Austrija je u pitanju.jurisicduska je napisao/la:Đesi MortemHz jesi to zapalio u švicu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Austrija je u pitanju.jurisicduska je napisao/la:Đesi MortemHz jesi to zapalio u švicu?
A imenjaka ko je8e....MortemHz je napisao/la:Austrija je u pitanju.jurisicduska je napisao/la:Đesi MortemHz jesi to zapalio u švicu?
Preozbiljno sam vas shvatio izgleda.FrancescoTotti je napisao/la:Morta brate nismo mislili na tebe sa onim 'dino odlazi'
Sigurno u boljem svijetu nego tiSabinho je napisao/la: Da mi je znati u kojem svijetu zive ovakvi kao sto je @ledesma. Znaci doveli smo Ahmetovica, prvog strijelca i drugog asistenta drugoplasiranog tima i finaliste Kupa, covjeka sa stotinjak utakmica u prvoj ligi Rusije, Hodzica- kojeg je trazio svaki tim iz vrha i koji je najbolji desni bek lige u minuloj sezoni plus ima 23 godine te reprezentativca Crne Gore sa jako dobrim referencama plus nije star. Sta ti ocekujes kralju? Da istinske klase iz inostranstva cekaju Dinin poziv da dodju kod nas? Sinoc citam da je Hamburg potpisao ugovor sa 18-godisnjim momkom koji je izbjeglica mislim iz Gambije, nikad lopte sutnuo nije do Januara ove godine odnosno dok nije izbjegao u Njemacku, prvi trening tad imao. Kao takav, imace platu od 100.000 eura po sezoni i vjerovatno ce biti 25-26. igrac u ekipi odnosno onaj koji popunjava broj i ceka rezervene minute u Kupu. Znaci jedan nebitan igrac u ozbiljnijim klubovima igra sa ove pare a kod nas se na takve pare gleda kao na stotinu miliona eura, divimo se tome.
Necemo, stao sam kod recenice o Radnikovom osvajanju trofeja.PitarBordo je napisao/la:Evo sad opet ćemo da se igramo ko bolje zna kako se igra profesionalni fudbal.
Pa bilo bi dobro da svi to razumijemo..Sabinho je napisao/la:Necemo, stao sam kod recenice o Radnikovom osvajanju trofeja.PitarBordo je napisao/la:Evo sad opet ćemo da se igramo ko bolje zna kako se igra profesionalni fudbal.
ledesma je napisao/la:Pa bilo bi dobro da svi to razumijemo..Sabinho je napisao/la:Necemo, stao sam kod recenice o Radnikovom osvajanju trofeja.PitarBordo je napisao/la:Evo sad opet ćemo da se igramo ko bolje zna kako se igra profesionalni fudbal.
Mnogo si pametan vazda biooprosti, sve znaš
Paokov igrač sa tendencijom prelaska u jedan pristojan srednjoevropski klub.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nemanja Kartal iz Slavije nije los stoper
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Dino ima bodyguard-a jarane, mozete pusiti samo ako vam dozvoli njegovo osiguranje! Ali siguran sam da je Majkl vec upoznat sa procedurom zaobilazenja istog.FrancescoTotti je napisao/la:Majkle hjmo dini pusit nakon ovog
Mozda co'ek ne zaobilazi ni prepreke vec ide i njima u susretjoker90 je napisao/la:Dino ima bodyguard-a jarane, mozete pusiti samo ako vam dozvoli njegovo osiguranje! Ali siguran sam da je Majkl vec upoznat sa procedurom zaobilazenja istog.FrancescoTotti je napisao/la:Majkle hjmo dini pusit nakon ovog
Zasto ginu iz prostog razloga ... razloga kao sto jedan bate borisov pogine protiv barse ... tako da glupo je uopste polemisat o takvim stvarima ... dali smo daleko ili ne ? ... a ti sto rutinski to rade su stvarali to godinama dok mi to stvaramo 2 3 godine nemozea porediti vrijeme je pokazatelj svega prva druga godina na silu sve ide pokusavas odmah ispuniti ocekivanja navijaca i to bijesnih navijaca nakon svih desavanja prijw nego je pocelo mirisati na lijepo ... tako samo sabur sve ce se ako Bog da posloziti ... tskve stvari trebaju vremena ... gresaka je dosta napravljeno ... ali mjesto da je bila ona pametan na tudjim budala na svojim greskama uci ... sto je cinjenica ovog drugog kod nas balkanaca ... uglsvnom da ne pricam dalje sve ce ovo biti mnogo bolje ... ps najace pojacanje je butmir [WINKING FACE][WINKING FACE]Besic je napisao/la:Zasto svi ginu protiv nas?Kako ekipe u regionu rutinski odrađuje te levate sto ginu protiv njih. Implicira da mi nismo daleko od tih ekipa sto ginu protiv nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.