Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 apr 2014, 22:57

i dok je bio u Leotaru, Cimirot je bio jedna od najboljih igraca u U21. Igrao i kao desni bek :mrgreen: Bilo mi ej drago kad ga je Sarajevo potpisalo. U prvom dijelu sezone nije igrao nesto, vecina navijaca kukala za zadnjim veznim, ja govorio cekajte da Gojko proradi ;) Uprava kao da je mene pitala kada je njega potpisala :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 apr 2014, 23:21

Schwarz je napisao/la:Mislim da bi Pape trebao pozvati Armina Hodzica na SP u Brazil.Mislim da je bolje da njega pozove kao 3. napadaca nego da zove Tina koji grije klupu u Hajduku.
Slazem se za Hodzica. Ali moze i Tin kao 23 igrac, ako proigra do kraja prvenstva i derbija sa Dinamom.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 apr 2014, 23:29

Chinaglia je napisao/la:Said je iz Slobode, prema tome, da ne misliš da te hejtam, kao i njega :D slažem se da je trebao dobiti poziv jer je skinuo kilažu i proigrao u Dinamu, ali ga sjeba povreda .. što se Cimirota tiče, ne pratim ga i nemamo nikakvo mišljenje, ali tvrdim da tu treba pozvati Bešića za tu poziciju
Naceko se je Huseinovic pozivia koliko se ja sjecam. Igrao je ligu prvaka. I pola godine vise manje uspjesno. Zbog jake konkurencije. Oko 70% tekmi. Ali je bilo govora, da nije dovoljno standardan u Dinamu, koliko se sjecam. Tek poslje toga je nastupila povreda. Ti govoris ko da je imao poziv spremljen. I da ga je povreda u zadnji tren zaustavila.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2014, 23:37

zaustavila ga je u vrijeme kad je proigrao, uozbiljio se, shvatio da mu je ovo zadnja šansa i onda se povrijedi i evo duže vrijeme pauzira .. a de facto je bolji igrač od Kvržića

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 apr 2014, 23:45

I Dupovca bih ja pozvao,dobar je.Umjesto kabadahije Spahica.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 apr 2014, 23:49

Chinaglia je napisao/la:zaustavila ga je u vrijeme kad je proigrao, uozbiljio se, shvatio da mu je ovo zadnja šansa i onda se povrijedi i evo duže vrijeme pauzira .. a de facto je bolji igrač od Kvržića
Duplo bolji je bio prije ozljede od Kvrzica. Kvrzic nebi mogo ni primirisat Dinamu. Treba vidjet kakav je sad. I da se nije opet udebljo u ovoj pauzi.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 apr 2014, 13:32

Jedino mali Ara i Stanić odskaču u našoj ligi u ostalim klubovima nema kvaliteta za reprezentaciju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2014, 13:35

A Cimirot? :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 apr 2014, 13:40

Stanic je kloc.
1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 apr 2014, 13:42

Virtu4l je napisao/la:A Cimirot? :njanjanja:
NE

pusti Hairliju on ne može realno sagledati situaciju :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 apr 2014, 13:43

Samo neko ko ne prati ligu i igre Sarajeva u ovoj sezoni moze reci da Cimirot ne odskace.
1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 apr 2014, 13:49

Samo neko subjektivan može reći da je Stanić kloc, a Cimirot reprezentativni potencijal :tralala:

Rios

Post Postao/la Rios » 14 apr 2014, 14:01

Ako cemo posteno,jedino Ara Hodzic zasluzuje poziv iz ove nase lige..Sa samo 19 godina momak je 2 strijelac PL,aBd mozda bude i prvi..Lahkoca s kojom igra,gracijoznost poteza..Milina za gledati..Iskreno,najiskrenije se nadam da ce sto prije debitovati za A tim..Mozda vec u Brazilu :pray:
P.S. Stanic je po meni svakako bolji od Avdije :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 apr 2014, 14:09

Nasa liga nije nikakvo mjerilo da li je neko dobar igrac ili ne selektor hrvatske nece da zove iz svoje lige koja puno puno bolje kotira od nase a da mi zovemo napadaca da valja momak bi bio na pusdbi u championshipu a ne u Zelji :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2014, 14:11

Ima talenata u PL BIH ali su daleko od reprezentacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rios

Post Postao/la Rios » 14 apr 2014, 14:16

Interista je napisao/la:Nasa liga nije nikakvo mjerilo da li je neko dobar igrac ili ne selektor hrvatske nece da zove iz svoje lige koja puno puno bolje kotira od nase a da mi zovemo napadaca da valja momak bi bio na pusdbi u championshipu a ne u Zelji :D
Pa ako ti smatras da znas nesto o fudbalu mozes donijeti zakljucak da li neko vrijedi ili ne..Eto,sta ti mislis da li je Ara talentovan igrac?
A kad si vec spomenuo HNL,mi iz te lige imamo cak 3 reprezentativca i to iz klubova koji su vec skoro 10 godina u sjeni Dinama..Zar ne mozemo jednog imati i iz nase PL? :hmmmmm:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 apr 2014, 14:21

legenda reala je napisao/la:Samo neko subjektivan može reći da je Stanić kloc, a Cimirot reprezentativni potencijal :tralala:
Ne pratis ligu legendo.
Stanic je ogranicen igrac koji se izdvoji iznad prosjeka jer je fizicki prespreman.Njemu su Jajalo i mrtvi Vusljanin na derbiju barem 5-6 puta probacili kroz pisu jer je neinteligentan igrac.
1946

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 apr 2014, 14:25

Rios je napisao/la:
Interista je napisao/la:Nasa liga nije nikakvo mjerilo da li je neko dobar igrac ili ne selektor hrvatske nece da zove iz svoje lige koja puno puno bolje kotira od nase a da mi zovemo napadaca da valja momak bi bio na pusdbi u championshipu a ne u Zelji :D
Pa ako ti smatras da znas nesto o fudbalu mozes donijeti zakljucak da li neko vrijedi ili ne..Eto,sta ti mislis da li je Ara talentovan igrac?
A kad si vec spomenuo HNL,mi iz te lige imamo cak 3 reprezentativca i to iz klubova koji su vec skoro 10 godina u sjeni Dinama..Zar ne mozemo jednog imati i iz nase PL? :hmmmmm:
Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21

Rios

Post Postao/la Rios » 14 apr 2014, 14:32

Interista je napisao/la: Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21
Kad je Lazar bio najbolji strijelac PL? Ja se ne sjecam fakat.. Ta 3 igraca realno nisu za repku,ali su itekako tu..Posebno dvojica..I sad nesto kontam-Avdija,TSS vs Ara Hodzic.. :hmmmmm: Ko li je bolji igrac majko moja? :mrgreen: Dalje,ti smatras da Liverpool potpisuje tek tako ugovore sa igracima,bez ikakve selekcije i kriterija? Ali dobro,ti smatras da on nije kvalitet,ja smatram da itekako jeste,nema potrebe da se ubjedjujemo dalje.. :thumbup:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 apr 2014, 14:38

Rios je napisao/la:
Interista je napisao/la: Ta tri igraca iz HNL realno nemaju mjesta u reprezentaciji znamo zasto su tu dvojica za treceg tu i tamo ensto se dokazivao u Ligi Evrope samim tim ako ova 3 nemaju mjesta iz HNL daleko su onda i ovi iz BHT jedan Lazar Popovic je koliko znam bio najbolji strelac BIh lige pa Emir Hadzic.. Da li je Hodzic talentovan pokazat ce nastupi u u21
Kad je Lazar bio najbolji strijelac PL? Ja se ne sjecam fakat.. Ta 3 igraca realno nisu za repku,ali su itekako tu..Posebno dvojica..I sad nesto kontam-Avdija,TSS vs Ara Hodzic.. :hmmmmm: Ko li je bolji igrac majko moja? :mrgreen: Dalje,ti smatras da Liverpool potpisuje tek tako ugovore sa igracima,bez ikakve selekcije i kriterija? Ali dobro,ti smatras da on nije kvalitet,ja smatram da itekako jeste,nema potrebe da se ubjedjujemo dalje.. :thumbup:
Ima u Liverpoolu ovakvih kao sto su on koliko hoces koji potpisu a da li ce zaigrati ikad tamo to bog zna

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.