FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra potpisuje uglješa.Ja bi vise volio Didica,ali eto.
Ovi momci sto su dosli su igraci koji su bili najboljj u svojim klubovima.Tu je i repr.CG.
Ovi momci sto su dosli su igraci koji su bili najboljj u svojim klubovima.Tu je i repr.CG.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Denchi pa brate
Ali ipak treba pronaci sredinu, a ta sredina je navijati da se dovedu sto bolji igraci, navijati da se osvoji dupla kruna, i kad se bute slavila ta dupla tjerati i otjerati ovu gamad.
Jer ocito misle da ce im bit zaboravljeno to koliko su srozali i ukaljali Sarajevo.

Ali ipak treba pronaci sredinu, a ta sredina je navijati da se dovedu sto bolji igraci, navijati da se osvoji dupla kruna, i kad se bute slavila ta dupla tjerati i otjerati ovu gamad.
Jer ocito misle da ce im bit zaboravljeno to koliko su srozali i ukaljali Sarajevo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ko je u pitanju?Jel ovaj sto se pominjao,brazilac?amypitar je napisao/la:Sutra potpisuje uglješa.Ja bi vise volio Didica,ali eto.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
sve ok ali ovo nisu pojačanja, ovo su novi igrači jer stari odlaze, ne vidim razliku između Barbarića i ovog Edsona, tu je to negdje u 5 deka, ovo je sanacija, obojica iz Slobode klupa bi im u Sarajevu trebala biti domet....kažem jedino od lijevog beka očekujem nešto....FrancescoTotti je napisao/la:Denchi pa brate![]()
evo čekam da vidim šta oni misle kakvi su to "4-5 extra dobrih igrača" jer ovi definitivno ne spadaju tu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@memara Memišević i Džidić su se vec dokazali u nasoj ligi, sasvim dvoljno kvalitetni i provjereni stoperi da zaustave "ubojite" napadače nasih konkurenata kao što su Mešaanović, Lendrić, Krpić ili Krstanović... Ne bih trosio tu poziciju na stranca, tako da nisam mislio ni na Kostića... A to sto je Brazilac bio Portov igrač na posudbama, ili igrač Belupa koji nije nista kvalitetniji od Sarajeva, čak naprotiv, ne znači da je on bolji od nabrojanih stopera. Imali smo mi igrača koji su imali bolji CV pa se nisu snašli u našoj kukuruz ligi. Inače previše diskutujemo o igraču koji još nije potpisao ugovor, igraču kojeg je najavio lord majkel.
Jeste onaj iz Slaven,B.Ado76 je napisao/la:Ko je u pitanju?Jel ovaj sto se pominjao,brazilac?amypitar je napisao/la:Sutra potpisuje uglješa.Ja bi vise volio Didica,ali eto.
Sve je dogovoreno,istice mu ugovor 15.juna i tad ce potpisati.
Hvala brate!amypitar je napisao/la:Jeste onaj iz Slaven,B.Ado76 je napisao/la:Ko je u pitanju?Jel ovaj sto se pominjao,brazilac?amypitar je napisao/la:Sutra potpisuje uglješa.Ja bi vise volio Didica,ali eto.
Sve je dogovoreno,istice mu ugovor 15.juna i tad ce potpisati.
Ako ne bude tacna informacija,sam cu se banovati na 15 dana.
čuj 15 dana samo da nećeš na godišnji tad krenutamypitar je napisao/la:Ako ne bude tacna informacija,sam cu se banovati na 15 dana.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazem se. I sam sam rekao jucer, nista oni jos nisu uradili.DenchiNL je napisao/la:sve ok ali ovo nisu pojačanja, ovo su novi igrači jer stari odlaze, ne vidim razliku između Barbarića i ovog Edsona, tu je to negdje u 5 deka, ovo je sanacija, obojica iz Slobode klupa bi im u Sarajevu trebala biti domet....kažem jedino od lijevog beka očekujem nešto....FrancescoTotti je napisao/la:Denchi pa brate![]()
evo čekam da vidim šta oni misle kakvi su to "4-5 extra dobrih igrača" jer ovi definitivno ne spadaju tu....
Samo su doveli zamjene za krampe koje su sami doveli prosli prijelazni rok.
Tek sad treba da dovedu POJACANJA. A da li ce... Vidjet cemo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma stipu to.Da su svi tako radili 80% foruma bi nastradaloamypitar je napisao/la:Ako ne bude tacna informacija,sam cu se banovati na 15 dana.

Ado76 je napisao/la:Ma stipu to.Da su svi tako radili 80% foruma bi nastradaloamypitar je napisao/la:Ako ne bude tacna informacija,sam cu se banovati na 15 dana.![]()
![]()
Rekao mi je pouzdan covjek iz kluba,ali kao sto rece uvjek nesto moze izletjeti.
Ako ne daj boze krene po zlu,odoh na godisnji 15 dana.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam jedan od rijetkih koji nikad nije bio insajder. Osjećam se izopćeno. 

Samo Saraj'vo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
[/quote]DenchiNL je napisao/la:[
zamisli da ne dođe stoper ili dođe u rangu Kovačevića jel i dalje "dobra stvar"???
ZAMISLI da ce doci stoper i bit ce ti puno lakse.
Hvala brateMemara je napisao/la:Majkl je brat i od mene ima najvecu podrsku i on to dobro zna!DenchiNL je napisao/la:
svaka čast sto su ga doveli ako je loš
svaka čast što su ga uvalili ako je loš
a kažu Majkl troll
Nisam ja druze nigdje rekao da je do Barbe, odlican stoper, samo sam napisao da je spor, za bekove se slazem.
Evo neka raja ovdje napise kratko sta misle o Barbi, jel im drago sto je otisao i to jos za 350K.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ja koliko pratim ovaj forum,toliko si pisao o krađama,talovima,Dine i uprave, da se roman mogao napisati.PitarBordo je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji nikad nije bio insajder. Osjećam se izopćeno.
Da je Federacija bila u pitanju ni MMF joj ne bi pomogao da ne bankrotira.Zar to nisu insajderske stvari.

hoće čovjek da slavim što smo "uvalili" najboljeg štopera kojeg smo imali u timu.....obiteljskicovjek je napisao/la:ZAMISLI da ce doci stoper i bit ce ti puno lakse.DenchiNL je napisao/la: zamisli da ne dođe stoper ili dođe u rangu Kovačevića jel i dalje "dobra stvar"???

može doć novi i autobus ga udari ispred kluba , sve je moguće....takav smo klub....u rukama takvih stručnjaka....
- PitarBordo
- Kontakt:
Gdje sam ja to iznosio takve informacije? Nađi moj jedan post da sadrži uopšte riječ "tal" ili da pišem o tim nekim krađama. BILO KOGA, nađi mi molim te gdje to prozivam Dinu da je u talu ili da krade? ROMAN bi se mogao napisati. Evo de mi nađi jednu rečenicu.amypitar je napisao/la:Ja koliko pratim ovaj forum,toliko si pisao o krađama,talovima,Dine i uprave, da se roman mogao napisati.PitarBordo je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji nikad nije bio insajder. Osjećam se izopćeno.
Da je Federacija bila u pitanju ni MMF joj ne bi pomogao da ne bankrotira.Zar to nisu insajderske stvari.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.