Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ovo je idealna prilika za Rogera.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Interesuje me gdje je sad forumas @LeSa, aka advokat balkanskog sporta? 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Roger ispao dalje ili ne, da ne osvoji nista do kraja karijere duplo je bolji teniser od opanka bio ..
BIG SAM! Bravo majstore!
bravo za gulaša... šteta što ga nije dobio u 3, pošto je toliko bolji.. čas tenisa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
leorey je napisao/la:NoleVrijeme je da elegantni svicarac uzme i 18 GS. SAD ILI NIKAD!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislio sam da će Nole i ovo preokrenuti ali nije. Ne zanima mene Nole, neka je ispao radi Federera, idemo Fed do 18. GSa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
pazi ovih jadova sto su dosli na svoje, nije bilo lako istrpiti Djokovica i 30 uzastopnih pobjeda na Grand Slamu
Don't believe the hype.
Uf odlican mec sama , djokovic s druge strane uzasan realno 3-0 je trebalo biti jos jucer danas je dobio novu sansu u par navrata je nasao svoj tempo medjutim sam je odradio odlican posao kada je djoka servirao za set. Odlicna sansa za rogera no nekako mislim da ce mari uzeti , fedex daleko od svoje prave forme da je barem 60 % od onog prosle godine ruku bi dao da uzima ovako tesko ali vidjet cemo...
Dodje li Federer do finala uzima. Pocistit ce Murraya al pitanje je hoce li ga skinuti neko ranije.
Očekujem da Federer poludi do kraja turnira, ovo je i definitivno posljednja prilika za Wimbledon, ne smije prokockati još jednu šansu koja mu se ukazala.
Ipak, bićemo toliko korektni i proglasiti osobu koja se odaziva na ime Andy Murray prvim favoritom turnira.
Ipak, bićemo toliko korektni i proglasiti osobu koja se odaziva na ime Andy Murray prvim favoritom turnira.

mari prvo treba proći delpa
Pogledaj tog ciku na slici iznad svog posta! Ciko uzima, da malo i on omasti brk. Reda je vise da pokaze ko je babo poslije Noleta.Unofficialpage je napisao/la:Mislio sam da će Nole i ovo preokrenuti ali nije. Ne zanima mene Nole, neka je ispao radi Federera, idemo Fed do 18. GSa.
Drvosjeca ce sto je najzaljivije ispast od Mah(m)uta, ako ne od njeg onda od Losmija, ima da najkasnije Losmi osveti svog brata Srbina!

A Fedex tajbregdziji moze bit da ce dohakat Cila ili Kishikori.
Mene najvise zanima sta ce onaj kralj iz Bilece jel ono bjese, sad sa okvirima municijje sto je najavio poslije Wimbledona i Olimpijade??

Coronados de gloria vivamos,
-
- Kontakt:
Murray pjeske do titule
Ispalo gofno
Ajmo sad Rodjo. Moze i DelPo ako ima snage. Tenis ponovo postaje sport vrijedan paznje.

Ajmo sad Rodjo. Moze i DelPo ako ima snage. Tenis ponovo postaje sport vrijedan paznje.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Ispalo gofno![]()
![]()
koji kompleksi..idi lijeci se
Zar postoje ljudi koji Novaka smatraju g.o.v.n.e.t.o.m

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Murray od Millmana ispada.Effenberg je napisao/la:Pogledaj tog ciku na slici iznad svog posta! Ciko uzima, da malo i on omasti brk. Reda je vise da pokaze ko je babo poslije Noleta.Unofficialpage je napisao/la:Mislio sam da će Nole i ovo preokrenuti ali nije. Ne zanima mene Nole, neka je ispao radi Federera, idemo Fed do 18. GSa.
Drvosjeca ce sto je najzaljivije ispast od Mah(m)uta, ako ne od njeg onda od Losmija, ima da najkasnije Losmi osveti svog brata Srbina!![]()
A Fedex tajbregdziji moze bit da ce dohakat Cila ili Kishikori.
Mene najvise zanima sta ce onaj kralj iz Bilece jel ono bjese, sad sa okvirima municijje sto je najavio poslije Wimbledona i Olimpijade??

Kažem vam ja da Nole neće uzeti Wimbledon, emotivno pražnjenje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
babuka ima najteži meč u četvrtfinalu protiv čilić/nishikori mislim da mu tu veće probleme može zadati čilić nego kei, ako to prođe, trebao bi biti u finalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.