Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

imperator10
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la imperator10 » 11 apr 2014, 17:19

zgembo89 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ZGembo, SCuk igra u CEskoj ligi :D
Ma ja u GAmbrinus ali uostalom to nije ni vazno Poljska/Ceska ali eto kad mi neko uoči tu gresku,a ne suštinu komentara onda shvatim da bolje od Susica i Avdage i ne zasluzujemo..
Ma mislio zgembo na poljsku Gambrinus ligu, nije se dobro izrazio :D

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 11 apr 2014, 17:40

Nema kraja našim fudbalskim talentima... Samo da ih je usmjeriti u pravi tabor :shock:

http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1253 ... i-austriji

Ja bih se samo bavio dijasporom...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 apr 2014, 19:32

Adnan Marić u Swansea od 1. Jula, potpisao...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2014, 22:28

Dario Zuparic- Pescara, 21god, 18 utakmica ove sezone i ima nase i komsijsko drzavljanstvo.
Eto odavno nisam naveo nikoga :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 11 apr 2014, 22:33

Sabinho je napisao/la:Dario Zuparic- Pescara, 21god, 18 utakmica ove sezone i ima nase i komsijsko drzavljanstvo.
Eto odavno nisam naveo nikoga :wave:
Ovaj je izgleda vec igrao za nasu U19 repku, pa onda zaigrao za susjede. Ako se ne varam, samo se jednom moze promjeniti sportsko drzavljanstvo.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2014, 22:39

Možda je igro samo prijateljsku, nije mjenjao sportsko državljanstvo, probali ga Hrvati nije zadovoljio i vratili ga ponovo nama, ne bi bio prvi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 apr 2014, 22:56

on je igrao za nas a sad igra standardno za hrvate, a prije par sedmica je neko spominjao maglicu, njega je bubalo zvao u nasu u19 posto je iz posavine, ali je izabrao isto hrvate.

PS: ima li neko danasnji avaz sport, tu ima tekstova o nekim naism talentima, pa neka nam napise informacije ovdje.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 12 apr 2014, 01:14

da nezaboravimo na jos jednog - Vahid Hambo...

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 12 apr 2014, 13:53

A ovaj: http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1254 ... ceske-lige

Piše mi prijatelj iz Praga da je lik ubica. 88 godište, nije star da ga se pozove. Samo da je malo više da ne kažem dobre volje...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 apr 2014, 16:31

zgembo89 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ZGembo, SCuk igra u CEskoj ligi :D
Ma ja u GAmbrinus ali uostalom to nije ni vazno Poljska/Ceska ali eto kad mi neko uoči tu gresku,a ne suštinu komentara onda shvatim da bolje od Susica i Avdage i ne zasluzujemo..
Kakva crna sustina komentara ? Treba da komentarisemo to sto si ti zakljucio po njegovim mnogobrojnim golovima ove sezone da je on ustvari ofanzivni vezni, a ne defanzivni, iako igra zadnjeg veznog ? Jel' to trebas biti adnan zahirovic da bi se nazivao defanzivnim veznim ? Pa valjda mu je samo plus sto toliko zabija, a igra DMF-a...nemoj se ljutiti care, ali ponekad si bas zgembo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 18:43

Vrančić potvrdio cvajtu Braunšvajgu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 apr 2014, 20:15

prcic(opet) od prve minute za sochaux. vec vode 1-0.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 apr 2014, 20:18

Nemoj tako @Elegant, @Virt i ostali pisase kako je on rezerva i kako ne igra cesto... A momak bio povrijedjen ne znam ni kako je mogao igrati.. Al ako Suli kaze da ne igra cesto, onda i ne igra... njegova je svaka ka' Njegošova....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 12 apr 2014, 20:21

Prcic je standardan u tako losem klubu u Francuskoj i kao takav ne moze ispred Kvrzica, Susica, Vrsajevica, Hadzica ja koji su antitalenti braco :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 apr 2014, 22:21

Pa Safet Susic je jedan obicni idiot kako jedna iole normalna osoba moze reci za Prcica da nije standardan? Cak i kad uzmemo u obzir to da je zbog ozlijeda propustio dosta utakmica opet samo 4 igraca u timu Sosoa imaju vise nastupa od Prcica u ligi, u veznom redu Sosoa Prcic ima najvise nastupa ovaj Roudet koji ima 32 godine ima jedini isti broj utakmica ko Prcic. Dakle da nije bilo povreda Prcic bi hladno bio najstandardniji igrac Sosoa sa najvise nastupa i sta kaze nije standardan? :lol: :lol:

A ti nabrojani debili koji imaju mjesto ispred njega u reprezentaciji mogu samo sanjati da jednog dana odgledaju utakmicu sa klupe u francuskoj ligi 1 a kamo li da budu starteri i igraju cijelu sezonu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 apr 2014, 22:32

BigBigBang je napisao/la:Pa Safet Susic je jedan obicni idiot kako jedna iole normalna osoba moze reci za Prcica da nije standardan? Cak i kad uzmemo u obzir to da je zbog ozlijeda propustio dosta utakmica opet samo 4 igraca u timu Sosoa imaju vise nastupa od Prcica u ligi, u veznom redu Sosoa Prcic ima najvise nastupa ovaj Roudet koji ima 32 godine ima jedini isti broj utakmica ko Prcic. Dakle da nije bilo povreda Prcic bi hladno bio najstandardniji igrac Sosoa sa najvise nastupa i sta kaze nije standardan? :lol: :lol:
To je jedna od najozbiljnnijih gresaka koje se zamjeraju selektoru.Pokusao je u facu lagati milionima ljudi da bi opravdao nepozivanje Sanjina a sa druge strane da bi mogao pozvati znamo koje igrace.
Vrlo velik grijeh koji njegova masinerija pokusava minimizirati i svesti na nesto sto je nevazna stvar.Ali tesko to ide,Prcić svakih 7 dana podsjeca sve nas na tu laz i obmanu.
I treba da se digne frka zbog igraca iz lige petice ako znamo da nam hronicno fali kvalitetnih igraca iz dobrih liga i klubova.

Inace,Prcić odigrao odlicno,treci je najbolje ocjenjeni igrac svoje ekipe i cetvrti na cijeloj utakmici.
Sošo pobijedio 2:0.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 apr 2014, 22:41

Takodjer cuvena nebuloza "slaba" ekipa je nesto najodvratnije sto sam cuo. Ej slaba ekipa Soso rece selektor koji je u svom mandatu pozivao nemali broj igraca iz drugih liga kao i igraca iz Premijer lige BiH i HNL-a i taj covjek kaze za ekipu iz lige petice da je slaba? :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 apr 2014, 22:48

Prcić je anoniman igrac koji igra u slabom klubu koji ce ispasti iz lige a ni u tome klubu nije standardan i nece dobiti poziv-vec cuvena je izjava naseg selektora.
Vrijedi je s vremena na vrijeme ponoviti.Strasno.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 12 apr 2014, 23:17

Kakvo je pravilo u Francuskoj, da li ispadaju u 2. ligu 18,19 i 20, ili ovaj 18. ide u doigravanja. Ako ide u doigravanje ima šanse da Prcić ostane u 1. ligi ?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 12 apr 2014, 23:26

ja sam uvijek bio za susica i to sa i dan danas, ali to neznaci da sve valja sta selektor radi (isto sto oni koji su protiv nejga nemogu reci da nema i dobrih stvari koje radi).
po meni je citavu bijes radi nepravde prema njemu (sa strane medija, pojedinaca iz saveza, pojedinih "navijaca",...) ispustio na malom prcicu (kada ga je nazvao anonimcem itd) i to po meni nije uredu nikako. i govor da je slaboj ekipi itd je neshavtljiv.

po meni besic, prcic i mario vrancic imaju mjesto u ekipi koja ide za brazil.
PS: ja nemam nista protiv sto su i susic i hadzic u reprezentaciji. ja sam absolutno i za prvu trojicu a i za ovu dvojicu!
mjesto u reprezentaciji bi trebali izgubiti kvrzic, sunjic i vrsajevic (iako njemu skidam kapu jer uvijek daje 110%, kvalitet nema, ali ko nevidi da momak daje zadnji atom snage taj se pravi da nevidi!).

selam, pozdrav i svako dobro!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, iluzija, Sheyi i 29 gostiju.