Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 23:28

Ibizevic je napisao/la:Kakvo je pravilo u Francuskoj, da li ispadaju u 2. ligu 18,19 i 20, ili ovaj 18. ide u doigravanja. Ako ide u doigravanje ima šanse da Prcić ostane u 1. ligi ?
Tri ekipe ispadaju u Ligue 2. Pet kola je do kraja, zaostaju pet bodova, a Guingamp sutra igra sa Nantesom i moguće je da će se taj zaostatak povećati.

Imaju još tri domaće utakmice i dva gostovanja, ali jedna domaća je protiv PSG-a. Guingamp ima težak raspored, ali i solidnu bodovnu zalihu, tako da će im trebati čudo pa da se Sochaux spasi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 apr 2014, 23:33

edinjo-bih je napisao/la:ja sam uvijek bio za susica i to sa i dan danas, ali to neznaci da sve valja sta selektor radi (isto sto oni koji su protiv nejga nemogu reci da nema i dobrih stvari koje radi).
po meni je citavu bijes radi nepravde prema njemu (sa strane medija, pojedinaca iz saveza, pojedinih "navijaca",...) ispustio na malom prcicu (kada ga je nazvao anonimcem itd) i to po meni nije uredu nikako. i govor da je slaboj ekipi itd je neshavtljiv.

po meni besic, prcic i mario vrancic imaju mjesto u ekipi koja ide za brazil.
PS: ja nemam nista protiv sto su i susic i hadzic u reprezentaciji. ja sam absolutno i za prvu trojicu a i za ovu dvojicu!
mjesto u reprezentaciji bi trebali izgubiti kvrzic, sunjic i vrsajevic (iako njemu skidam kapu jer uvijek daje 110%, kvalitet nema, ali ko nevidi da momak daje zadnji atom snage taj se pravi da nevidi!).

selam, pozdrav i svako dobro!
Ni jedne hebene pozitivne stvari nema vezano za njegovo stolovanje!!!
Na sve moguce i nemoguce nacine je radio da se ne plasiramo na EP i SP... Koliko je lik dno dna da je i u tom "poslu" bio polovicno uspijesan...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 12 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 apr 2014, 23:33

:bow:
Sta ima veze ako ispadnu.I Elazigspor ispada pa imamo od tamo reprezentativce,pa imamo iz drugoligasa,pa svasta nesto.
A Sanjin je dobar mladi igrac koji ima blistavu buducnost tako da to ispada li mu klub ili ne i nije toliko bitno.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 12 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 apr 2014, 23:33

BigBigBang je napisao/la:Takodjer cuvena nebuloza "slaba" ekipa je nesto najodvratnije sto sam cuo. Ej slaba ekipa Soso rece selektor koji je u svom mandatu pozivao nemali broj igraca iz drugih liga kao i igraca iz Premijer lige BiH i HNL-a i taj covjek kaze za ekipu iz lige petice da je slaba? :lol:
Djeca u trecem osnovne bolje logicki zakljucuju od Susica.
Za njega su hrvatski klubovi i klubovi iz druge turske lige jaci. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 apr 2014, 23:36

pa i da ispadne sochaux nema zime za prcica, ima decko dovoljno kvaliteta da potpise za drugi klub u ligue 1 tokom ljeta. :wave:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 apr 2014, 23:38

Valjda nas i "strucnjak" napusti ubrzo.
Naci ce se valjda neke budale koje ce mu dati ugovor. Prognoziram mu mjesec dana angazmana u nekom turskom klubu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 apr 2014, 23:41

Mi smo donji bez Barbareza. :thumbdown:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 apr 2014, 23:46

Papastathopoulos je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ZGembo, SCuk igra u CEskoj ligi :D
Ma ja u GAmbrinus ali uostalom to nije ni vazno Poljska/Ceska ali eto kad mi neko uoči tu gresku,a ne suštinu komentara onda shvatim da bolje od Susica i Avdage i ne zasluzujemo..
Kakva crna sustina komentara ? Treba da komentarisemo to sto si ti zakljucio po njegovim mnogobrojnim golovima ove sezone da je on ustvari ofanzivni vezni, a ne defanzivni, iako igra zadnjeg veznog ? Pa valjda mu je samo plus sto toliko zabija, a igra DMF-a...nemoj se ljutiti care, ali ponekad si bas zgembo..
ja to nisma zakljucio na osnovu njegovih golova nego u skorašnjem intervju sam kaze na konstataciju otkud da DMF postigne toliko golova kaze igram blize golu pa zato imam vise šansi za gol..
ma ne ljutim se ja to mene ne tangira ali ako sam stavio necjiu statistiku na sajt i ako napisem u komentaru Poljska/CEska valjda je jasno dok sam gledao igraca da sam vidio i gdje igra

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 apr 2014, 23:47

iskren da vam budem, žao mi je ovog @Virtua, dobar je momak, al' nekako nerazuman :D Pape ga pokvario ..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 23:51

Chinaglia je napisao/la:iskren da vam budem, žao mi je ovog @Virtua, dobar je momak, al' nekako nerazuman :D Pape ga pokvario ..
Jbg, nisam ja kriv što imamo 50 potencijalnih reprezentativaca, a 95% njih nikad neće biti ni blizu reprezentativnog nivoa, a da se forumaši pitaju, spisak bi brojao 40-50 igrača.
Voli te tvoje Sarajevo.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 13 apr 2014, 00:03

Virtu4l je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:iskren da vam budem, žao mi je ovog @Virtua, dobar je momak, al' nekako nerazuman :D Pape ga pokvario ..
Jbg, nisam ja kriv što imamo 50 potencijalnih reprezentativaca, a 95% njih nikad neće biti ni blizu reprezentativnog nivoa, a da se forumaši pitaju, spisak bi brojao 40-50 igrača.

A ti nisi forumas, ti si neko sveto tijelo koje lebdi iznad glava svih nas obicnih smrtnika-forumasa i tu se pojavis tek ponekad da nas prosvjetlis? :shock:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 00:06

Ja samo uživam u Vrančićima, Šćukovima, Harbama, Mahmutovićima, Zečevima, Salatićima, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2014, 00:11

Virtu4l je napisao/la:Ja samo uživam u Vrančićima, Šćukovima, Harbama, Mahmutovićima, Zečevima, Salatićima, itd...
:oops: :lol:

[youtube][/youtube]

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 apr 2014, 00:11

Honorar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

A ti nisi forumas, ti si neko sveto tijelo koje lebdi iznad glava svih nas obicnih smrtnika-forumasa i tu se pojavis tek ponekad da nas prosvjetlis? :shock:

:salut: :bow:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 apr 2014, 00:17

Virtu4l je napisao/la:Ja samo uživam u Vrančićima, Šćukovima, Harbama, Mahmutovićima, Zečevima, Salatićima, itd...
nemoj tako drug, sigurno pola navedenih ako ne i vise nisu nikakav kvalitet, ali mali vrancic ili mahmutovic prije povrede, samo neko ko ih nije gledao prije moze reci da nezasluzuju da budu makar na klupi nase A-repke. ja sam gledao vrncica od kako je igrao za U19 njemacke kao i mahmutovica u dresu nase U21 i mogu ti reci da malci znaju igrati fudbala. mahmutovic je slican igrac lulicu, lulic ima malo jaci dribling a mahmutovic je zato nesto brzi od njega, ima brzinu maletica ali i tehniku, dok je vrancic slican napr nasim bivsim mladim reprezentativcu galesicu.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 apr 2014, 00:21

gringobih je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:ja sam uvijek bio za susica i to sa i dan danas, ali to neznaci da sve valja sta selektor radi (isto sto oni koji su protiv nejga nemogu reci da nema i dobrih stvari koje radi).
po meni je citavu bijes radi nepravde prema njemu (sa strane medija, pojedinaca iz saveza, pojedinih "navijaca",...) ispustio na malom prcicu (kada ga je nazvao anonimcem itd) i to po meni nije uredu nikako. i govor da je slaboj ekipi itd je neshavtljiv.

po meni besic, prcic i mario vrancic imaju mjesto u ekipi koja ide za brazil.
PS: ja nemam nista protiv sto su i susic i hadzic u reprezentaciji. ja sam absolutno i za prvu trojicu a i za ovu dvojicu!
mjesto u reprezentaciji bi trebali izgubiti kvrzic, sunjic i vrsajevic (iako njemu skidam kapu jer uvijek daje 110%, kvalitet nema, ali ko nevidi da momak daje zadnji atom snage taj se pravi da nevidi!).

selam, pozdrav i svako dobro!
Ni jedne hebene pozitivne stvari nema vezano za njegovo stolovanje!!!
Na sve moguce i nemoguce nacine je radio da se ne plasiramo na EP i SP... Koliko je lik dno dna da je i u tom "poslu" bio polovicno uspijesan...
taman da nijedan forumas koji brani susica nema pojma, zasto ga onda veliki fudbalski poznavaoci (Osim, Halilhodzic, Ciro,...) toliko hvale i govore da on radi dobar posao?? znaci, no comment... .
budi mi pozdravljen.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 00:23

edinjo-bih je napisao/la:nemoj tako drug, sigurno pola navedenih ako ne i vise nisu nikakav kvalitet, ali mali vrancic ili mahmutovic prije povrede, samo neko ko ih nije gledao prije moze reci da nezasluzuju da budu makar na klupi nase A-repke. ja sam gledao vrncica od kako je igrao za U19 njemacke kao i mahmutovica u dresu nase U21 i mogu ti reci da malci znaju igrati fudbala. mahmutovic je slican igrac lulicu, lulic ima malo jaci dribling a mahmutovic je zato nesto brzi od njega, ima brzinu maletica ali i tehniku, dok je vrancic slican napr nasim bivsim mladim reprezentativcu galesicu.
Ma svi su oni naši i prije ili kasnije će dobiti svoju priliku, oni koji stvarno vrijede, ali činjenica je da je većina njih u 'pet deka' i da su razlike u nijansama. Ovako ja komuniciram sa bubnjašem i onima koji su ovdje u misiji i po naređenju, ne shvataj to ozbiljno.

Jasno je da pred SP neće biti nikakvih spektakularnih promjena, ali novi ciklus kvalifikacija će vrlo brzo, pa ćemo onda o novim imenima.
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 apr 2014, 00:26

gringobih je napisao/la: Ni jedne hebene pozitivne stvari nema vezano za njegovo stolovanje!!!
Gringo jel' se salis na ovo zadnje što napisa?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 13 apr 2014, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 apr 2014, 00:28

realno Susic mora obratiti paznju na Sanela Jahica, kontao sam da je liku karijera pri zavrsetku al evo momak izborio prvih 11 u Grasshoppers-u :clap: :clap:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 apr 2014, 00:34

Po naredjenju damn

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Sveti i 45 gostiju.