Boston 2hodža je napisao/la:Charlotte-Washington
Washington u gostima ove sezone 0-16![]()
da li je vrijeme za pobjedu ??
Filadelfija 2
Juta 2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Boston 2hodža je napisao/la:Charlotte-Washington
Washington u gostima ove sezone 0-16![]()
da li je vrijeme za pobjedu ??
Ma bravo,upišem Olimpiju izbrišem to je košarka,upišem Zagreb ma kakvi još nesigurniji,upišem Lorient ma biži je?en je Vannes,upišem St.Etienne i eto.Ma bravo.Pogledao me Bog bar nakratko dobio 25KM na bingu,tako da sam danas na nuli,isto kao da nisam ništa ni igrao.volimliverpool je napisao/la:
Sad ovo odigrano:
Bern-Lugano (F.T.) 1 1.70![]()
St.Etienne-Clermont (p) 1 1.20![]()
Johnson over 20.5 1.80
Granger over 21.5 1.80
Soderling-Roddick over 23.5 gemova 1.80
11.90 Ulog 16KM Ev.isplata 190.40
hodža je napisao/la:evo jedan za zagrijavanje
idem ga uplatiti, pa se čujemo kasnije

SPY je napisao/la:Ja se večeras ne bih zalijecao na pobjedu Barce u gostima protiv Deportiva. Kvota je očajna, 'em rizična. Ovi poprilično znaju zagorčati život favoritima. Stoga večeras ne ocekujem da će barca lagano proći. Mogao bi se i 1x singlat.
PostPostao/la hodža dana 08 jan 2011, 17:24
deportivo je ka*ina ove sezone...barsa ako bude htjela može im 4 uvaliti bez imalo muke...a vjerujem da će igrati sa najboljim s. jer real igra kući i u slučaju kiksa, prva pozicija visi u zraku
kakve im fajde onda ikako igrat', mislim znam za taj "zakon" (sta znas, mozda Barca ispadne u 2, pa ovi u prvu)hodža je napisao/la:@ mandraX
bracukaaaa moj...barsa b ne može nikako ući u primeru, "po zakonu"![]()
tako da ne vjerujem da je kriza, nego su valjda skontali da ne mogu ispasti, pa se sad zaje*aju...što naravno treba iskoristiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.