Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 25 mar 2025, 17:43

JayCatwright je napisao/la:
25 mar 2025, 15:40
Arvid je napisao/la:
25 mar 2025, 15:36
StevieG8 je napisao/la:
25 mar 2025, 12:50
jer se ovaj nece dobro provesti na Anfieldu.
De ba, u pare da ide Scouser in our team na prvoj utakmici na Anfieldu. Bezmuda je ono masa na tribinama vjeruj mi.
al bukvalno, pa Torres je uradio 10 puta goru stvar pa je legenda u očima 99 % navijača
Ne može se porediti. Nit je Torrest rođen u Liverpoolu, niti dijete kluba, niti je otišao džaba, a stanje kluba tad i sad je nebo i zemlja.

Vjerujem da su mu davali 300+ sedmično, ali da se ne lažemo, on želi u Real i jedino cifra od 500K+ sedmično bi ga natjerala da ostane i onda bi igrao kao protiv Uniteda.

Ne bi me čudilo da iz Reala za par sezona ode kod arapa u Manchester. Tek će se šokirati kad odigra prvu lošu utakmicu, pa krenu salve uvreda.

Ja mu želim jednu veoma tešku epizodu u Realu i mnogo, mnogo slika na naslovnici Marce i opisa njegovih kikseva.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 25 mar 2025, 17:57

Pa eto, ne ide ni Trent u City nego u Real, meni je to olaksavajuca okolnost kao i to da ce ispostovat ugovor do kraja za razliku od Torresa koji je pobjegao cim je zagustilo.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 mar 2025, 18:35

Torresov odlazak tesko pao, al' bio blessing.
Em doveli Suareza, em Torres nikad nije bio isti nakon odlaska.

Dosta info se moze naći kako su u klubu bili prezadovoljni ponudom od 50m jer su osjetili da nije više na pravom nivou.

Trent je haman odluku donio krajem 2023će.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 mar 2025, 18:39

I found freedom. Losing all hope was freedom.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 mar 2025, 18:47

Arvid je napisao/la:
25 mar 2025, 18:39
Necemo se oporaviti sigurno par sezona ako FSG ne ulupa 250 miliona na ljeto. Robbo treba zamjenu, VVD ako ode, Konatea treba prodati ako nece produziti i ode Trent. Komplet odbrana treba. Napad nek ostane isti nije smak svijeta, mozda jedno novo ime.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 25 mar 2025, 18:51

A vala znalo se da ce otici, jos davnih dana, njegove partije na terenu su sve pokazivale i dokazivale, pogotovo protiv Uniteda. Jednostavno se cuvao od povrede, igrao bezmudo, bez zara i borbe.

Druga stvar, meni licno nikad nije bio nesto drag igrac, niti moze u neku kategoriju sa Gerrardom, iako je dijete Liverpoola.

Treca stvar, mislim nisam upoznat sa stanjem u Realu, ali ako bude Anceloti i naredne sezone trener, mislim da ce imati velike probleme, jer vidimo Realovu igru, koja njemu ne odgovara bas najvise

I da se pitam i da se oporavi do kraja, pustao bih ga da igra samo sa klupe kad treba.
Tako blizu, a tako daleko.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 25 mar 2025, 18:52

Ne znam zašto tolika drama oko AA. Odlučio da ode. I ćao. Ni prvi, ni posljednji. Mnogo veći su odlazili, pa se nije odrazilo na igru.
Uostalom, karaće ga Yamal, nije da se usrećio.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 25 mar 2025, 19:12

Sto se mene licno tice ni 1% nema frke oko njegovog odlaska, vec sam napisao da sam to skapirao ima godinu dana, ko to nije prokuzio onda ja ne znam jbg. Zamjenjiv je lik itekako u to nema sumnje. Teze je pao odlazak Bobbya npr. koji je veca legenda kluba nego on koji je dijete kluba i scouser. Malo je Gerrarda u svijetu nogometa, jako malo, a Stevie je odbijao redom Chelsea s Mourinhom u prajmu i Real M s Mourinhom takoder gdje je bukvalno odbijao sigurne titule EPL-a i Primere te Lige prvaka da bi pokusavao sa Liverpoolom uzeti neki kup domaci. Specifican slucaj odanosti i ljubavi prema jednom klubu. Trent nikad ni priblizno nije dosegao taj status, ni prismrdio nije decko realno tako da nije ni stekao tu privrzenost navijaca i ovaj odlazak pada lagano.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 mar 2025, 19:26

Ma i Gerrard je odbio Chelsea tek kad su ga malo edukovali žestoki momci sa uzavrelog Skauzerskog asfalta...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 mar 2025, 19:39

Ma ode ode, treba FSG kakav gofundme otvoriti za bar jedno pojacanje da ga navijaci kupe da im se olaksa 😁😁

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 25 mar 2025, 21:59

Sa odlaskom Trenta nama ne treba jedan veznjak nego dva, da bi se nadoknadila kretivnost. Mada daj boze da barem jedan dođe.
Srce, čast i ponos!

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 25 mar 2025, 22:22

Arvid je napisao/la:
25 mar 2025, 19:26
Ma i Gerrard je odbio Chelsea tek kad su ga malo edukovali žestoki momci sa uzavrelog Skauzerskog asfalta...
Niko ne pali dresove ovaj put...

sarajevskiMarlboro
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiMarlboro » 26 mar 2025, 09:14

Što se mene tiče nije neki belaj što ode. Mislim, radije bih da ostane. Izuzetan je igrač, pravo razliku, ali odlazi prilično korektno. Nije se napravila neka farsa kao sa Coutinhom i Suarezom. Uostalom, osvojio je sve što se može osvojiti. Ne vjerujem da su u pitanju samo pare, ima tu i neka čar igranja za Barcu i Real. Nije realno očekivati novog Gerrarda, a i on je par puta bio jako blizu da ode.
Mislim da je većina i očekivala da će otići u Real, ovo je samo reality check. Sretno mu. Puno toga je donio Liverpoolu. Sad je na upravi da nađe adekvatnu zamjenu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 mar 2025, 09:50

sarajevskiMarlboro je napisao/la:
26 mar 2025, 09:14
Što se mene tiče nije neki belaj što ode. Mislim, radije bih da ostane. Izuzetan je igrač, pravo razliku, ali odlazi prilično korektno. Nije se napravila neka farsa kao sa Coutinhom i Suarezom. Uostalom, osvojio je sve što se može osvojiti. Ne vjerujem da su u pitanju samo pare, ima tu i neka čar igranja za Barcu i Real. Nije realno očekivati novog Gerrarda, a i on je par puta bio jako blizu da ode.
Mislim da je većina i očekivala da će otići u Real, ovo je samo reality check. Sretno mu. Puno toga je donio Liverpoolu. Sad je na upravi da nađe adekvatnu zamjenu
Da je Steven igrao u ovako jakom Liverpoolu on nikad ni pomislio da ode.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 26 mar 2025, 12:28

Ne znam, tesko mi je nekako povuci tu paralelu Steven - Trent. Obojica homegrown, obojica lokalci, citav zivot u klubu. Ali Stevie je vec sa 23 bio izabran za kapitena, vec tad je bio vodja ljudi. Tu kvalitetu, u mojim ocima, Trent nema. Naravno da je on okruzen puno vecim imenima, zvjezdama, ali svejedno ne mogu reci da bi on ikad bio okarakterisan kao captain fantastic.

Jest da je i Stevie bio veoma blizu da ode, ipak je na kraju ostao i to ostao do kraja. Ta neka lojanost, koja je kod njega presudila, tesko da u danasnjem fudbalu postoji. Jedini igrac koji mi sto se toga tice pada iz prve na pamet je Totti, jest da je on do samog kraja ostao u Romi.

O Trentovim kvalitetama na terenu, pogotovo ofanzivnim, je besprotrebno pricati. Vjerovatno najposebniji desni bek u zadnjih 20 godina, vjestine koje posjeduje ce biti tesko, tj. nemoguce nadomjestiti. Zal ostaje sto ce otici bez ijednog uplacenog penija u klupsku kasu, i sto je donedavno govorio da zeli ostati, biti kapiten itd.
Kad je prije par mjeseci u jednom od intervjua za Sky mislim rekao da mu je jedan od ciljeva potencijalno osvajanje Zlatne lopte, vec tad se dalo nagovijestiti koliko je sati...

Nadolazece ljeto ce stvarno biti u najmanju ruku zafrkano za nas, imamo se krpiti na sve strane, zelimo li i sljedece sezone biti konkurentni i, ne do Bog, mozda stvoriti neku legacy ekipu koja bi to bila i sljedecih par sezona. Ali iskustvo nas uci da nema sanse da to sve bude, prije cemo se bas zivcirati -.-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 mar 2025, 13:14

Ma već vidim da će Bradley dobit ulogu startera.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 26 mar 2025, 13:24

A Qunasah ce bit rotacija :salut:

Steta sto je i onaj Calvin Ramsay otisao, na njega bi se moglo ozbiljno racunat.

Ipak nije otisao vraca se sa posudbe :opaopa:
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 26 mar 2025, 15:44

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 mar 2025, 21:17

nerkolfc je napisao/la:
26 mar 2025, 09:50
Čovjek koji je stvorio ovaj jak Liverpool više nije u klubu...

Ne želim da branim TAA, ali šta Liverpool njemu nudi u nastavku karijere?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 mar 2025, 21:21

YNWA je napisao/la:
26 mar 2025, 21:17
nerkolfc je napisao/la:
26 mar 2025, 09:50
Čovjek koji je stvorio ovaj jak Liverpool više nije u klubu...

Ne želim da branim TAA, ali šta Liverpool njemu nudi u nastavku karijere?
Samo sto smo igrali jedno finale i vjerovatno osvajamo titulu???? Umjesto da nadogradimo par pozicija na ljeto mi gubimo kljucnog igraca a znamo kako limitirano radimo s transferima. Pa Stevieu bi bio san snova igrati u ekipi koja se svako malo bori za titulu a tu i tamo je i osvoji.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.