Eh to je dobrosamogrbavica je napisao/la:Bice ispred juga sigurno na dan utakmice.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eh to je dobrosamogrbavica je napisao/la:Bice ispred juga sigurno na dan utakmice.
Vodio je on i Zelju..FaraonTM je napisao/la:Čuj sad lafo Dželo trener, zar ima licencu uopšte?
Nema.zeljo1974 je napisao/la:ima li sta od sponzora vrijeme je za objaviti
Al' je to bilo u onaj ružni vakat po Želju, ja sam taj period i zaboravio.samogrbavica je napisao/la:Vodio je on i Zelju..FaraonTM je napisao/la:Čuj sad lafo Dželo trener, zar ima licencu uopšte?
Profil licence u Želji imaju:Odovic,Memic,Dzelo, Haris i naravno,Amar.FaraonTM je napisao/la:Čuj sad lafo Dželo trener, zar ima licencu uopšte?
Ma nemojte cekati jug na dan utakmice. Neka ti Vam neko uzme ako nista u prilici.samogrbavica je napisao/la:Bice ispred juga sigurno na dan utakmice.
Ma nece, jer ce lupam 4 milje staviti u ferhadiju, a gore 2 milje. Zato ce biti karti, nema tu frks.DzoleZeljo je napisao/la:Ma nemojte cekati jug na dan utakmice. Neka ti Vam neko uzme ako nista u prilici.samogrbavica je napisao/la:Bice ispred juga sigurno na dan utakmice.
Ja sam ubijeden da ce juga nestati vec dan ranije, a zapada ce biti sigurno...
E fakat nisam znao za Dželu.FKZ1921 je napisao/la:Profil licence u Želji imaju:Odovic,Memic,Dzelo, Haris i naravno,Amar.FaraonTM je napisao/la:Čuj sad lafo Dželo trener, zar ima licencu uopšte?
Trenutno profi program pohađaju Adzem i Edis...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.