Dzidic>Kostic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RedEvil je napisao/la:Mi smo svoje sanse za Europu davno zijanili
Uzeli im 2 igraca jos Europu da im uzmemo,ma istupili bi iz drzave ne iz ligenukleusmember je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Mi smo svoje sanse za Europu davno zijanili
pa ako ovi papci ne plachaju,a ochigledno ne plachaju reprogram, logichno bi bilo da im retroaktivno oduzmu licencu,to onako pomalo laichki posmatram
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nukleusmember je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Mi smo svoje sanse za Europu davno zijanili
pa ako ovi papci ne plachaju,a ochigledno ne plachaju reprogram, logichno bi bilo da im retroaktivno oduzmu licencu,to onako pomalo laichki posmatram
VVVBK
pa nema to veze, ni mi nismo godinama placali reprograme kao niti bilo ko drugi, jednostavno kad ti treba za licencu ako ti drzava da potpis to je to, naknadno ti se moze oduzeti licenca samo ako iz UEFE to traze ili moze i savez ako neki bivsi igrac dodje sa dokazima da mu se duguje a da on nista nije potpisao, u tom fazonu uglnukleusmember je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Mi smo svoje sanse za Europu davno zijanili
VVVBK
za sta ?nukleusmember je napisao/la:pa daj da ih prijavimo UEFI onda[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
fakat gdje naći bivše igrače slobode hmmmmTHEC je napisao/la:za sta ?nukleusmember je napisao/la:pa daj da ih prijavimo UEFI onda[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app....uefu ne zanimaju dugovi prema drzavi, tacnije nju zanima samo da dobijes potpis, a hoces li ti platiti drzavi i na koji nacin u to se ne petljaju, jedino ako imas kakve bivse igrace ili trenere Slobode kojima se duguje onda bi oni mogli poslati neki dopis UEFI i to ti je jedini nacin u ovom trenutku
THEC je napisao/la:za sta ?nukleusmember je napisao/la:pa daj da ih prijavimo UEFI onda[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app....uefu ne zanimaju dugovi prema drzavi, tacnije nju zanima samo da dobijes potpis, a hoces li ti platiti drzavi i na koji nacin u to se ne petljaju, jedino ako imas kakve bivse igrace ili trenere Slobode kojima se duguje onda bi oni mogli poslati neki dopis UEFI i to ti je jedini nacin u ovom trenutku
srbijanac, nišlijasekac je napisao/la:Pitanje je li Kostić stranac ?
Kako znas da sno ga zijanili?Besic je napisao/la:Al kako zijanismo Kostica.
Hurticu apostolu Sejtovski samo te Dzidic moze oprat i taj turak iz Belgije
Mislim da je drzavljanin Srbije..sekac je napisao/la:Pitanje je li Kostić stranac ?
vazda isto frajer priča.....zlo87 je napisao/la:http://sp..ort1.ba/bivseg-igraca-sarajeva-navijaci-proglasili-za-najboljeg-u-sezoni/
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Hajdeee, misstianopenaldo i 27 gostiju.