Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kojim rezultatom zavrsi zeljo protiv Partizana?
Joj Veleza, pa sta vi trenirate te vase talente?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pocele suu i prvee mahalskee spekulacijee... govorii see da sarajevo uzima u vitezu,a domaci ce se cuvati za zadnje kolo s travnikom.. tu tekmu ce sarajevo s travnikom zavrsitii kao. Uz pobjedu slobode protiv mladosti ostajemo valjda.. sad koliko je istinee u ovim pricamaa

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Haj vidi još jednom šta sam napisao, znači ništa negativno u kontekstu ova dva kluba. Niti sam osporavao vašu titulu nit ništa. A na početku sezone se znalo da Željo ne može biti prvak, jedino što su nam konkurenti dopustili da ovako visoko budemo plasirani, a ove fukare sad misle da su nas koštali titule jer su nam uzeli bod na Grbavici ( i jer će kao dati Sarajevu ) a ono pogledaš i vidiš da mi nemamo ni jednu pobjedu protiv vodećih klubova ove sezone..Sabinho je napisao/la:Jesi ti dobar ikako? To nama treba da nas Sloboda pusti, ne mozemo na terenu sa njima? U osam meceva sa klubovima iz prvih pet imamo 5 pobjeda, dva remija i poraz, jesu nas to pustali nasi direktni konkurenti?shzna je napisao/la:Ništa posebno. Fukare misle ako puste Sarajevu da će naškoditi Želji, eto to ti je.
Nama je ovaj rezultat odličan, mi smo šampioni za sebe ove sezone, što se moglo vidjeti i nakon utakmice sa Sarajevom.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
zeljo je izgubio protiv zagreba 1-0 , joj ibrakovicaMCMXLVI je napisao/la:Kojim rezultatom zavrsi zeljo protiv Partizana?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
De ti meni reci kolike su nam šanse da dobijemo dio druge tribineFanVitez je napisao/la:Pocele suu i prvee mahalskee spekulacijee... govorii see da sarajevo uzima u vitezu,a domaci ce se cuvati za zadnje kolo s travnikom.. tu tekmu ce sarajevo s travnikom zavrsitii kao. Uz pobjedu slobode protiv mladosti ostajemo valjda.. sad koliko je istinee u ovim pricamaa![]()

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
FK Sarajevo je najbolji i najveci tim u drzavi, po svim segmetima igre. U skoro 9. godina 1 kup, imaju sansu za titulu.UEFA lista: Željezničar ispred Sarajeva
FK Željezničar najbolje je plasiran tim iz Bosne i Hercegovine na novoj listi Evropske fudbalske federacije (UEFA).
Plavi s Grbavice na najnovijoj listi zauzimaju 241. mjesto sa ukupno 6.000 bodova, dok je iza Željezničara na listi FK Sarajevo.
Bordo tim je na 254. mjestu sa 5.500 bodova, a iza sarajevskih klubova na listi UEFA-e su Široki Brijeg (295.), Zrinsjki (304.) i Borac (332.).
Najbolji tim iz regiona je zagrebački Dinamo koji je trenutno na 84. poziciji.

Kad osvoje titulu bice rame uz rame sa Dinamom, a bolji su od Partizana sto je Ibrak rekao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A boga ti jesi ti ikada cuo za drugi klub osim Sarajeva? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad ste vi bili sampioni ,a mi predvodili listu UEFA-e drugacije ste pricali.Elegant je napisao/la:FK Sarajevo je najbolji i najveci tim u drzavi, po svim segmetima igre. U skoro 9. godina 1 kup, imaju sansu za titulu.UEFA lista: Željezničar ispred Sarajeva
FK Željezničar najbolje je plasiran tim iz Bosne i Hercegovine na novoj listi Evropske fudbalske federacije (UEFA).
Plavi s Grbavice na najnovijoj listi zauzimaju 241. mjesto sa ukupno 6.000 bodova, dok je iza Željezničara na listi FK Sarajevo.
Bordo tim je na 254. mjestu sa 5.500 bodova, a iza sarajevskih klubova na listi UEFA-e su Široki Brijeg (295.), Zrinsjki (304.) i Borac (332.).
Najbolji tim iz regiona je zagrebački Dinamo koji je trenutno na 84. poziciji.![]()
Kad osvoje titulu bice rame uz rame sa Dinamom, a bolji su od Partizana sto je Ibrak rekao.
Ove liste uzima kako kome odgovara, kad je njegov tim bolje plasiran odmah je relevantna a kad nije onda su ove liste obična glupost. E pa da su glupost ne bi ih lhudi ni pravili.
Gledao sam danas tri utakmice Turnira prijateljstva u Bijeljini i iskreno se nadam da su ih gledali i uvaženi radnici Javnog servisa i BHT1, mnogo su mogli naučiti kako se radi prenos i kako se komentator kvalitetno pripremi za utakmicu.
Znači turnir na kome igraju nepoznata djeca je bolje odrađen nego i jedan derbi koji je radio BHT1. Ali sve se može kad rade profesionalci.
Neko će reći da se gleda i gledanost pa popularnost itd, pa ne može me niko ubjediti da će jedna utakmica između kadeta Crvene Zvezde i Veleža biti popularnija od utakmice prvog razreda takmičenja. Ne može reklama biti skuplja u toj utakmici nikako. Ali svima nam je dobro poznato da nije sve ni u novcu, treba imati malo volje i profesionalnosti i uspjeh će doći.
Prenos sa, koliko sam ja upratio, minimalno pet kamera u HD-u, kvalitetna grafika na kojoj se jasno vidi ime kluba, komentator odlično pripremljen, skoro svakog igrača zna, mada mu ne treba zamjeriti ako i pogriješi, nisu to prvi timovi.
Gledao sam danas tri utakmice Turnira prijateljstva u Bijeljini i iskreno se nadam da su ih gledali i uvaženi radnici Javnog servisa i BHT1, mnogo su mogli naučiti kako se radi prenos i kako se komentator kvalitetno pripremi za utakmicu.
Znači turnir na kome igraju nepoznata djeca je bolje odrađen nego i jedan derbi koji je radio BHT1. Ali sve se može kad rade profesionalci.
Neko će reći da se gleda i gledanost pa popularnost itd, pa ne može me niko ubjediti da će jedna utakmica između kadeta Crvene Zvezde i Veleža biti popularnija od utakmice prvog razreda takmičenja. Ne može reklama biti skuplja u toj utakmici nikako. Ali svima nam je dobro poznato da nije sve ni u novcu, treba imati malo volje i profesionalnosti i uspjeh će doći.
Prenos sa, koliko sam ja upratio, minimalno pet kamera u HD-u, kvalitetna grafika na kojoj se jasno vidi ime kluba, komentator odlično pripremljen, skoro svakog igrača zna, mada mu ne treba zamjeriti ako i pogriješi, nisu to prvi timovi.
hilmo, tko prenosi taj turnir? Gledao sam prosle ili predprosle godine par dobrih utakmica, ali se ne sjecam na kojem programu.
Sport Klub 1Signore je napisao/la:hilmo, tko prenosi taj turnir? Gledao sam prosle ili predprosle godine par dobrih utakmica, ali se ne sjecam na kojem programu.
Bilo je i danas finih utakmica, a sutra u 11h je najbolja

Hoće biti kakav snimak? Na terenu sam sutra, posao..hilmo je napisao/la:Sport Klub 1Signore je napisao/la:hilmo, tko prenosi taj turnir? Gledao sam prosle ili predprosle godine par dobrih utakmica, ali se ne sjecam na kojem programu.
@breskva
Večeras i sutra naveče od 00:00 na SK2 imaš snimak svih utakmica koje su igrane taj dan. Za ostalo prati programsku šemu Sport kluba
http://sportklub.rs/programska-sema
Večeras i sutra naveče od 00:00 na SK2 imaš snimak svih utakmica koje su igrane taj dan. Za ostalo prati programsku šemu Sport kluba
http://sportklub.rs/programska-sema
Hvala.hilmo je napisao/la:Sport Klub 1Signore je napisao/la:hilmo, tko prenosi taj turnir? Gledao sam prosle ili predprosle godine par dobrih utakmica, ali se ne sjecam na kojem programu.
Sukob titana, dva regionalna milijardera

Jbg, profesionalizam!hilmo je napisao/la:Ove liste uzima kako kome odgovara, kad je njegov tim bolje plasiran odmah je relevantna a kad nije onda su ove liste obična glupost. E pa da su glupost ne bi ih lhudi ni pravili.
SK je preuzeo ponajbolje komentatore sa RTS, kao sto je Gojko Andrijašević recimo. Zato sada na RTS-u komentarise "Aca informacija", kome je uvod u mec cuvena fraza da domacin igra u bijelim dresovima i napada s lijeve na desnu stranu, a gostujuca ekipa igra u plavim dresovima i napada s desne na lijevu stranu....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Signore je napisao/la: Hvala.
Sukob titana, dva regionalna milijarderaSumnjam da ih stignem pogledat, al morat cu sutra barem jednu, cisto da vidim sto hvalis toliko prijenos i komentatore.

Prošle sezone je Arena radila i nije bio loš prenos ali ja sam ovim danas oduševljen. Nije to neki sad veliki stadion da ima sve, i u takvim uslovima su vrhunski uradili. ONaj što je prenosio Dinamo - Sloboda, svaka mu čast.
Kako se dobro pripreme svakog igrača Veleža "pogodi" kao da ih prenosi svake sedmice.
Evo imaš večeras snimke od ponoći na SK2
Hvala ljudino.
Kakav komentar (osvrt) Sinana na derbi u današnjem Sportu.
Previše je on sebi dao slobode u pisanju definitivno.

Daj ba da vidim?Pappy je napisao/la:Kakav komentar (osvrt) Sinana na derbi u današnjem Sportu.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A sta ce masni kvazi novinar.
Pokusao reketariti Sarajevo, za finu svotu novca da svaki broj svog smeca od novina pise afirmativno i promotivno za nas klub, nasi ga otkacili - mamu svoju reketari glupane - i sada debil kada god se ukaze prilika pljuje, omalovazava il umanjuje, sve sto klub uradi i ima plan da radi.
Valjda konta da ce mozda primorati nase da od slijedece sezone kupe njegovu privrzenost. A debil ocito nije svjestan da nema sanse sto se toga tice, bez obzira sto je taj novac koji je trazio smijesan za FKS.
Pokusao reketariti Sarajevo, za finu svotu novca da svaki broj svog smeca od novina pise afirmativno i promotivno za nas klub, nasi ga otkacili - mamu svoju reketari glupane - i sada debil kada god se ukaze prilika pljuje, omalovazava il umanjuje, sve sto klub uradi i ima plan da radi.
Valjda konta da ce mozda primorati nase da od slijedece sezone kupe njegovu privrzenost. A debil ocito nije svjestan da nema sanse sto se toga tice, bez obzira sto je taj novac koji je trazio smijesan za FKS.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.