FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kapetan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Kapetan » 29 avg 2012, 11:03

djulba je napisao/la:I ja se slažem da legende ništa ne rade. Ima li ko kakvu ideju da se šta uradi. znali ko kojeg novinara sa ovih naših tuzlanskih siteova neka makar napravi intervju sa nekim od njih pa da se to javno objavi šta su uradili do sada i šta namjeravaju. Mislim da i novimnari igraju veliku ulogu jer nemamo baš nikakvih informacija.
Ja sam iz Gradačca i pored Zvijezde najviše gotivim Slobodu, ja ne znam kakva vam je uprava al mislim da bi trebali u upravi imat par ekonomista sposobnih i sa zvučnim imenom da privuku sponzore.Teško je očekivat od opštine i od kantona bilo kakvu pomoć kad njihova obećanja vrijede od izbora do izbora a čuo sam da je Sloboda "udruzenje građanja", što je još veći razlog zašto se oni ograđuju. Sve u svemu po meni bi se trebalo orjentirat na prodaju igrača (imate puno talenata), pronalazak sponzora, otvaranje nekog fan shopa (ako ga nemate), oni pomoćni tereni se mogu iznajmit i za rekreaciju u slobodno vrijeme i još dosta toga, sve su to sitnice al se može zaradit puno novca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2012, 11:10

kralj_je_mrtav je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Mutan je Zahirovic niste ni svjesni koliko, a smjenjen je zato sto smo ispali iz lige.
To samo kod nas moze, smijenjen covjek bez kojeg klub bi se klub raspao. Mutan je, ali zato sad na racunu nemate ni za hrenovki, ali imate legende, koje podmicu noge sopstvenom treneru. I to je BiH, oni upuceniji znaju o cemu pricam.
zato sto je on covjek koji je sa Sabovicima... vec je bio poceo vracat Sabovice jer su bili kao sponzori protiv Veleza, Celika koga vec.. nesto su se motali dole ...jednostavno vise je to razlog, a koliko puta cu reci u Slobodi je godinama samo politika i nista vise...ko god da dodje sve njih interesuje stranka a ne sloboda ;;;Zahirovicu hvala na svemu, ali treba razdojiti politiku od Sporta.. i ovi nisu bolji niko i ne kaze, ali nemoj mi samo Sabovica oni su nas i zaduzili i unistili niko vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 29 avg 2012, 14:20

ej moji ljudi prosle godine mi smo bili najneorganizovaniji klub u drzavi!!!! nas je puracic mogao hladno otresti, nemamo para za goriva da odemo na utakmicu, igraci odu na rucak konobari ih provociraju fola da su sampioni, mujkanovic igrao zadnjih nekoliko kola lik se ne zna sastati sa loptom (ostale igrace da ne spominjem), za godinu dana ljudi nisu dobili ni jednu jedinu platu zadnje urakmice pobjede protiv veleza, celika na tusnju i goska u gostima su bile namjestene i to znaja mnogi ljudi bliski svlacionici!!!! kakav ba davud zahirovic otidjite u zadu tvornicu ljekova pa pitajte radnike koliko mjeseci nisu dobili platu, isto tako u bosnafarmu. ljudi su doveli i mesica, nikolica nasu djecu sto smo trazili sad sto mesic nema pojma to je druga prica al svi ste vi okrivljavali savez prosle godine sto nije dao da se mesic registruje zadnjih par kola fola bi tad sloboda imala neke sanse (znaci tad vam je bio dobar sad ne valja), i sad mi ocekujemo da gazimo sve u ovoj ligi e pa nece moci jarani moji. prosle godine siroki se namuci protiv krajisnika u kupu a siroki je svemirski brod naspram slobode. mozes onda misliti kako cemo mi ispusiti!!!! malo se mi trebamo spustiti na zemlju jer previse ocekujemo a ove ljude pustiti da rade svoj posao;) evo sad u sanskom mostu ja se pobjedi ne nadam, smatram da bi remi bio odlican al ako bobjedimo niko nece biti sretniji od mene;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 29 avg 2012, 14:34

ma nemamo se mi sta qrcit svjesni smo svog kvaliteta a sadasnja ekipa definitvno nije za prva 3 mjesta barem prema onome sto su pokazali u ova 3 kola, bice nama zeznuto pravo u ovoj ligi i to smo znali od samog pocetka ove sabanije, ma u biti sve je to isti qrac ili sabanija iznad ili sabanija ispod osim ako nemas ambicije da izadjes u europu to je jedina prednost sabanije iznad a mi smo jos uvijek daleko od toga :oops:

green
Kontakt:

Post Postao/la green » 29 avg 2012, 14:43

tuzlak135 je napisao/la:ej moji ljudi prosle godine mi smo bili najneorganizovaniji klub u drzavi!!!! nas je puracic mogao hladno otresti, nemamo para za goriva da odemo na utakmicu, igraci odu na rucak konobari ih provociraju fola da su sampioni, mujkanovic igrao zadnjih nekoliko kola lik se ne zna sastati sa loptom (ostale igrace da ne spominjem), za godinu dana ljudi nisu dobili ni jednu jedinu platu zadnje urakmice pobjede protiv veleza, celika na tusnju i goska u gostima su bile namjestene i to znaja mnogi ljudi bliski svlacionici!!!! kakav ba davud zahirovic otidjite u zadu tvornicu ljekova pa pitajte radnike koliko mjeseci nisu dobili platu, isto tako u bosnafarmu. ljudi su doveli i mesica, nikolica nasu djecu sto smo trazili sad sto mesic nema pojma to je druga prica al svi ste vi okrivljavali savez prosle godine sto nije dao da se mesic registruje zadnjih par kola fola bi tad sloboda imala neke sanse (znaci tad vam je bio dobar sad ne valja), i sad mi ocekujemo da gazimo sve u ovoj ligi e pa nece moci jarani moji. prosle godine siroki se namuci protiv krajisnika u kupu a siroki je svemirski brod naspram slobode. mozes onda misliti kako cemo mi ispusiti!!!! malo se mi trebamo spustiti na zemlju jer previse ocekujemo a ove ljude pustiti da rade svoj posao;) evo sad u sanskom mostu ja se pobjedi ne nadam, smatram da bi remi bio odlican al ako bobjedimo niko nece biti sretniji od mene;)

SStvarno me raduje ovakav pristup ovoj temi i to
od vise forumasa sto se napokon pise o stvarnim problemima Slobode
a ne o skretanju problema na nesto drugo ili nekog drugog........ ljudi
svaka cast imenu Slobode al to ne "ne pije vode" cak stavise svi se sada jos vise
napalae na Slobodu kada dolazi na gostovanje ..... S.Most ce biti pun raje, sto zbog Jedinstva
sto zbog imena (REJTINGA) protivnika, sto zbog najave uzimanja bod(ova)a, nadam se pobjedi
Slobode ali sa onakvom jadnom ekipom i nikakvom igrom ????? .... Zahirovic (ptrijeratni zubar
ratni profiter a sada uvazeni privrednik :shock: )muljator zesci
u Gracanici kakvu atraktivnu zgradu sada ima uz bpomoc stranacke linije(sto rece
jedan moj prijatelj koliko je fakturiso popravki zubi u ratu trebala je citava 212.brigada izaci nasmijanau i sa svim novim zubima poslije rata a od svega toga nije bilo nista ops. stranacka linija) kada je doso on da cupa Slobodu
mnogim je bilo jasno ,koji su poznavali Zahirovica i prilike oko njega da se Slobodi crno pise.i nazalost to se i obistinilo.... pozdrav Jogetu legenda je on bio i u Bratstvu ako njega vratite i jos 2, 3 momka (mesanovic zabija ko lud ) a otjerate "cigu " jer zime on u Tuzli nece docekati garant, sto prije to bolje, moglo bi se nesto i raditi ali ovako........ sretno u S. Mostu
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 29 avg 2012, 14:46

Iskreno, nikada nisam bio navijač Slobode, al mi je bilo žao kad je ispala, isto tako krivo mi je što ovu ligu nazivaju šabanijom, pa ima tu bivših premjerligaša Jedinstvo, Rudar, Budućnost kao i drugih dobrih ekipa Čapljina, Bratstvo, tako da je to veoma ruzno od navijača Slobode.... Meni iskreno naajviše smeta kao neutralnom posmatraču i komšiji ta Slobodina neorganizovanost, tu se nezna ko pije ko plaća, sve neki lični interesi, ko fol legende a ovamo uništište sve što je ostalo od Slobode, mislim da Slobodni treba neko tipa MAMIĆ, da lupi šakom od sto i da sve sam odlučuje, pa kako god bilo, gore od ovoga ne može, i bolje je za Slobodu da ostane još jednu godinu u ovoj ligi, da se sredi i organizuje, te da dovede svoje juniore da igraju, a ne one cirkusante tipa Šišić (valjanje po terenu, provociranje publike, ljubljenje grba, a igre nigdje) ili Jackson (taj izleda gola ne može pogodit), svi znamo da Sloboda ima najbolju školu nogometa u državi, zato pustite svojoj djeci nek igraju....
Bratstvo do groba....

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 29 avg 2012, 15:19

ElWeddo23 je napisao/la:Iskreno, nikada nisam bio navijač Slobode, al mi je bilo žao kad je ispala, isto tako krivo mi je što ovu ligu nazivaju šabanijom, pa ima tu bivših premjerligaša Jedinstvo, Rudar, Budućnost kao i drugih dobrih ekipa Čapljina, Bratstvo, tako da je to veoma ruzno od navijača Slobode.... Meni iskreno naajviše smeta kao neutralnom posmatraču i komšiji ta Slobodina neorganizovanost, tu se nezna ko pije ko plaća, sve neki lični interesi, ko fol legende a ovamo uništište sve što je ostalo od Slobode, mislim da Slobodni treba neko tipa MAMIĆ, da lupi šakom od sto i da sve sam odlučuje, pa kako god bilo, gore od ovoga ne može, i bolje je za Slobodu da ostane još jednu godinu u ovoj ligi, da se sredi i organizuje, te da dovede svoje juniore da igraju, a ne one cirkusante tipa Šišić (valjanje po terenu, provociranje publike, ljubljenje grba, a igre nigdje) ili Jackson (taj izleda gola ne može pogodit), svi znamo da Sloboda ima najbolju školu nogometa u državi, zato pustite svojoj djeci nek igraju....
sabanija burazeru citava ova drzava je sabanija i pusti ti te klubove kome i sta oni predstavljaju, kakvi nasi klubovi kad nas deru crnogorci a eto to su sve veci klubovi nego ovi u ovoj ligi...

i ne mozes ti reci za Sisica da je momak cirkusant kad je lik trenutno najbolji u ovoj ekipi i da je nama jos makar 5 Sisica daleko bi dogurali a druga je stvar sto vi njega ne volite i sto je sranje napravio dole kod vas, isto tako lupas u prazno za Jacksona kad si ti njega gledo osim oni 15-ak minuta u gracanici pa tako pises :oops: nekad je bolje presutiti nego svasta pisati...

i da nasa djeca, molim te budi ozbiljan imas vise iskustva u ovoj sabaniji i sam znas kakvi su tu igraci potrebni OK je 2 eventualno 3 igraca da imas u ekipi, ovde se trazi iskustvo i kostolomci ne kvalitet a prije svega da imas para da kupis sudije a i to vam je takodjer veoma poznato

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 29 avg 2012, 15:26

ja nisam mislio ništa loše, pa vaše djete je i Pantić, a čovjek je već godinama jedan od najboljih igrača Bratstva, možda jedan od najboljih odbrambenih u ligi...a tebi ako je šabanija ova država ti se lijepo odseli, meni je ovdje sasvim dobro, prijatelju treba biti zadovoljan onim što imaš, a ne vrijeđat tako sve redom, za ovu ligu trebaju igrači, i to igrači koji kvalitetom ne odskaču puno od premjer lige, a ne kostolomci kao što ti smatraš, nagledat ćeš se ti još ekipa, tek je početak sezone...
Bratstvo do groba....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2012, 15:44

tuzlak135 je napisao/la:ej moji ljudi prosle godine mi smo bili najneorganizovaniji klub u drzavi!!!! nas je puracic mogao hladno otresti, nemamo para za goriva da odemo na utakmicu, igraci odu na rucak konobari ih provociraju fola da su sampioni, mujkanovic igrao zadnjih nekoliko kola lik se ne zna sastati sa loptom (ostale igrace da ne spominjem), za godinu dana ljudi nisu dobili ni jednu jedinu platu zadnje urakmice pobjede protiv veleza, celika na tusnju i goska u gostima su bile namjestene i to znaja mnogi ljudi bliski svlacionici!!!! kakav ba davud zahirovic otidjite u zadu tvornicu ljekova pa pitajte radnike koliko mjeseci nisu dobili platu, isto tako u bosnafarmu. ljudi su doveli i mesica, nikolica nasu djecu sto smo trazili sad sto mesic nema pojma to je druga prica al svi ste vi okrivljavali savez prosle godine sto nije dao da se mesic registruje zadnjih par kola fola bi tad sloboda imala neke sanse (znaci tad vam je bio dobar sad ne valja), i sad mi ocekujemo da gazimo sve u ovoj ligi e pa nece moci jarani moji. prosle godine siroki se namuci protiv krajisnika u kupu a siroki je svemirski brod naspram slobode. mozes onda misliti kako cemo mi ispusiti!!!! malo se mi trebamo spustiti na zemlju jer previse ocekujemo a ove ljude pustiti da rade svoj posao;) evo sad u sanskom mostu ja se pobjedi ne nadam, smatram da bi remi bio odlican al ako bobjedimo niko nece biti sretniji od mene;)
Kakav onda posao rade ako ne mozemo dobiti u Sanskom Mostu. Treba im se nayebati majke ako Slobodu ne uvedu ove godine u PL. Ovo je treci grad u BiH po velicini i to turisticki kako faraon rece, a mi da tavorimo u sabaniji. Ponizenje je to za Tuzlu i stanovnike Tuzle. Nikada nismo bili janiji, niti se vise crvenjeli od stida.
Sve osim ulaska u PL je izdaja. Veleizdaja Tuzle i njene svetinje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 29 avg 2012, 15:55

Probisvjet je napisao/la:
Kakav onda posao rade ako ne mozemo dobiti u Sanskom Mostu. Treba im se nayebati majke ako Slobodu ne uvedu ove godine u PL. Ovo je treci grad u BiH po velicini i to turisticki kako faraon rece, a mi da tavorimo u sabaniji. Ponizenje je to za Tuzlu i stanovnike Tuzle. Nikada nismo bili janiji, niti se vise crvenjeli od stida.
Sve osim ulaska u PL je izdaja. Veleizdaja Tuzle i njene svetinje!
care ja ti napisa da je prosle godine siroki igrao protiv krajisnika i bilo je 0-0 i 1-0 za siroki u dvije tekme. a krajisnik se borio za opstanak. eh sad ti poredi siroki i slobodu to ti je nebo i zemlja dovoljno je reci da silic i vagner imaju 5000 eurica mjesecno;) a sezone je tek pocela i ti hoces da se vec da smo prvaci. ceka nas druze pakao

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 29 avg 2012, 16:07

I ako ne uzmemo bodove u Sanskom Mostu treba se nekom dobro naebat matere,nece moci tako dalje
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2012, 16:07

Ma yebe me se za Siroki. To samo znaci da Siroki Brijeg ima sposobnije ljude od Tuzle! Kada sam gledao evropske sampione koji su igrali u istoj ligi kao o Sloboda, Siroki je bio u nekoj petoj sestoj ligi. Problem je sto u Sirokom ima sposobih ljudi da vode sport, a u Tuzli nema. Kao da su ovdje samo vodoinstalateri, samo prave fontane, yebo im fontana sve!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 avg 2012, 16:57

Kapellen je napisao/la:I ako ne uzmemo bodove u Sanskom Mostu treba se nekom dobro naebat matere,nece moci tako dalje

Pa druže 4. kolo tek, zbog čega se naebat matere.. ova liga je takva DOMAĆINSKA :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 29 avg 2012, 17:39

Malo vijesti koje nisu bile.

U Tuzli je prošle sedmice trebala biti održana izborna skupština NS TK-a, ali je došlo do prekida zbog proceduralnih grešaka, te je prolognirana za sedam dana. Glavni kandidati za predsjednika NS TK-a su aktuelni predsjednik Salih Delić koji ima podršku klana bliskom korumpiranom nogometnom sudiji Midhatu Arnautoviću, jednom od glavnih krivaca što je tuzlanska Sloboda napustila društvo najboljih, te čovjeku koji je svim silama radio protiv ovoga kluba. Drugi kandidat je bivši napadač Slobode, Brotnja, Dinama, Osijeka, Maribora, Sarajeva i mnogih drugih ekipa Enes Mešanović koji je sa velikim uspjehom radio kao sportski direktor kluba iz Rudarske 2.

Prema dosadašnjim saznanjima do kojih je došao ... popularni Sića je veliki favorit za predsjedničku fotelju, jer uz sebe ima kritičnu masu, sportske radnike kao i veliku armiju navijača.

Ima ljudi evo nekih odluka mjenja se nesto http://tuzlasport.com/index.php/autorsk ... an-kovaevi" onclick="window.open(this.href);return false;

http://tuzlasport.com/index.php/autorsk ... uvijek-eka" onclick="window.open(this.href);return false;

I sta Joge kaze za povratak :
Pa brate ima istine poceo sam sa vjezbama i ide puno nabolje i nadam se da cu do proljeca moci ponovo igrati.....Toliko sam se zazelio ponovo igranja pred najboljim novijacima .....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2012, 18:20

ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima ova liga nije teski odron :o :shock: ....cuj nije losa :shock: ...od raspadnute infrastrukture,mafijaskih klanova,presmijesnih sudija i krvnicke i amaterske igre tzv. fudbalskih klubova...potpuno ista stvar je sa onom tzv. premijer ligom...ove gracanlije smorise vise na nasoj temi...svrsavajte ba na ovu ligu na temi gracanice...nakon 3 u.s.r.a.n.a kola klub im prvi i vec kontaju da LIGA NIJE LOSA :roll: :roll: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 avg 2012, 18:26

koji ste vi crnjaci ovde covjece , pa ja mislim da je to i najveci problem SLOBODE , sportski nepismena publika i veliki pritisak s tribina vec u prvom kolu i ebanja mama igracima vec u 3 min utakmice , i ocekujete od nekoga da zablista na terenu a pola stadiona mu psuje majku samo 5 metara dalje !!!

sad hocete da ebete majku nekome vec u 4 kolu prvenstva ( zauzimamo 3 mjesto , prvi nam bjezi 1 bod ako se ne varam ) , to nema veze s vezom , tim samo sebi skacemo u stomak , ajmo podrzati momke do zadnjeg kola , ja vjerujem u ovu ekipu , ne znam zasto vi ne vjerujete !!!???

STA JE PROBLEM , gorazde smo nadigrali u prvom kolu i deklasirali , u gracanici kao sto ste vidili nije bilo mjesta za sport i igru , nasi napadi su sjeckani i pored svega dali smo gol koji je ponisten !!! Protiv Bosne ( Zeljeznicar je 3 dana ranije remizirao s Bosnom 3:3 u prijateljskoj tekmi , Bosna ih vodila 3:1 i nadigrala ) , a sta ste vi ocekivili na 42 stepena u plusu od SLOBODE onaj dan ??? BITNI SU BODOVI , A IGRU CEMO NADOMJESTITI puno je novih imena tu , novih momaka koji se trude maximalno , Matijas Pejic , Ceric ,Nezic ,Jackson , Music Mirza ... svi su pokazali da su pojacanja , ali cinjenica je da se treba uigrati , pa i taj Mirza Mesic , cemu ono psovanje , JEL TREBA MOMKA DA UBIJEMO U POJAM , JEL TREBA DA MOMAK NAPUSTI EKIPU VEC DANAS ZBOG NEDOBRODOSLICE pa da igraju " NASA DJECA " tipa SEMIRA MUSICA ciji BABO je u stanju prodati i sav kapital da bi mu sin izasao u novinama ma koliko on bio nekvalitetan , e ljudi moji ne znate pravu pricu o " NASOJ DJECI " cast izuzetcima kojih je jako malo !!! Prava kvalitetna " djeca slobode " ce tek dobiti pravu sansu kad napune jedno 28 godina onako kao Joge ... sad " nemaju " mjesta pored SEMIRA MUSICA !!!

Dakle ja vjerujem u ovu ekipu , dajem im veliku podrsku posebno treneru IBRAKOVICU , SISICU , JACKSONU , MIRZI MESICU koji ce da eksplodira uskoro ako ga prestanete prozivati i psovati mu s tribina , podrzite ga , nama je u interesu da on proradi , MATIJAS PEJICU , CERICU , NEZICU , DIVKOVICU iako je nesiguran za sad , MIRZI MUSICU , STANISI NIKOLICU on kad se vrati gledat cemo drugu SLOBODU bolju puno ....

Posjedujemo ekipu puno kvalitetniju od ostalih na zimu cemo se jos vise pojacati i idemo u PL koja je isto sranje kao i ova liga !!!

Ako kome treba da bem mamu onda cu to da uradim tek da se zavrsi sezona , nista prije ... jer podrska je potrebnija neko ikad 111

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2012, 18:37

ima istine za ovaj nogomenti savez TK...ja znam jednu djevojku koja radi u njemu i koja mi je jasno rekla nekoliko kola da smo mi u Federalnoj ligi...meni je bilo smjesno kad mi je nesto tako pricala jer tad nismo bili toliko ugrozeni..jednostavno kaze Slavija ce sigurno ostat a to ko ce ispasti bice Sloboda ili neko drugi ...hajde kad smo dobili Goska ja joj se javio ono drago mi bilo pa poceo je zezat reko ma reko vidis da necemo ispast...cura mi se ba opet nasmija i kaze vidjet ces kaze na kraju, ali kaze nada se da ipak se to nece desiti...i Ibrakovic je to isto znao, jer on je njen kucni prijatelj ebiga...od Slobode su svi digli ruke i nasi premierligasi..i Darko je otisao jer je covjek dobijao prijetece pozive od strane ljudi iz Slavije i drugih ljudi...prvo mi u Lukavici nismo smjeli pobjediti to svako zna ziv i morali smo ga zijani, a isto tako svi dobro znamo da su utakmice sa Celikom,Velezom i Goskom namjestene jer to nam je jedini bio izlaz da bi eventualno Leotar ispao(za Slaviju se znalo da ce ostati)....na Velez nemamo biti sta kivni ljudi su uraidli onako kako smo mi trazili a to je da nas Gosk pusti, a oni Goska jer to nam je jedina bila sansa da Gosk ostane, a mi da u zadnjem kolu cekamo druge rezultate konkurenta..medjutim oni se nisu poklopili iz vec poznatih razloga i to je to.

Nego Enes Mesanovic ce biti takodjer clan novog udruzenja navijaca "Crveno-Crni 87" :)..sve ce ovih dana biti zavrseno oko novog udruzenja , pa onda treba treba lagano pocet raditi nesto pomagati i klub na bilo koji nacin
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2012, 18:44

RUDARSKA2 je napisao/la:koji ste vi crnjaci ovde covjece , pa ja mislim da je to i najveci problem SLOBODE , sportski nepismena publika i veliki pritisak s tribina vec u prvom kolu i ebanja mama igracima vec u 3 min utakmice , i ocekujete od nekoga da zablista na terenu a pola stadiona mu psuje majku samo 5 metara dalje !!!

sad hocete da ebete majku nekome vec u 4 kolu prvenstva ( zauzimamo 3 mjesto , prvi nam bjezi 1 bod ako se ne varam ) , to nema veze s vezom , tim samo sebi skacemo u stomak , ajmo podrzati momke do zadnjeg kola , ja vjerujem u ovu ekipu , ne znam zasto vi ne vjerujete !!!???

STA JE PROBLEM , gorazde smo nadigrali u prvom kolu i deklasirali , u gracanici kao sto ste vidili nije bilo mjesta za sport i igru , nasi napadi su sjeckani i pored svega dali smo gol koji je ponisten !!! Protiv Bosne ( Zeljeznicar je 3 dana ranije remizirao s Bosnom 3:3 u prijateljskoj tekmi , Bosna ih vodila 3:1 i nadigrala ) , a sta ste vi ocekivili na 42 stepena u plusu od SLOBODE onaj dan ??? BITNI SU BODOVI , A IGRU CEMO NADOMJESTITI puno je novih imena tu , novih momaka koji se trude maximalno , Matijas Pejic , Ceric ,Nezic ,Jackson , Music Mirza ... svi su pokazali da su pojacanja , ali cinjenica je da se treba uigrati , pa i taj Mirza Mesic , cemu ono psovanje , JEL TREBA MOMKA DA UBIJEMO U POJAM , JEL TREBA DA MOMAK NAPUSTI EKIPU VEC DANAS ZBOG NEDOBRODOSLICE pa da igraju " NASA DJECA " tipa SEMIRA MUSICA ciji BABO je u stanju prodati i sav kapital da bi mu sin izasao u novinama ma koliko on bio nekvalitetan , e ljudi moji ne znate pravu pricu o " NASOJ DJECI " cast izuzetcima kojih je jako malo !!! Prava kvalitetna " djeca slobode " ce tek dobiti pravu sansu kad napune jedno 28 godina onako kao Joge ... sad " nemaju " mjesta pored SEMIRA MUSICA !!!

Dakle ja vjerujem u ovu ekipu , dajem im veliku podrsku posebno treneru IBRAKOVICU , SISICU , JACKSONU , MIRZI MESICU koji ce da eksplodira uskoro ako ga prestanete prozivati i psovati mu s tribina , podrzite ga , nama je u interesu da on proradi , MATIJAS PEJICU , CERICU , NEZICU , DIVKOVICU iako je nesiguran za sad , MIRZI MUSICU , STANISI NIKOLICU on kad se vrati gledat cemo drugu SLOBODU bolju puno ....

Posjedujemo ekipu puno kvalitetniju od ostalih na zimu cemo se jos vise pojacati i idemo u PL koja je isto sranje kao i ova liga !!!

Ako kome treba da bem mamu onda cu to da uradim tek da se zavrsi sezona , nista prije ... jer podrska je potrebnija neko ikad 111
Ne interesuje me odakle su djeca, neka budu sva iz Kenije, al' da pobjedjuju sve u ovoj sabaniji. Sloboda mora biti sposobna da da vise golova nego sto sudija ponisti, jer liga je smijesna. Trebali smo vec sada imati dva boda vise u odnosu na drugog, sve ostalo je bezveze pravdanje i demagogija!
I jos nesto Bosna nije igrala protiv zelje samo sa svojim igracima nego u kombinovanom sastavu.
Sto se tice ove tri utakmice sve sam vidio i jasno mi je da ne moze biti jasnije. Ako ima neko ljubavi prema Slobodi onda je ja razumijem, jer sjedem u auto i odem na gostavanje pa makar to bila i ova sabanija. Vjerovatno cu i u Sanski Most iako je pofino kilometara.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 avg 2012, 18:49

Probisvjet je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:koji ste vi crnjaci ovde covjece , pa ja mislim da je to i najveci problem SLOBODE , sportski nepismena publika i veliki pritisak s tribina vec u prvom kolu i ebanja mama igracima vec u 3 min utakmice , i ocekujete od nekoga da zablista na terenu a pola stadiona mu psuje majku samo 5 metara dalje !!!

Ne interesuje me odakle su djeca, neka budu sva iz Kenije, al' da pobjedjuju sve u ovoj sabaniji. Sloboda mora biti sposobna da da vise golova nego sto sudija ponisti, jer liga je smijesna. Trebali smo vec sada imati dva boda vise u odnosu na drugog, sve ostalo je bezveze pravdanje i demagogija!
pa ko kaze da je bitno odakle su djeca ????? nisi druze nista shvatio , a i zaboravio si liga je DRUGA , a i MI SMO DRUGOLIGASI , ne dolazimo mi iz BUNDESLIGE da toliko odskacemo ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2012, 18:52

apsolutno si upravu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Skojevska, tuzlanskinacin, Zlatu075 i 26 gostiju.