FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mahalska
Jajalo dolazi na posudbu.
Jajalo dolazi na posudbu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Saje Saje Saje Saje Saje Saje ,idemo ludo idemo jako idemo ludo jako,idemo jako idemo jako idemo jako idemo jako idemo jako033ns je napisao/la:Evo info iz prve ruke:
Said je na dodatnim pretragama, i ako sve bude kako treba dolazi 100%.
![]()
![]()
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
hahahahah joj bracee
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Heeeeeej zaboravio si rec "bravo uprava" ..."uprava dobro radi svoj posao" ...."svaka cast upravi"Majkl je napisao/la:Saje Saje Saje Saje Saje Saje ,idemo ludo idemo jako idemo ludo jako,idemo jako idemo jako idemo jako idemo jako idemo jako033ns je napisao/la:Evo info iz prve ruke:
Said je na dodatnim pretragama, i ako sve bude kako treba dolazi 100%.
![]()
![]()
![]()

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Opa Kostić

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Said ima posebno mjesto u srcima svih navijaca Sarajeva al neznam koliko Said vise moze ...
Daj Boze da grijesim, al vidno je dobio na masi (stomak).I u zadnje vrijeme je malo vremena proveo na terenu ...
Ako moze poluvrijeme izdrzat pun pogodak je .... al strah me da ne bude ko sa Alispahicem ....
Daj Boze da grijesim, al vidno je dobio na masi (stomak).I u zadnje vrijeme je malo vremena proveo na terenu ...
Ako moze poluvrijeme izdrzat pun pogodak je .... al strah me da ne bude ko sa Alispahicem ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
ma cisto sumnjam ba vratilo bi njega Sarajevo u zivot realno covjek ce kod nas karijeru zavrsiti takva mu je sudbina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Tim bolje, ta neće igrat kod nas sa ravnim stomakom.DBR1987 je napisao/la:Said ima posebno mjesto u srcima svih navijaca Sarajeva al neznam koliko Said vise moze ...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja bi Saidu halalio i da bude promasaj. Ali znam i da moze 10 minuta igrati on je pojacanje.
Alispahić i Said ne mogu u istu rečenicu nikako, za mene lično Alispahić nikad nije bio dobar igrač, i kad je dolazio nije mi bilo drago. Dok je Said skroz druga priča.DBR1987 je napisao/la:Said ima posebno mjesto u srcima svih navijaca Sarajeva al neznam koliko Said vise moze ...
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Hocu da kazem da nebi presjedio na klupi ko Alispahic ... ne poredim ih ko igrace ... nego govorim da imaju povrede takve prirode kakve jesu ..UltraSA je napisao/la:Alispahić i Said ne mogu u istu rečenicu nikako, za mene lično Alispahić nikad nije bio dobar igrač, i kad je dolazio nije mi bilo drago. Dok je Said skroz druga priča.DBR1987 je napisao/la:Said ima posebno mjesto u srcima svih navijaca Sarajeva al neznam koliko Said vise moze ...
Leon Benko
Leon Benko
Kakvim smo sve ublehama masno plaćali mjesto na zapadu, neće mi bit žao ako se to, ne daj Bože, ponovi sa Saidom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zao mi je samo sto Said ovako moze pokvariti taj neki svoj mit koji je ostavio ovdje. Trebao je otici u legendu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
pasica je napisao/la:Zao mi je samo sto Said ovako moze pokvariti taj neki svoj mit koji je ostavio ovdje. Trebao je otici u legendu.
a brate ko to tvrdi i kaze da moze jesmo li ga vidjeli da li ne moze igrati pa on je samo svojom pojaom 40 50% vise raje na tribinama nek uradi dva saloma nek izjavi da mrzi zelju dovoljno od njega ja mislim da ce said poigrat kad cuje huk sa istoka i sjevera saide majstoree horde su uz tebe taj ce da leti po terenu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
UPRAVA NAPOLJE!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Uskoro bi trebao jos jedan igrac Slobode u Sarajevo
epidemija je napisao/la:Uskoro bi trebao jos jedan igrac Slobode u Sarajevo
Jel Kostić.?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A kupi cijelu Slobodu i gotovo,sta nas muče svaki dan da razmišljamo koji je njihov igrač.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Saric i Kostic, iduce sezone Ordagic.
**** kad udariš na Rusiju.ultrasegamega je napisao/la:Saric i Kostic, iduce sezone Ordagic.

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MaroonBjelave, riki46 i 61 gost.