RŠD Velež Mostar

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 06:53

killafrommanilla je napisao/la:
11 avg 2024, 02:33
CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 avg 2024, 01:00
11 avg 2024, 00:56

Ma dobro sad ce izletiti vijest sto je isao Kevelj u Tursku, to ce nas dignut malo
To se napisalo u ugmr viber grupi. Mozak je samo sa tog mjesta prenio informaciju. Zar nisi clan ugmr jer si nedavno hvalospjeve o njima pisao ovdje ili je cvancika cvancika :mrgreen:
A sjetio si se znaci :rol: i nije Mozak prenio nego ti legendo, nemoj da ti i to moram lijepiti :mrgreen:

18 jul 2024, 22:14
18 jul 2024, 22:13

Ne pravi se retardiran nego odgovori na pitanja :D Nece ti ta prica proci, za mene ako nemas pare a imas veze i zelis dobro Velezu, tu si i dobrodosao. Nebitno kako se zoves.

Ne budi pokvaren, reci nam sta si cuo zasto je bio u Turskoj :D
Mozda sam te lozio kao junca. Vidim da se primas ima mjesec dana. Ne sjecam se
Nisam ja nista prenio nego se to napiisalo u ugmr koje hvalis na sva usta pa se izofiras da nisi clan :mrgreen:

I popusti me vise sa Keveljom i ostalim boli me **** za njega tebe Tursku i sve ostalo. Postao si jako iritantan sa stvarima koje me ne zanimaju. Mozemo o igri formaciji treneru i svemu ostalom jer me ostalo ne zanima

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 07:14

11 avg 2024, 02:42
Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:39
11 avg 2024, 00:36

Napisao si nista kataklizmicno, je li se promijenilo makar to misljenje :mrgreen:
Ubija te brate ego, pamtiš sve šta se napiše, ostaje u tebi, tišti te :mrgreen:

Ne mislim da je jedan ili par menadžerskih igrača u klubu nešto kataklizmično, to je bukvalna svakodnevnica svakog BH kluba. Mislim da je loše, ali da je propast svijeta, nije.

Ove priče o nekvim ucjenama, snimcima, glupostima, u to neću da ulazim, mahalanja me ne zanimaju.
Ok, zasto onda "prijetis nasiljem" Stefanu Bulicu :mrgreen: Mislim, to je samo menadzer, svakodnevnica, zar ne :D Sta ti je decko ucinio :D

Nije ego nego cisto dobro pamtim. Nista vise od toga. Tisti mene Velez, nista drugo. Nemam ja Manchester United sa strane u rezervi. :)

Nego, evo da ne bude da ne predlazem rjesenje: otici Hasicu na noge i zamoliti ga da bude dozivotni predsjednik, da uredjuje klub po svom i da ponovno ako moze ocisti isti od hamelja koji nam je Kevelj na velika i mala vrata vratio u klub. Stefo je minimalan problem ali je olicenje kakvi profili se motaju u i oko kluba, i zato to i jeste kataklizmicno. Jer ako ti Stefo moze u klub uci, zamisli ko jos moze. Ne moram ti pisati direktno da bi shvatio.

Ili potraziti bilo kakvo alternativno rjesenje ali s mudima, neko ko je u stanju oduprijeti se sumnjivim likovima i stititi ime FK Velez. Bilo ko s takvim osobinama je dobro rjesenje. Poceti traziti pod hitno takve osobe, jer ovo ce nas odvesti u propast.
Brate sad bi ti ono svoje lamentiranje vrtio u nedogled, a to ja neću i ne radim. Napisao sam sve jasno i jezgrovito.

Što se tiče Haisća, od njega naravno nema ama baš ništa, tako da je taj "konstruktivni" prijedlog isti kao npr. da napišeš da treba Abramovića dovesti da vodi klub.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 07:39

11 avg 2024, 06:53
Nisam ja nista prenio nego se to napiisalo u ugmr koje hvalis na sva usta pa se izofiras da nisi clan :mrgreen:

I popusti me vise sa Keveljom i ostalim boli me **** za njega tebe Tursku i sve ostalo. Postao si jako iritantan sa stvarima koje me ne zanimaju. Mozemo o igri formaciji treneru i svemu ostalom jer me ostalo ne zanima
nisam ja nista prenio
mozak je napisao/la:
27 jun 2024, 13:27
27 jun 2024, 13:23
Nije se povukao nego kako cujem nije tu. Saznati cete ubrzo zbog cega :thumbup:
Ma to njih ne interesuje, oni vrebaju slijedeću grešku.
mislim da je vrijeme za novi nick, ovaj stavi tamo sa Cocaine, NeretvanskaPastrmka i ostalim, javit cemo da si umro opet, drzimo se procedure :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 07:42

Stari sizofrenises i pises gluposti kazem ti ako cemo o Velezu i onome na terenu bujrum. Ostalo me ne zanima

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 07:46

11 avg 2024, 07:42
Stari sizofrenises i pises gluposti kazem ti ako cemo o Velezu i onome na terenu bujrum. Ostalo me ne zanima
a godisnjak po uzoru na velike klubove, nova firma za fan shop, o tome mozemo, a :mrgreen:

@Balorda nisi odgovorio ni jasno ni jezgrovito cemu nasilje nad obicnim menadzerom, svakodnevnicom u bh. fudbalu, menadzerom koji nas je ocito slucajno zaobilazio i s kojim nismo slucajno saradjivali pa sad doslo vrijeme da se mora

🤷‍♂️

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 11 avg 2024, 09:23

Kada sam govorio na odmoru PL da se treba vodit računa da ove godine ispadaju 4 kluba a igrat ćemo Evropu i plus Kup dobro povest računa o dovođenju igrača.Pojedinci su mi se smijali.Znao sam da je tanka linija do provalije.Niko ovoliko igrača nepromjeni kao mi a to je skoro cjelu postavu.Pa gdje to ima.Kao da smo doveli sve standardne igrače iz jakih klubova a ne koji su bez utakmica po pola i više godina.Ovaj ČANADI nas vodi u ambis.Džaba će nam biti i brojači,i natkrivena tribina kad ti garantujem da nećeš imati navijača na tribinama.Igra i rezultati dovode ljude na tribine.Daj Bože da griješim ali sa ovakvom igrom nepiše nam se dobro.

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 11 avg 2024, 09:35

Nemamo mi klasicna krila niti klasicne vezne igrace, nezna se ko koju poziciju igra. Po mom misljenju trebali bi se jos pojacat ali ne igracima koji su totalno van forme zadnjih pola godine
Svi su se ozbiljnije pojacali od nas

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 11 avg 2024, 09:37

U većini vremena sam pozitivan i nastojim da razmišljamo dobro i konstruktivno i ne kritikujem previše, ali nakon sinoć moram da kazem da je sve katastrofa. Igra užasna, trener katastrofa, igrači tuga. Uprava na dan evropske utakmice ne da nemaju nove dresove kao sto su obećali da ostvare dobar profit, nego nemaju **** majice obicne. Likovi koji su postavljeni na funkcije u klubu su vise podobni nego sposobni. Treba biti realan pa reci da smo ove godine umjesto da napravimo iskorak naprijed, napravimo 3 koraka nazad. Sa ovim trenerom i ovim igračima ne gine nam ispadanje. Kad nas je mrtvi zeljo dobio, sta će tek da bude sa drugim timovima..
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 11 avg 2024, 09:38

Prva sljedeca objava kluba treba da bude da je ovaj idiot od trenera smjenjen. 3 utakmice je vodio klub i u sve 3 utakmice sve gore od goreg. Da smo igrali prvo kolo protiv Borca sad bi imali vec dva poraza i bili bi zakucani na dno.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 11 avg 2024, 09:46

Čanadi isad u Mostaru?? Pa trebalo ga je otjerat poslije onih andoraca a poslije one broke sinoc

Jos nesto Adin Bajric jede hljeb od fudbala...
Pa kad pocne trcat vidis da je neki hajvan da nema pojma zna samo klizeci napamet uletit
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 11 avg 2024, 09:48

1981oldschool je napisao/la:
11 avg 2024, 09:37
U većini vremena sam pozitivan i nastojim da razmišljamo dobro i konstruktivno i ne kritikujem previše, ali nakon sinoć moram da kazem da je sve katastrofa. Igra užasna, trener katastrofa, igrači tuga. Uprava na dan evropske utakmice ne da nemaju nove dresove kao sto su obećali da ostvare dobar profit, nego nemaju **** majice obicne. Likovi koji su postavljeni na funkcije u klubu su vise podobni nego sposobni. Treba biti realan pa reci da smo ove godine umjesto da napravimo iskorak naprijed, napravimo 3 koraka nazad. Sa ovim trenerom i ovim igračima ne gine nam ispadanje. Kad nas je mrtvi zeljo dobio, sta će tek da bude sa drugim timovima..
Potpis, citavo ljeto nam serviraju lazi i lazna obecanja.. od emotivnog praznjenja pa dalje...

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 avg 2024, 10:01

Sta i kako dalje ja stvarno ne znam. Previse se ovdje osoba mora otjerati da to bude jednostavno.

Kevelja, Canadija, karinase tipa Bajrica,Sikala,Mujana sve to otjerati treba.

Fali nam fizicka spremnost znaci i tu moras nesto raditi. Direktor u zivotu knjigu nije procitao.

Na kraju ti dodje da moras neki 20-25 osoba mjenjati ali gdje naci bolje? Kako naci? Odakle pare?

Ne znam ali situacija je izuzetno alarmantna a prvenstveno je problem sto nema strucni ljudi da vode ovaj klub i ovaj projekat.

Ako ces otjerati trenera sada a da isti ima platu 10.000 km mjesecno to je mozda 200.000 KM da prekines ugovor sa njim sada, odakle nam te par? Stvarno je izuzetno losa situacija.

Mi realno u igrackom kadru imamo 5 solidni igraca ostalo su sve kenje i mrtvaci.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 11 avg 2024, 10:13

Nerealni ste sa smjenom, nema od toga ništa.

Pa jedva su i njega našli koliko su nesposobni, zamisli sad da mu daju otkaz, trebalo bi im još mjesec dana da nađu nekog drugog.

Ako imaju imalo mozga krenuli su sa potragom za novim trenerom istog momenta poslije evropskih utakmica.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 avg 2024, 10:41

JimmyPage je napisao/la:
11 avg 2024, 10:13

Pa jedva su i njega našli koliko su nesposobni, zamisli sad da mu daju otkaz, trebalo bi im još mjesec dana da nađu nekog drugog.

Ako imaju imalo mozga krenuli su sa potragom za novim trenerom istog momenta poslije evropskih utakmica.
I sta smo postigli ako ode trener? Ko ce posloziti ove neznalice? Kako naprijed kada Kevelj dovodi igrace a Zvona (!) direktor?

Onaj Bajric mrtvac je najgori igrac koji je igrao u Velezu zadnjih par godina a bilo je dosta skarta.

Moras totalni remont napraviti uprave, igrackog kadra i strucnog staba.

Ali problem je sto nemas alternative, niko nece da preuzme klub. Ako odu Kevelj i sa njim jos par ljudi mogu nam samo jos gori doci tipa Pike i slicno.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 11:01

MostarskiVelez je napisao/la:
11 avg 2024, 10:41
JimmyPage je napisao/la:

I sta smo postigli ako ode trener? Ko ce posloziti ove neznalice? Kako naprijed kada Kevelj dovodi igrace a Zvona (!) direktor?

Onaj Bajric mrtvac je najgori igrac koji je igrao u Velezu zadnjih par godina a bilo je dosta skarta.

Ali problem je sto nemas alternative, niko nece da preuzme klub. Ako odu Kevelj i sa njim jos par ljudi mogu nam samo jos gori doci tipa Pike i slicno.
Mogu doći ili su već došli na mala vrata :mrgreen: Drug moj, već su ti svi u klubu. Svi ti za koje se bojiš da će doći, na ovaj ili onaj način su tu. Ne može gore, jedino gore je da k'o 2016 otuđe pečat i odnesu ga iz prostorija Kluba. A i to se opet bliži.

Treba nam lider koji će okupiti ekipu jer imamo mi dosta potencijalno dobrih ljudi za UO, samo nam treba čovjek kojeg poznaju i koji je garant poštenog rada. Moja lična želja je da to jednog dana bude Adnan Šteta jer znam koliki je navijač Veleža i dečko je sposoban da okupi sigurno vrhunsku ekipu i znam koliko voli Velež i ne bi ni pod razno radio nešto kontra kluba. Sad sigurno nije vrijeme jer ima vjerovatno druge obaveze i ciljeve, ali mora se raditi na pronalaženju alternative. Isto kao i 2016., treba nam taj neko ko je garant poštenog i transparentnog rada i svi privrednici će se uključiti. Imamo i ovog Rahimića, njemu stvarno vjerujem da mu je makar malo stalo, ovim ostalim posebno dvojici ćelavaca ne vjerujem ništa.

I naravno, da je mudovit dovoljno da otjera ove što ih je politika netalasanja i udovoljavanja svima vratila u klub. Čim se i Vaha ponovno prestao vrtiti oko kluba, nakon što je malo iza Hasića ostao i uvjerio se da se vraćamo gdje smo i bili, sve mi je bilo jasno. I njega kad bismo nekako vratili i dovukli u UO ili bilo šta za sportski segment. Vaha je mudo.

Moj prijedlog je da se, za početak, postavi Anel Karabeg za trenera zbog licence a da ekipu vodi Mika. I da ostavimo sad za sad ovakvu ekipu, šteta što smo otjerali onu trojicu jer su nam svi potrebni trenutno, a otjerali smo ih iz hira i eto da se neko otjera poslije blamaže. I polako selektirati i otpisivati ekipu za sljedeću polusezonu i sezonu. A ove gledati makar na mišiće opstanak izboriti.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 11:06

11 avg 2024, 10:41
JimmyPage je napisao/la:

Sinoc sam pisao Killi u pp ali evo kad vec spominjes da kazem i ovdje da ti je taj vec u klubu skoro godinu dana :mrgreen:

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 avg 2024, 11:13

Nemas sta meni pisati kada sam ti prvi dan rekao da sve za Kevelja stoji ali isto tako sam ti rekao da nemamo alternative. Nesto sto se na kraju i pokazalo evo neki dan kada se trebalo prijaviti na skupstinu ne sto nemamo alternative nego doslo je 50-60 ljudi.

Medjutim slazem se sa tobom da vjerovatno ne moze gore jer realno situacija je vrlo bliza onoj 2016 kada su dosli Ibro, Hasic i ekipa. Cinjenica je ako mi sada uvezemo 2-3 poraza ovo ti je 1000% borba za opstanak i onda ispadamo iz lige, ovaj put tesko da cemo se vratiti jaci.

Adnan Steta je zanimljivo ime, ali pricamo o ministru saobracaja u Vladi Kantona.Neki ga cak spominju kao kandidata za buduceg premiera. Sumnjam da ce tek tako baciti sve to u vodu da vodi FK Velez.

Buraz sa tobom se slazem za Merzu ili Karabeg. Ima tu jos solidni imena ali brate Canadi sam nece napustiti, onda nam ostaje da mu otkaz pruzis. U tom slucaju moras Canadiju platiti bubam 150.000 km - i jos uz to placati Karabega ili ko ti vec dodje.

Ponavaljam situacija je alarmantna i ako se treba otjerati ovaj ubleha Canadi to nece puno promjenuti jer i novi trener ce morati ici na raport **** Zvonicu a igrat ce mu Bajric, Sikalo i Mujan. Moras jednostavno ocistiti upravu, igracki kadar a i strucni stab. Pare za to nemamo tako da stvarno neka nam je Bog na pomoci.

PS: Znam i ja da je Pika tu oko kluba, vrti se non stop. Ali sam vise mislio na to da cilja da bude predsjednik uprave.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 11:28

11 avg 2024, 11:13
Nemas sta meni pisati kada sam ti prvi dan rekao da sve za Kevelja stoji ali isto tako sam ti rekao da nemamo alternative. Nesto sto se na kraju i pokazalo evo neki dan kada se trebalo prijaviti na skupstinu ne sto nemamo alternative nego doslo je 50-60 ljudi.

Medjutim slazem se sa tobom da vjerovatno ne moze gore jer realno situacija je vrlo bliza onoj 2016 kada su dosli Ibro, Hasic i ekipa. Cinjenica je ako mi sada uvezemo 2-3 poraza ovo ti je 1000% borba za opstanak i onda ispadamo iz lige, ovaj put tesko da cemo se vratiti jaci.

Adnan Steta je zanimljivo ime, ali pricamo o ministru saobracaja u Vladi Kantona.Neki ga cak spominju kao kandidata za buduceg premiera. Sumnjam da ce tek tako baciti sve to u vodu da vodi FK Velez.

Buraz sa tobom se slazem za Merzu ili Karabeg. Ima tu jos solidni imena ali brate Canadi sam nece napustiti, onda nam ostaje da mu otkaz pruzis. U tom slucaju moras Canadiju platiti bubam 150.000 km - i jos uz to placati Karabega ili ko ti vec dodje.

Ponavaljam situacija je alarmantna i ako se treba otjerati ovaj ubleha Canadi to nece puno promjenuti jer i novi trener ce morati ici na raport **** Zvonicu a igrat ce mu Bajric, Sikalo i Mujan. Moras jednostavno ocistiti upravu, igracki kadar a i strucni stab. Pare za to nemamo tako da stvarno neka nam je Bog na pomoci.

PS: Znam i ja da je Pika tu oko kluba, vrti se non stop. Ali sam vise mislio na to da cilja da bude predsjednik uprave.
i tih 150.000 je manja steta nego da ispadnemo iz lige. Karabega si imao tu u klubu, samo bi ga sjeo na klupu jer ima licencu, a Miku imas tu i ne bi nista puno placao. Placaj Canadija, yebat ga, samo ga skloni. I trazi trenera koji ce preuzeti na polusezoni najranije ali trazi dugorocno rjesenje, i onda vratis Karabega u OP, Miku na pomocnika a novog trenera postavis tu. Ne moze se trener naci za 10 dana.

Al' jbg, otjerao si Karabega jer je Kuduz nasao vezicu da on postane koordinator OP, pa je Zvonkec priglupi dobio naredjenje da razrijesi Karabega :mrgreen:

Tuga. Dokaz da klub ne moze voditi bilo ko kome je dzep pun oraha, a Kevelj ima jos i kofer s orasima. Svaka ga susa moze ucijeniti i uci u klub, ali bukvalno svaka.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 11 avg 2024, 11:36

Pa bolje je ovom idioutu odmah danas dati nogu i isplatit ga nego mu davati nogu nakon 10tak kola kada cemo sa njegovim taktickim zamislima biti ubjedljivo u zoni ispadanja a da jos jednom napomenem da četiri kluba ispadaju. Eh sada zamislite kad se dodje pred kraj sezone kakve ce malverzacije i necasne radnje sa svih strana krenuti da se ne ispadne. Ako ovog idiota ostavimo na klupi ne gine nam takav rasplet do kraja. Ovaj covjek je totalna neznalica, pa ljudi moji koga je god vodio ili je klub ispao ili su ga smjenili pa se cupali sa nekim drugim. Bolje je njemu dat otkaz platiti mu 150-200 hiljada da **** potpise otkaz pa onda dovesti npr. Zaimovica koji je za ovog glupana doktor fudbala i dati mu platu npr. 5k. Tom racunicom ostajemo 100% i imamo izglede za naprijed al smo na gubitku 100k, sto je puno bolje nego sa ovim glupanom za 5 kola biti zadnji i onda se grcevito boriti da ostanemo.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 11 avg 2024, 11:48

Zaimovic.. here we go again

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.