Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Dylan Dog » 04 jul 2011, 14:28

Nekako se covjek navikne na neke stvari,tako je meni bas tesko zamisliti United bez Scholesa,Juventus bez Del Piera,Romu bez Tottia..

To jednostavno nece biti isti timovi vise..
"He's always one of those people others talk about. Even playing at Real Madrid, the players always say to me 'what's he like'?" ---- David Beckham
"He is the one whose level I aspire to. He is the best player in the Premier League." ---- Cesc Fabregas
"My toughest opponent? Scholes of Manchester. He is the complete midfielder." ---- Zinedine Zidane
"Without any doubt it has to be Paul Scholes, Man United's midfielder. He knows how to do everything, and he is the one who directs the way his team plays." ---- Thierry Henry
"Paul Scholes is my favourite player. He epitomises the spirit of Manchester United and everything that is good about football." ---- Sir Bobby Charlton
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jul 2011, 16:41

Scholes je istinska legenda kluba i prava ona ikona koja ce zivjeti vjecno. Sto kaze @Dylan nekako ce biti cudno gledati United bez njega, Nevillea i Giggsa uskoro. Cijela ta stara generacija Keanea, Stama, Beckhama, Colea, Yorkea, Irwina, Johnsena, Butta...kada ih se samo sjetim i pogledam tim za novu sezonu, jos samo Giggs tu ostao a i on ce uskoro otici, dolazeca sezone je i njegova zadnja...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 jul 2011, 19:55

Mene nece iznenaditi ako i Giggs ode vec ovo ljeto. Ima on vaznijeg posla od igranja nogometa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 04 jul 2011, 20:50

majestic24 je napisao/la:Mene nece iznenaditi ako i Giggs ode vec ovo ljeto. Ima on vaznijeg posla od igranja nogometa
:D :D :D
Dobar, dobar...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 04 jul 2011, 21:36

majestic24 je napisao/la:Mene nece iznenaditi ako i Giggs ode vec ovo ljeto. Ima on vaznijeg posla od igranja nogometa
To sam ja i govorio da ovu sezonu ne racunam na njega i trebao se povuci jer valja ostati fokusiran na sve, a ovoliko problema!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 04 jul 2011, 21:38

"We've signed Jones, Young, De Gea, and there may be another couple of signings as well. We've lost Scholes, Neville and Van der Sar, so the manager is bringing in players who will be the future of the club. These are great young players who are only going to enhance Manchester United."
– Rio Ferdinand, speaking in Jakarta during United's Asia Trophy Tour

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 jul 2011, 23:48

Nekako mi ovo izgleda kao zatišje pred buru s transferima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jul 2011, 09:26

Paris Saint-Germain are interested in Chelsea striker Nicolas Anelka and Manchester United’s Dimitar Berbatov as new boss Leonardo looks to spend big this summer. ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 jul 2011, 19:23

Valjda će ove godine upisati više minuta. Dobro se priprema čini mi se.

[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 05 jul 2011, 19:25

Toxicity je napisao/la:Valjda će ove godine upisati više minuta. Dobro se priprema čini mi se.

[youtube][/youtube]
Samo da je jos clan United-a, malo citam po stampi cak govore da je ovo ironicno sto objavljuje ove klipove nakon sto je pusten iz United-a.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jul 2011, 19:28

@Toxcity

Stvarno nisi u toku, i ne znas da man. nece da mu ponudi novi ugovor, jer od kad je dosao iz Bayerna prije 4god. pa sve do sad je povrijedjen :lol:
HZ87

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 jul 2011, 19:30

revoX. je napisao/la:@Toxcity

Stvarno nisi u toku, i ne znas da man. nece da mu ponudi novi ugovor, jer od kad je dosao iz Bayerna prije 4god. pa sve do sad je povrijedjen :lol:
Pa i nisam što se tiče Manchestera mogu ti reći, zato ste vi tu da mi rasvjetlite situaciju ;)

Real Madrid

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jul 2011, 19:32

Toxicity je napisao/la:
revoX. je napisao/la:@Toxcity

Pa i nisam što se tiče Manchestera mogu ti reći, zato ste vi tu da mi rasvjetlite situaciju ;)
Loshe se izvlacis :lol: ovo je tema Manče
HZ87

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 jul 2011, 19:38

Ok, "loshe" se izvlačim :lol: .. Ali stvarno nisam znao da je lik otpisan?

Real Madrid

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 19:41

Toxicity je napisao/la:Ok, "loshe" se izvlačim :lol: .. Ali stvarno nisam znao da je lik otpisan?
Evo posto ja i mam vremena da ti objasnim lik je kao sto znas i vise nego sklon povredama pa je i propala investicija Uniteda koji je platio relativno vecu svotu novcu za njega mislim Bayernu, bilo je tih nekih ideja da ostane ovdje pod ugovor koliko igra toliko mu Man Utd placa, ali nije ta ideja realizovana posto je to vecinom ideja Unitedovih navijaca tako da je on od ovog ljeta slobodan igrac ;) Nadam se da sam ti malo pojasnio situaciju ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jul 2011, 19:44

Martex je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ok, "loshe" se izvlačim :lol: .. Ali stvarno nisam znao da je lik otpisan?
Evo posto ja i mam vremena da ti objasnim lik je kao sto znas i vise nego sklon povredama pa je i propala investicija Uniteda koji je platio relativno vecu svotu novcu za njega mislim Bayernu, bilo je tih nekih ideja da ostane ovdje pod ugovor koliko igra toliko mu Man Utd placa, ali nije ta ideja realizovana posto je to vecinom ideja Unitedovih navijaca tako da je on od ovog ljeta slobodan igrac ;) Nadam se da sam ti malo pojasnio situaciju ;)
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 41,00.html
HZ87

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2011, 19:46

Mah United je i izgubio dosta novca na Owenu. Ipak steta stvarno bio mi je jako drag igrac, onaj njegov gol Arsenalu za pobjedu iz slobodnjaka na Old Traffordu za 2:1 mu necu zaboraviti nikada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 19:51

revoX. je napisao/la:
Martex je napisao/la:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 41,00.html
Pa o tome i pricam :D
Rooney88 je napisao/la:Mah United je i izgubio dosta novca na Owenu. Ipak steta stvarno bio mi je jako drag igrac, onaj njegov gol Arsenalu za pobjedu iz slobodnjaka na Old Traffordu za 2:1 mu necu zaboraviti nikada.
Taj gol nemogu ni ja zaboraviti ali nikako :)

P.S. Šta je ovo jesmo gotovi to sa pojacanjima?! :o
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2011, 19:55

@Martex suti ne sluti to za pojacanja. :D
Mada i ja imam sve vise i vise osjecaj da niko dalje nece doci ali navodi iz kluba govore suprotno.
Mediji su naravno kao i uvijek puni raznih spekulacija, samo cekam kada ce izaci naslov:"United ugrabio Smajica Zelji pred nosom!". Jbte svaki dan 3-4 nova igraca se povezuju sa Unitedom. Evo prica o Pastoreu se opet aktivirala. Ko ce ga znati, ludo sve. :? :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2011, 19:57

Rooney88 je napisao/la:@Martex suti ne sluti to za pojacanja. :D
Mada i ja imam sve vise i vise osjecaj da niko dalje nece doci ali navodi iz kluba govore suprotno.
Mediji su naravno kao i uvijek puni raznih spekulacija, samo cekam kada ce izaci naslov:"United ugrabio Smajica Zelji pred nosom!". Jbte svaki dan 3-4 nova igraca se povezuju sa Unitedom. Evo prica o Pastoreu se opet aktivirala. Ko ce ga znati, ludo sve. :? :lol:
Ima li ko kakavih twitter spekulacija da nas malo zaintrigira :mrgreen:

Ma necemo dovesti vise nikog :mrgreen:

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.