Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slazem se za Hodzica. Ali moze i Tin kao 23 igrac, ako proigra do kraja prvenstva i derbija sa Dinamom.Schwarz je napisao/la:Mislim da bi Pape trebao pozvati Armina Hodzica na SP u Brazil.Mislim da je bolje da njega pozove kao 3. napadaca nego da zove Tina koji grije klupu u Hajduku.
Naceko se je Huseinovic pozivia koliko se ja sjecam. Igrao je ligu prvaka. I pola godine vise manje uspjesno. Zbog jake konkurencije. Oko 70% tekmi. Ali je bilo govora, da nije dovoljno standardan u Dinamu, koliko se sjecam. Tek poslje toga je nastupila povreda. Ti govoris ko da je imao poziv spremljen. I da ga je povreda u zadnji tren zaustavila.Chinaglia je napisao/la:Said je iz Slobode, prema tome, da ne misliš da te hejtam, kao i njegaslažem se da je trebao dobiti poziv jer je skinuo kilažu i proigrao u Dinamu, ali ga sjeba povreda .. što se Cimirota tiče, ne pratim ga i nemamo nikakvo mišljenje, ali tvrdim da tu treba pozvati Bešića za tu poziciju
Duplo bolji je bio prije ozljede od Kvrzica. Kvrzic nebi mogo ni primirisat Dinamu. Treba vidjet kakav je sad. I da se nije opet udebljo u ovoj pauzi.Chinaglia je napisao/la:zaustavila ga je u vrijeme kad je proigrao, uozbiljio se, shvatio da mu je ovo zadnja šansa i onda se povrijedi i evo duže vrijeme pauzira .. a de facto je bolji igrač od Kvržića
NEVirtu4l je napisao/la:A Cimirot?
Pa ako ti smatras da znas nesto o fudbalu mozes donijeti zakljucak da li neko vrijedi ili ne..Eto,sta ti mislis da li je Ara talentovan igrac?Interista je napisao/la:Nasa liga nije nikakvo mjerilo da li je neko dobar igrac ili ne selektor hrvatske nece da zove iz svoje lige koja puno puno bolje kotira od nase a da mi zovemo napadaca da valja momak bi bio na pusdbi u championshipu a ne u Zelji
Ne pratis ligu legendo.legenda reala je napisao/la:Samo neko subjektivan može reći da je Stanić kloc, a Cimirot reprezentativni potencijal
Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21Rios je napisao/la:Pa ako ti smatras da znas nesto o fudbalu mozes donijeti zakljucak da li neko vrijedi ili ne..Eto,sta ti mislis da li je Ara talentovan igrac?Interista je napisao/la:Nasa liga nije nikakvo mjerilo da li je neko dobar igrac ili ne selektor hrvatske nece da zove iz svoje lige koja puno puno bolje kotira od nase a da mi zovemo napadaca da valja momak bi bio na pusdbi u championshipu a ne u Zelji
A kad si vec spomenuo HNL,mi iz te lige imamo cak 3 reprezentativca i to iz klubova koji su vec skoro 10 godina u sjeni Dinama..Zar ne mozemo jednog imati i iz nase PL?
Kad je Lazar bio najbolji strijelac PL? Ja se ne sjecam fakat.. Ta 3 igraca realno nisu za repku,ali su itekako tu..Posebno dvojica..I sad nesto kontam-Avdija,TSS vs Ara Hodzic..Interista je napisao/la: Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21
Ima u Liverpoolu ovakvih kao sto su on koliko hoces koji potpisu a da li ce zaigrati ikad tamo to bog znaRios je napisao/la:Kad je Lazar bio najbolji strijelac PL? Ja se ne sjecam fakat.. Ta 3 igraca realno nisu za repku,ali su itekako tu..Posebno dvojica..I sad nesto kontam-Avdija,TSS vs Ara Hodzic..Interista je napisao/la: Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21Ko li je bolji igrac majko moja?
Dalje,ti smatras da Liverpool potpisuje tek tako ugovore sa igracima,bez ikakve selekcije i kriterija? Ali dobro,ti smatras da on nije kvalitet,ja smatram da itekako jeste,nema potrebe da se ubjedjujemo dalje..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.