Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ljudi moji, kunem se, ni jedan poraz mi nije tesko pao ko' ovo sada sto radi selektor.. Znaci sad kad smo dosli u sami vrh - kremu svijetskog fudbala, jbni bosandjeros nadje se da ukaka sve.. (nista licno protiv selektora, mogao je to biti i neko dr.) Opet smo ispali glupi bosanci, za baustele i lopate... c c c
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ima 30 godina kako je u Francuskoj, valjda je naucio kako fercera general.Pirke je napisao/la:
Nije da ga branim, ali Charles de Gaulle je bio izabran dosta puta kao najgori aerodrom na svijetu. Mozda se izgubio.
- Consigliere
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:u kostimu betmenarobijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
Placem ljudi, yebo vas!Blek_Stena je napisao/la:jedino logicno objasnjenje kasnjenja ...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6r0dr_juOiI

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Tihi je napisao/la:Ljudi moji, kunem se, ni jedan poraz mi nije tesko pao ko' ovo sada sto radi selektor.. Znaci sad kad smo dosli u sami vrh - kremu svijetskog fudbala, jbni bosandjeros nadje se da ukaka sve.. (nista licno protiv selektora, mogao je to biti i neko dr.) Opet smo ispali glupi bosanci, za baustele i lopate... c c c
Full ack

Sve receno.
Teski primitivizam.
Jel kome mozda palo na pamet da saceka neku informaciju, ili je svim dovoljno "Prema raspoloživim informacijama", koje inace stoji u vrlo tendencioznom tekstu (sto je opet neprofesionalno od strane novinara ovog portala)?!
Najlakse je pljuvati! Da je otisao 10 dana ili 1 dan ranije dezurni bi rekli da "dzaba trosi pare"...
Najlakse je pljuvati! Da je otisao 10 dana ili 1 dan ranije dezurni bi rekli da "dzaba trosi pare"...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pirke je napisao/la:Nije da ga branim, ali Charles de Gaulle je bio izabran dosta puta kao najgori aerodrom na svijetu. Mozda se izgubio.Ponos Torina je napisao/la:Ovo je sramota za njega i za drzavu,zakasniti na poslijednji let pa mogao si 100 puta otici i vratiti se do sada,on po Parizu drka....![]()
Da je Bangladesh u pitanju pa hajd nebi se ni cudio....
Sve bi to bilo ok da on nije proveo pola zivota tamo,da je otisao u Pariz iz Cevljanovica direktno razumio bi to da se izgubio,ali ovako

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Poznat je po tome da izmišlja toplu vodu pa ispadne glup.... Ove me nimalo ne iznenađuje!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav za selektora uz pjesmu
[youtube][/youtube]

Pa i Ciro je nas haveru, rodjeni travnicanin hehe, ali potpuno si u pravu kada kazes za taj nas nakaradni mentalitet. Evo npr. Dzeko odigra par slabih tekmi i odma se pljuje po njemu, cim Pape napravi kakav kiks odma ce pljuvatori isplivati brzinom svjetlosti. Takav smo mi narod najzasluzniji i najborbeniji ce postati najgori i najveci krivci zivi bili pa vidjeli. Pogledajte samo ophodjenja prema ljudima koji su ginuli za BiH i koji su truhli po rovovima sada su zadnja rupa na sviralu.Shanks je napisao/la:Dok Pape, budući da je naš čovjek, taman da osvoji svjetsko, pojedinci bi opet imali šta da mu zamjere, jer takav mentalitet i džaba.
Da se vratim na temu pa Pape care zar nisi mogao otici barem dan ranije?? Ono za svaki slucaj da ne ides 5 do 12, makar dan ranije nikada neznas sta moze da se desi, zakasnis na let, otkazan let zbog nevremena, saobracajna nesreca na putu do aerodroma itd. itd.
Jos nesto kako vama djeluje ovaj nas savez??? Meni nekako totalno shabanski djeluju, cirkuzantski i neprofesionalno, (npr. sto vaha kaze zivkali su ga non stop kada je trebala biti prijateljska sa Alzirom, kada je se trebalo zaraditi koji euro tada su zivkali svaki dan u vise navrata, medjutim kada je Vaha izborio odlazak na SP niko ispred saveza da se udostoji da mu cestita, zalosno). Sama njihova anonimus imena mi idu na onu stvar. Nas savez treba da vode nasi iskusni strucnjaci i uspjesni nekadasnji fudbaleri tipa Vahe, Bajevica, Osima, Bolica, Barbareza, Kodre, Papca,Konjica, Salihamidzica itd. itd. a ne tamo nekog Begica, Darke itd.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Treba vidjet sa VAhidom Halilhodzicem da nas preuzme eno covjek sjedi s nasom delegacijom u Parizu..ne znam kako on ne okasni iz Alzira,a ovaj iz metropole zakasnio..Da je nesto bilo hitno rekli bi oni u saopstenju zbog privatnih problemai slicno nego zakasnio na let..
Vidim evo, komsije su vec pocele sa sprdnjom na nas racun 

- Goalgetter
- Kontakt:
Prvo sto je zakasnio na zajednicki avion sa ostalima iz saveza, pa onda i na zadnji ovaj.. 

Ovo samo po sebi ne bi bio nekakav problem, da izbornici reprezentacija nemaju obavezne seminare, predstavljanja i druge promotivne aktivnosti. Odlučeno je kako će Sušića zamijeniti potpredsjednik Saveza Darko Ljubojević
Kako pišu bh mediji, Sušić je svoj neodlazak opravdao kašnjenjem aviona, no to neće amnestirati NSBIH od kazne krovne svjetske nogometne organizacije.
Kako pišu bh mediji, Sušić je svoj neodlazak opravdao kašnjenjem aviona, no to neće amnestirati NSBIH od kazne krovne svjetske nogometne organizacije.
Pa bolan ne bio, pise na zvanicnom sajtu NFS BIH!!!!damir_82 je napisao/la:Jel kome mozda palo na pamet da saceka neku informaciju, ili je svim dovoljno "Prema raspoloživim informacijama", koje inace stoji u vrlo tendencioznom tekstu (sto je opet neprofesionalno od strane novinara ovog portala)?!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
normalnozizu1991 je napisao/la:Možda Pape glumi k'o Mourinho u Primeri, za njega ždrijebanje ne predstavlja neki izazov, možda čak neće htjeti da daje izjave na SP, jer je to za njega čista rutina i nešto što se dešava svaki dan.JTS je napisao/la:31 selektor će biti tamo, a samo naš nećenema opravdanja, ovo je prava blamaža

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Što da se mi njima prilagođavamo,nek' se oni nama prilagođavaju . M.E.C
(mrsko mi tražit' klip) 
Inače sva ova trenutna halabuka i zayebancije oko zdrijeba ala zdrijebanje ko za naš kup
svako svoju politiku vodi,ybga više 

Inače sva ova trenutna halabuka i zayebancije oko zdrijeba ala zdrijebanje ko za naš kup

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 05 dec 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Oscar Tabarez [Uruguay] i Miguel Herrera [Mexiko] takodje nece prisustvovati zrijebu od trenera, ali oni su vec ranije otkazali.
Ovdje nešto smrdi...
Jbg ima drugi avion. Leti iz Pariza, ne iz neke vukojebine. Presjedanje i slično. Glupo i stvarno neozbiljno, ali nebi mi bili mi kada nešto nebi zakomplicirali.zgembo89 je napisao/la:Ovo samo po sebi ne bi bio nekakav problem, da izbornici reprezentacija nemaju obavezne seminare, predstavljanja i druge promotivne aktivnosti. Odlučeno je kako će Sušića zamijeniti potpredsjednik Saveza Darko Ljubojević
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
nije ni pocelo SP mi se vec brukamo 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.