Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RedEvil je napisao/la:Eno Namika u ,,C'' fazi,dernja se kao i na stadionu![]()
Kako si ti dosadan lik boze sacuvajBesic je napisao/la:Radovac je isforsirani prosjek. Mamic u prajmu ga me moze prodati dalje od Moldavije.Ni po cemu Radovac ne odskace od Rustema niti je kad odskako u zadnje tri godine. Ne zaboravimo da je jedno vrijeme cak vracen u juniore.Igrac koji sa super igracem izgleda prosjecno.
Slazem se za Rustema,ali neka Radovca ,bice na klupi jer ce se doveati sigurno dvojica koji znaju lopte ,a on ce pomalo dobivati priliku.nukleusmember je napisao/la:meni rustem u zadnje vrijeme fkt nije losh,po meni trebalo bi ga ostaviti na zadnjem veznom i upariti mu nekog ko bash zna sa loptom,radovca poslati na posudbu u visochku bosnu,jbg a,realnost je to
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koga ti predlazes ovako ?Majkl je napisao/la:Slazem se za Rustema,ali neka Radovca ,bice na klupi jer ce se doveati sigurno dvojica koji znaju lopte ,a on ce pomalo dobivati priliku.nukleusmember je napisao/la:meni rustem u zadnje vrijeme fkt nije losh,po meni trebalo bi ga ostaviti na zadnjem veznom i upariti mu nekog ko bash zna sa loptom,radovca poslati na posudbu u visochku bosnu,jbg a,realnost je to
VVVBK
Neodgovori ti meni hejj. Hocesli?Majkl je napisao/la:Slazem se za Rustema,ali neka Radovca ,bice na klupi jer ce se doveati sigurno dvojica koji znaju lopte ,a on ce pomalo dobivati priliku.nukleusmember je napisao/la:meni rustem u zadnje vrijeme fkt nije losh,po meni trebalo bi ga ostaviti na zadnjem veznom i upariti mu nekog ko bash zna sa loptom,radovca poslati na posudbu u visochku bosnu,jbg a,realnost je to
VVVBK
shaman7 je napisao/la:Koga ti predlazes ovako ?Majkl je napisao/la:Slazem se za Rustema,ali neka Radovca ,bice na klupi jer ce se doveati sigurno dvojica koji znaju lopte ,a on ce pomalo dobivati priliku.nukleusmember je napisao/la:meni rustem u zadnje vrijeme fkt nije losh,po meni trebalo bi ga ostaviti na zadnjem veznom i upariti mu nekog ko bash zna sa loptom,radovca poslati na posudbu u visochku bosnu,jbg a,realnost je to
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.