasulj ko ce dobiti!!!

Nikad nisam vidio ekipu koja gubi,a i dalje nema ambicije da ide naprijed,stvarno smijesna ekipa.
Jes to ti saljivdzija a...?[/quote]rasta1922 je napisao/la:Ja mislim da ce dobiti...

Nikad nisam vidio ekipu koja gubi,a i dalje nema ambicije da ide naprijed,stvarno smijesna ekipa.[/quote]
Dobili kod kuce 2-1 i sad kao mi trula ekipa.Da smo toliko loši dali bi nam 5 komada, imamo svoju taktiku,i sad nije tvoje da procjenjuješ šta treba ko da radi.Vi govorite ko je smiješna ekipa,a prvih 4-5 kola,niste imali datog gola.A u BN protiv Radnika smo baš vidjeli jednu jaku ekipu Zvijezde.Danas nisam bio na tekmi tamo,ali ako ste pobjedili i uknjizili 3 boda, čestitamo,pokazali ste bolji fudbal,ali to nije vrijedno potcjenjivanja jer prvo smo ljudi pa onda navijači.

003871312
Svaka čast momcima na rutinskoj pobjedi, danas bih izdvojio Adama-jedna od njegovih najboljih utakmica od kako je u Zvijezdi. Pandža ponovo za neprepoznati, kao da se momku nešto desilo, nije bitan go nego trud i zalaganje-kod njega ravno nuli. I juče ponovo loža malo bolje popunjena za razliku od predhodnih utakmica.
Onoj stoci od nasih "navijaca" treba dozovotno zabraniti ulaz na sve manifestacije! Koja je to stoka za ne povjerovati! Zasto niko na forumu ne pise o njihovom ponasanju? Niko normalan zbog njih ne bih dosao na utakmicu, zato i jesu gdje im je sad mjesto! Stoka naobrazovana!
zalosno je ovo sto se desava izmedju uprave i navijaca...nisu navijaci krivi nego neki pojedinci koji su tu u toj grupi navijaca koji su toliko pametni da napadaju ljude iz uprave koji ulazu silu para...nurdu pred masom svijeta sramotit,napadat je zalosno covijek nemoze izac u grad na kafu i to poslovno...sreca normalni ljudi pa je jos uvijek u zvijezdi..klixonja je napisao/la:Onoj stoci od nasih "navijaca" treba dozovotno zabraniti ulaz na sve manifestacije! Koja je to stoka za ne povjerovati! Zasto niko na forumu ne pise o njihovom ponasanju? Niko normalan zbog njih ne bih dosao na utakmicu, zato i jesu gdje im je sad mjesto! Stoka naobrazovana!
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Kuduzovic, gol kola
zasluzenoTkanton je napisao/la:Kuduzovic, gol kola

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Mi volimo,uzdizemo u nebesa ko god ulaže u klub pa i da je Haski optuzenik.Nije moje da komentarisem,ali nije dalekoklixonja je napisao/la:Onoj stoci od nasih "navijaca" treba dozovotno zabraniti ulaz na sve manifestacije! Koja je to stoka za ne povjerovati! Zasto niko na forumu ne pise o njihovom ponasanju? Niko normalan zbog njih ne bih dosao na utakmicu, zato i jesu gdje im je sad mjesto! Stoka naobrazovana!
ni vrijeme kada ćemo shvatiti neke stvari.Najbolje je ostati neutralan i navijače i sponzore ne osuđivat.Vrijeme će i pravda pokazati sve.
Kad su skoro sve ekipe u nekim krizama, nama krenulo

Neka je. Mora da je Huseinbasic genije cim ovakav niz stvori iz pepela, i onaj drugi ciko ode kuci.Kapetan je napisao/la:Kad su skoro sve ekipe u nekim krizama, nama krenulo![]()
![]()
![]()
Treba svima samar ovako jak da se probudimo. Odmah se fatajte uefine licence, mozda ce te u Evropu moci nastupati.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
daje nama ostati u ligi evropa ce za nas biti jos dugo samo sanMokroguz je napisao/la:Neka je. Mora da je Huseinbasic genije cim ovakav niz stvori iz pepela, i onaj drugi ciko ode kuci.Kapetan je napisao/la:Kad su skoro sve ekipe u nekim krizama, nama krenulo![]()
![]()
![]()
Treba svima samar ovako jak da se probudimo. Odmah se fatajte uefine licence, mozda ce te u Evropu moci nastupati.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Plavi ti se glava,dahni malo. Pravo na misljenje i javno okupljanje. Cija su to mjesta odrzavanja "manifestacija" da bi neko nekome zabranio pristup??? Tog zakona u BiH nema.klixonja je napisao/la:Onoj stoci od nasih "navijaca" treba dozovotno zabraniti ulaz na sve manifestacije! Koja je to stoka za ne povjerovati! Zasto niko na forumu ne pise o njihovom ponasanju? Niko normalan zbog njih ne bih dosao na utakmicu, zato i jesu gdje im je sad mjesto! Stoka naobrazovana!
Ja mislim da su nasi navijaci naj normalnij u ligi i ni u jednom trenutku nisu osramotili grad, kao grupa to definitivno nisu zasluzili, pojedinci koji su izazvali ovaj incident su trebali odgvarat i to je to.... al ocigledno da postoje neki drugi razlozi, valjda nekad izadje na vidjelo, al ovo sto se desava i prica okolo nikom neide u prilog a najmanje klubu
Neznam zbog cega ovakva reakcija,meni se licno nesvidja ovo trenutno stanje na relaciji uprava kluba navijaci RD.Kakva korist od igre i rezultata ako nemas pubiliku i njen najvatreni dio navijacku grupu.Ova nasa navijacka grupa RD je jos uvijek u fazi razvoja i omasovljavanja.Iako malobrojni svojim navijanjem su davali podrsku i kod kuce i na strani.Po meni bi trebalo sto prije naci kompromis izmedju uprave i navijaca,da nam se stadion ne pretvori u pozoriste,a da nam gostujuce ekipe imaju vecu podrsku sa tribina.klixonja je napisao/la:Onoj stoci od nasih "navijaca" treba dozovotno zabraniti ulaz na sve manifestacije! Koja je to stoka za ne povjerovati! Zasto niko na forumu ne pise o njihovom ponasanju? Niko normalan zbog njih ne bih dosao na utakmicu, zato i jesu gdje im je sad mjesto! Stoka naobrazovana!
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
klixonja drzi se svog sranja, i vadi nos iz tudjeg supka. Ne kontam zasto pricas o stvarima o kojima nemas apsolutno nikakvog pojma. Pola te "stoke", kako ti kazes, je bar tri puta obrazovanija od tebe. Naravno, kako ko.
Dok su neki od vas samo sjedili za racunarima, diskutovali o nekim "ambcijama", mi smo bili na domacim i gostujucim tekmama i pruzali PRAVU podrsku igracima.
Pogledaj razliku izmedju nas i vas:
- vi picite po forumu: em ovaj treba bit trener, em ovog treba u prvu postavu, em ovaj je seljak, ovaj je stoka, onaj je legenda ovo ono. Vecina vas gleda Zvijezdine tekme dok dobro igraju, cim povezu dva-tri poraza, oni su **** koja se ne zalazu, ne vrijedi za njih davat 5KM, to treba istjerat, pa onda vas pola ne dodje na utakmicu.
- Mi u najgorim trenucima stojimo uspravno, pravimo parole za podrsku igracima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/poruka-z ... esa/110788" onclick="window.open(this.href);return false;
I ona "Samo hrabro!" protiv Zrinjskog prije sezonu-dvije.
Pa onda dobijali razne pohvale
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-gradi ... ima/103592" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok je zapadna tribina urlala "Skini se Rade!" pa "Mijenjaj Kunticu **** ti on mater", mi smo pjevali "Volim te Zvijezdo" i tako dalje. Kada bi mi pokusali da vas dignemo na noge, da i vi podrzite klub koji "volite", pjevali bi "Hajmo cijeli Gradacac" i vi bi samo zacudjeno gledali u nas i sutili ko *****.
Kada ti budes zbog svog voljenog kluba prevalio put koji smo mi prevalili, (3x sarajevo, mostar, zenica itd.)
onda mozes rec da volis Zvijezdu vise od ove "stoke".
I mozete pljuvati po meni koliko hocete, al SEREM SE I PO NURDI I NJEGOVIM USRANIM PARAMA.
MRS IZ SVETINJE SELJACINO
Skontat cete i vi jednog dana o cemu ja pricam. Razumit cete me kad shvatite da Nurdo ni marke nije dao IZ LJUBAVI PREMA ZVIJEZDI. Vec je znao da ce mu se svaka ulozena marka duplo vratiti.
Dok su neki od vas samo sjedili za racunarima, diskutovali o nekim "ambcijama", mi smo bili na domacim i gostujucim tekmama i pruzali PRAVU podrsku igracima.
Pogledaj razliku izmedju nas i vas:
- vi picite po forumu: em ovaj treba bit trener, em ovog treba u prvu postavu, em ovaj je seljak, ovaj je stoka, onaj je legenda ovo ono. Vecina vas gleda Zvijezdine tekme dok dobro igraju, cim povezu dva-tri poraza, oni su **** koja se ne zalazu, ne vrijedi za njih davat 5KM, to treba istjerat, pa onda vas pola ne dodje na utakmicu.
- Mi u najgorim trenucima stojimo uspravno, pravimo parole za podrsku igracima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/poruka-z ... esa/110788" onclick="window.open(this.href);return false;
I ona "Samo hrabro!" protiv Zrinjskog prije sezonu-dvije.
Pa onda dobijali razne pohvale
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-gradi ... ima/103592" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok je zapadna tribina urlala "Skini se Rade!" pa "Mijenjaj Kunticu **** ti on mater", mi smo pjevali "Volim te Zvijezdo" i tako dalje. Kada bi mi pokusali da vas dignemo na noge, da i vi podrzite klub koji "volite", pjevali bi "Hajmo cijeli Gradacac" i vi bi samo zacudjeno gledali u nas i sutili ko *****.
Kada ti budes zbog svog voljenog kluba prevalio put koji smo mi prevalili, (3x sarajevo, mostar, zenica itd.)
onda mozes rec da volis Zvijezdu vise od ove "stoke".
I mozete pljuvati po meni koliko hocete, al SEREM SE I PO NURDI I NJEGOVIM USRANIM PARAMA.
MRS IZ SVETINJE SELJACINO
Skontat cete i vi jednog dana o cemu ja pricam. Razumit cete me kad shvatite da Nurdo ni marke nije dao IZ LJUBAVI PREMA ZVIJEZDI. Vec je znao da ce mu se svaka ulozena marka duplo vratiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.