vjesnicar je napisao/la:Da malo i ja zagolicam situaciju![]()
Pregovaramo sa Becirajem i Kvrzicem
![]()
A Zeljo s kim pregovara hahahahahahahahahahahahaha
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vjesnicar je napisao/la:Da malo i ja zagolicam situaciju![]()
Pregovaramo sa Becirajem i Kvrzicem
![]()
AdiFKS je napisao/la:Kvrzic nam ne treba.
Beciraj nam treba.
AdiFKS je napisao/la:Kvrzic nam ne treba.
Beciraj nam treba.
Dusana je treniro Petrovic, sad ce ga trenirat SIR Hurtic, ne ocekujem mnogo.AdiFKS je napisao/la:On je i ogromnom padu forme. Mozemo mi i bolje.
Desno krilo moze biti Dusan. Odlicno ga je igrao u Radniku.
Ne spominje se zato sto je on u Speziji u Seriji B bio na posudbi i istekao mu je ugovor. Trenitno je slobodan igrac. Minule sezone odigrao 21. utakmicu za Sepeziju.Majkl je napisao/la:Hajde Anase (Kvrzic se nikako ne spominje da ce se pojaviti na prozivci )![]()
[url]http://www.spor..tcom.hr/regionalni-sport/rijeka/matjaz-kek-u-cetvrtak-zakazao-prvu-prozivku-anas-sharbini-definitivno-otpisan.html[/url]
Kvrzic ima ugovor s rijekom na jos godinu dana i izmedu klubova i igraca je dogovoreno da ce jos tu jednu sezonu bit na posudbi u speziji. Neznam odakle ti info da je slobodan igracultrasegamega je napisao/la:Ne spominje se zato sto je on u Speziji u Seriji B bio na posudbi i istekao mu je ugovor. Trenitno je slobodan igrac. Minule sezone odigrao 21. utakmicu za Sepeziju.Majkl je napisao/la:Hajde Anase (Kvrzic se nikako ne spominje da ce se pojaviti na prozivci )![]()
[url]http://www.spor..tcom.hr/regionalni-sport/rijeka/matjaz-kek-u-cetvrtak-zakazao-prvu-prozivku-anas-sharbini-definitivno-otpisan.html[/url]
Nije valjda taj stoper ovaj iz avaza ?Rule_hz je napisao/la:fico je napisao/la:Mislim da bi nam Dzidic bio najvece pojacanje od ovih sto su do sada dosli.
brate ba opusti se dolazi stoper
Zukanovic je napisao/la:Uskoro novi igrac (stoper) . mozda ove sedmice ili pocetak iduce. dobar igrac za nasu ligu.
epidemija je napisao/la:Ma eno uklonili taj clanak na **** nidje veze
kinosvra je napisao/la:Pustite Husaru sta lupa po fb za Okica, Okic 90% nece ostati u nasoj ligi a zele ga Sloboda i Zeljo.
Momak je na pragu inostranog transfera koji mu zavrsava drugi menadjer, i on po svaku cijenu zeli u inostranstvo.
zagor1987 je napisao/la:Beciraj u kakvoj je formi uopste
Besic je napisao/la:Oooooojjjjjjjjjjjjj Hurtica treba na giljotinu, poslije Kostica odbija gromadau Dzidica, a svrakino nije prvi koji je prenio njegovu izjavu da bi pjese dosao ako ga pozovu.
Kakav amater. Dovest ce nam nekog anonimusa brazilca
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, muhamedhulk i 21 gost.