AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Fantasticno ja sam presretan.Ovo je malo ko ocekivo.
[youtube]http://forgifs.com/gallery/d/194091-1/S ... ervert.gif[/youtube]
- red devil88
- Kontakt:
Svaka cast na zasluzenoj pobjedi rastavili ste Barcu na proste faktore
Glory Glory Man United !!! 

Bravo crveniiiiiiiiii jedino ih klubovi iz grada Mode redovno trpaju
Nadam se da ste se dobro umorili

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- JohnLennon
- Kontakt:
Pola covjek, pola tenk, Kevin Princ Boateng!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
-
- Kontakt:
bravo!
greška barcelone je to što je uzela QATAR FOUNDATION za sponzora , a otkazala sponzorstvo UEFA-I
-
- Kontakt:
Super radi calcia prije svega. Ja nista od ove sezone nisam ocekivao a ovdje sam vidio zadnju stanicu, no eto, ocaran sam partijom, postavkom i zalaganje.
Juve je pravo jak, i mislim minimalno da mogu do polufinala, mi gdje god zavrsimo, tranzicijski period.
Znam samo da dolazi decenija gazenja id ovih talentovanih mladica, es, niang, balo, cristante, jos kad se prikljuci verati.
Mastour pozuri sa godinama, fali 10 mag na sredini.
Juve je pravo jak, i mislim minimalno da mogu do polufinala, mi gdje god zavrsimo, tranzicijski period.
Znam samo da dolazi decenija gazenja id ovih talentovanih mladica, es, niang, balo, cristante, jos kad se prikljuci verati.
Mastour pozuri sa godinama, fali 10 mag na sredini.
svaka cast! onako zaustaviti barcu, pa da ni gola ne postigne
jos jednom, svaka cast!!!

In Vlado we trust!!!
bravo za milan,ovakvu partiju Barca pruzi jednom u 10 god,nije nista zavrseno ali imate fine sanse,ocekuje vas burnih 90 min na Camp Nou,sretno
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- 10DelPiero
- Kontakt:
A sta je to Barca drugacije radila sad nego sto inace radi pa Milan ih je zatvorio da nisu mogli boljesanjingr je napisao/la:bravo za milan,ovakvu partiju Barca pruzi jednom u 10 god,nije nista zavrseno ali imate fine sanse,ocekuje vas burnih 90 min na Camp Nou,sretno

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nismo jos prosli dalje, ali momci su dokazali svima da vrijede !!! **** zvijezde, **** milione oni su odigrali srcem. Trebo bi San Siro bit dupke pun na svakoj utakmici do kraja, samo radi ovih momaka !
Prosle godine umalo prokockano 4-0 protiv Arsenala,tako da ima jos puno puno posla za proci.Al jos jednom svaka cast.
embrace the chaos
Bila je slaba i nije nametnula svoj tempo koji je imala kod Guardiole.10DelPiero je napisao/la:A sta je to Barca drugacije radila sad nego sto inace radi pa Milan ih je zatvorio da nisu mogli boljesanjingr je napisao/la:bravo za milan,ovakvu partiju Barca pruzi jednom u 10 god,nije nista zavrseno ali imate fine sanse,ocekuje vas burnih 90 min na Camp Nou,sretno
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Pa Barca je pokušavala cijelu tekmu što pokazuje posjed lopte ali odbrana Milana je bila na vrhunskom nivou, Messi i ostala ekipa se nisu ni vidjeli, Fabregas...sanjingr je napisao/la:bravo za milan,ovakvu partiju Barca pruzi jednom u 10 god,nije nista zavrseno ali imate fine sanse,ocekuje vas burnih 90 min na Camp Nou,sretno
Il club piu titolato al mondo!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Daj ba uozbilji se nametnuli su oni svoju igru, drzali su posjed ali im je Milan zatvorio svaki prilaz golu.sanjingr je napisao/la:Bila je slaba i nije nametnula svoj tempo koji je imala kod Guardiole.10DelPiero je napisao/la:A sta je to Barca drugacije radila sad nego sto inace radi pa Milan ih je zatvorio da nisu mogli boljesanjingr je napisao/la:bravo za milan,ovakvu partiju Barca pruzi jednom u 10 god,nije nista zavrseno ali imate fine sanse,ocekuje vas burnih 90 min na Camp Nou,sretno
Alessandro Del Piero !

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli