Sutra će šampionski voz proći kroz tvoj grad.Federer17 je napisao/la:Sta se tu ima gledat, onih 0-0 Zelje gotovo svaku utakmicu?Rokoko87 je napisao/la:
Šta se žališ, ti bar možeš gledati PLBiH na miru..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sutra će šampionski voz proći kroz tvoj grad.Federer17 je napisao/la:Sta se tu ima gledat, onih 0-0 Zelje gotovo svaku utakmicu?Rokoko87 je napisao/la:
SebijaBesic je napisao/la:Ova Lidija ,evo ne znam čiji bi uradak mogao jače uništiti internet... možda Shakira
Shakira, Lidija pa Kolinda.
Da je neka bitnija utakmica (kao prosle sezone polufinale kupa), vjerovatno bih otisao. Ovako, kisa ova, plus ima se ucit na pretek.Rokoko87 je napisao/la:
Sutra će šampionski voz proći kroz tvoj grad.
Prepoznao sam ja u tebi to!Federer17 je napisao/la:Da je neka bitnija utakmica (kao prosle sezone polufinale kupa), vjerovatno bih otisao. Ovako, kisa ova, plus ima se ucit na pretek.Rokoko87 je napisao/la:
Sutra će šampionski voz proći kroz tvoj grad.
Btw, volio bih da Zeljo uzme titulu, daleko su mi najdrazi klub poslije Slobode.
Hajde RTL nemoj se gasit, pliz...
Ništa nisi propustio ako ne gledaš našu liguRokoko87 je napisao/la:
E uyeba ga ti sad...Dex je napisao/la:Ništa nisi propustio ako ne gledaš našu liguRokoko87 je napisao/la:
Jel ko pobijedi kad, vidim sve neriješenoRokoko87 je napisao/la:E uyeba ga ti sad...Dex je napisao/la:Ništa nisi propustio ako ne gledaš našu liguRokoko87 je napisao/la:
Sad je mila majka kako je prije bilo, čak su i redovne pobjede u gostima što se prije nije moglo desiti ni pomoću trikova..Dex je napisao/la:Jel ko pobijedi kad, vidim sve neriješeno
Samo Željo.Dex je napisao/la: Jel ko pobijedi kad, vidim sve neriješeno
Vidio sam, prvi supride_of_merseyside je napisao/la:Samo Željo.Dex je napisao/la: Jel ko pobijedi kad, vidim sve neriješeno
Naumpao si mi večeras kad sam pila engleski čaj.
Volio bih da ga Dzosko razbije. Momak je mlad, skroman, malo je reci talentovan. Bracu Ruse ne volim pretjerano, previse su se uobrazili godinama kada im niko nije mogao prici. Dodje 20 cm nizi protivnik i onda se uspavam gledajuci kako im ne moze prici na metar, koliko su im ruke duge.Rokoko87 je napisao/la: Prepoznao sam ja u tebi to!
Za koga navijaš?Vitaly ilI Joshua?
Šta fali, ustajala sam i ja da pravim čokolino.Dex je napisao/la: Vidio sam, prvi su
Nemoj da me šmagaš, morat ću sad sebi ustat napravit, a ne da mi se ustajat iz kreveta
Jel piješ i frutek uz čokolinopride_of_merseyside je napisao/la:Samo što nisam.Ma zeza se ona, prije mene će se udati.
Šta fali, ustajala sam i ja da pravim čokolino.Dex je napisao/la: Vidio sam, prvi su
Nemoj da me šmagaš, morat ću sad sebi ustat napravit, a ne da mi se ustajat iz kreveta
Ja jedno vrijeme samo crni čaj pila, al' s mlijekom je puno bolje.
Aha.Dex je napisao/la: Jel piješ i frutek uz čokolinoOtkad to nisam jeo kuknjava
Crni čaj bez mlijeka nema smisla, barem meni.Valjda navikneš na mlijeko, pa bez njega bude isto čarapeNe kažem da sam žvakao čarape, pretpostavljam
Cisti amateriBesic je napisao/la:prvi put čujem da neko kombinira čaj i mlijeko
Šumsko voće, grožđe ili nešto tako je dobro, ovo ostalo ne.Sad sam i gladan, nema smislapride_of_merseyside je napisao/la:Aha.Dex je napisao/la: Jel piješ i frutek uz čokolinoOtkad to nisam jeo kuknjava
Crni čaj bez mlijeka nema smisla, barem meni.Valjda navikneš na mlijeko, pa bez njega bude isto čarapeNe kažem da sam žvakao čarape, pretpostavljam
I onda kažu udala se, a još jedem dječiju hranu.