FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
80% regularnog vremena su 72 minute.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
80% regularnog vremena su 72 minute.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- samir_tm87
- Kontakt:
Kako samo slatko lije kiša, i ovako smo u nemogučim uslovima radili, sad ne znam ni ja kako ću da se javljam od ove kiše
ovaj sto radi je kralj drama
ovaj sto radi je kralj drama

Ma znam sve je to udure nego ovaj neki lik na stranici govori da nas je svega oko 70 kao njemu jaran slao mms poruke nesto... mada i ja mislim da nas ima oko 300-njak ipak SARAJEVSKI MANGUPIbuja je napisao/la:nedaTM87 je napisao/la:govori komentator oko 300-4oo Manijaka dole, jel to istina il ovaj bunca?
zasto bi buncao, ponos glavnog grada

Bekrić je sad iz slobodnjaka, malo iskosa dobro šutirao, ali domaći golman brani
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
iducu gostujucu nek banuju sviju da nepadne serveredotm87 je napisao/la:cuvaj se sportsport.ba, ako ga beslija zabije, pada vam server, 100 posto

svoj ti pos'o !
Svaka im čast kad su na to spremni, IAKO ih ni ja ne gotivim!vfc1922 je napisao/la:Hahaha. Pazite se vi malo. U Mostaru kad se izlazi prije vremena, nešto se spremaUltrasNaBaterije je napisao/la:pa oni su ultra...
ultra je kad odeš kuci a ono pada kiša. mentalita nultraSjetite se Fukara i autobusa. Iako ih ne gotivim, za te stvarčice su uvijek spremni. Ako se ne pripremiš, jednostavno nahebeš

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željo je sad odlućio zabit gol, odlični smo
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ajmo GoooooooooO! 

Nemoze admin banova dat kolko nas imaGrbavica moj zivot je napisao/la:iducu gostujucu nek banuju sviju da nepadne serveredotm87 je napisao/la:cuvaj se sportsport.ba, ako ga beslija zabije, pada vam server, 100 posto![]()
![]()

- samir_tm87
- Kontakt:
Mislim da je o navijacima zabranjeno govoriti
inace
Visca se sprema za ulazak u igru
inace
Visca se sprema za ulazak u igru

Ponovo šansa za Bajića nakon prekida. Zamalo preko gola.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Elmare ne furaj 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hej kiso ne padaj vise:D:D.
- TheManiacs
- Kontakt:
/ne laziOld tawn je napisao/la:goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
BUCAAAAAAAAAAAAAAN !! gooooooooooooooool!
vodimo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
GOOOOOOOOOO ZELJO
Opaaaaaa Bucaaaaan 

Mislim da ce sve biti uredu do kraja utakmice... a sto se tice ove druge Borac - Slavija, iskreno bi volio da Slavija prodje. 

× Plava krv ispod koze ×
vodimoooooooooooooooooo ocami moga od 64. evo nas u finalu hajte pitari cestitajte

Zadnja izmjena: Amar_TM87, dana/u 14 apr 2010, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.