MostarskiVelez je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:41
JimmyPage je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:13
Nerealni ste sa smjenom, nema od toga ništa.
Pa jedva su i njega našli koliko su nesposobni, zamisli sad da mu daju otkaz, trebalo bi im još mjesec dana da nađu nekog drugog.
Ako imaju imalo mozga krenuli su sa potragom za novim trenerom istog momenta poslije evropskih utakmica.
I sta smo postigli ako ode trener? Ko ce posloziti ove neznalice? Kako naprijed kada Kevelj dovodi igrace a Zvona (!) direktor?
Onaj Bajric mrtvac je najgori igrac koji je igrao u Velezu zadnjih par godina a bilo je dosta skarta.
Moras totalni remont napraviti uprave, igrackog kadra i strucnog staba.
Ali problem je sto nemas alternative, niko nece da preuzme klub. Ako odu Kevelj i sa njim jos par ljudi mogu nam samo jos gori doci tipa Pike i slicno.
Mogu doći ili su već došli na mala vrata

Drug moj, već su ti svi u klubu. Svi ti za koje se bojiš da će doći, na ovaj ili onaj način su tu. Ne može gore, jedino gore je da k'o 2016 otuđe pečat i odnesu ga iz prostorija Kluba. A i to se opet bliži.
Treba nam lider koji će okupiti ekipu jer imamo mi dosta potencijalno dobrih ljudi za UO, samo nam treba čovjek kojeg poznaju i koji je garant poštenog rada. Moja lična želja je da to jednog dana bude Adnan Šteta jer znam koliki je navijač Veleža i dečko je sposoban da okupi sigurno vrhunsku ekipu i znam koliko voli Velež i ne bi ni pod razno radio nešto kontra kluba. Sad sigurno nije vrijeme jer ima vjerovatno druge obaveze i ciljeve, ali mora se raditi na pronalaženju alternative. Isto kao i 2016., treba nam taj neko ko je garant poštenog i transparentnog rada i svi privrednici će se uključiti. Imamo i ovog Rahimića, njemu stvarno vjerujem da mu je makar malo stalo, ovim ostalim posebno dvojici ćelavaca ne vjerujem ništa.
I naravno, da je mudovit dovoljno da otjera ove što ih je politika
netalasanja i udovoljavanja svima vratila u klub. Čim se i Vaha ponovno prestao vrtiti oko kluba, nakon što je malo iza Hasića ostao i uvjerio se da se vraćamo gdje smo i bili, sve mi je bilo jasno. I njega kad bismo nekako vratili i dovukli u UO ili bilo šta za sportski segment. Vaha je mudo.
Moj prijedlog je da se, za početak, postavi Anel Karabeg za trenera zbog licence a da ekipu vodi Mika. I da ostavimo sad za sad ovakvu ekipu, šteta što smo otjerali onu trojicu jer su nam svi potrebni trenutno, a otjerali smo ih iz hira i eto da se neko otjera poslije blamaže. I polako selektirati i otpisivati ekipu za sljedeću polusezonu i sezonu. A ove gledati makar na mišiće opstanak izboriti.