Safet Sušić - Pape

Volvic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Volvic » 05 dec 2013, 18:27

Cartman je napisao/la:Koji strucnjak yebote. Sramota. :oops:

100% je jedini koji je ovo napravio.

Svi su tu a tebe Sajo nema... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=Szu4FmenHEs
Zadnja izmjena: Volvic, dana/u 05 dec 2013, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 dec 2013, 18:28

znam taj teleci pogled

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 dec 2013, 18:30

safete moze te biti stid, ovo je sramota nevidjena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 05 dec 2013, 18:31

Prema informacijama kojima raspolažem, avion iz Pariza je zakasnio nakon što je pilot aviona dobio telefonski poziv od jedne osobe. Za sada vam ne mogu odati identitet osobe koja je nazvala aerodrom i pilota da odgode let. Mogu vam samo dati inicijale. M.P.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 dec 2013, 18:32

Shanks je napisao/la:Al' smo odvratan narod u pm.Ćiro nas odveo u mrtvi baraž (i to zahvaljujući Sejinoj majstoriji protiv Turske, kao i kiksevima Turaka u tim kvalama), svršavalo se i papčina Ćiro je bio idol nacije.Da nas je on odveo na SP već bi imao spomenik u Sarajevu umjesto Vječne vatre, međutim nije uspio da yebe majku Portugalu kao što je najavljivao i na tome se završilo.Dok Pape, budući da je naš čovjek, taman da osvoji svjetsko, pojedinci bi opet imali šta da mu zamjere, jer takav mentalitet i džaba.

Znam ja nas, yebo ti nas, vazda bilo i biće.I to odnosi na sve narode i narodnosti s ovih prostora, da ne bi ko šta pomislio.I ne mislim da nas Safet savršeno vodi, ali nas vodi bolje nego iko prije njega i to je meni dovoljno.
Okej da ti objasnim zasto sam ljut na njega...
Delegacija NS/FS BiH na izvlačenju grupa za SP, u Costa do Sauipe, naišla je na prve prepreke i probleme. Obzirom da se selektor Sušić do predviđenog vremena, po rasporedu FIFA, nije pojavio u Brazilu, odlučeno je da potpredsjednik Darko Ljubojević preuzme sve obaveze koje imaju selektori nacionalnih asocijacija na manifestaciji izvlačenja grupa.

Prema predviđenim FIFA pravilima i procedurama svi selektori asocijacija učesnica imaju ciljane seminare, medijsko predstavljanje i promotivne aktivnosti. Ovakva odluka užeg rukovodstva delegacije Saveza na čelu sa predsjednikom Begićem, uslijedila je zbog realne bojazni i mogućih sankcija prema našem Savezu, zbog neispunjavanja obaveza prema FIFA.

Prema raspoloživim informacijama selektor Sušić je pravdao svoj nedolazak kašnjenjem na zakazani let iz Pariza.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9791" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle gospodin je zakasnio na zadnji moguci let za Brazil, ostavljajuci delegaciju da se sramoti u sred fudbalske elite plus sto moraju opravdati njegovo zakasnjenje u strahu da ne budu sankcionisani...

Ovo je bila mogucnost za promociju naseg fudbala kroz promotivne aktivnosti, intervjue svjetskih medija, itd.

Ali ne, Pape je zakasnio na let za izvlacenje grupa na SPu. Procitaj tu recenicu tri puta i ako ti ne zvuci jadno, onda neznam sta da ti kazem.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 05 dec 2013, 18:34

Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 05 dec 2013, 18:34

levat je napisao/la:Prema informacijama kojima raspolažem, avion iz Pariza je zakasnio nakon što je pilot aviona dobio telefonski poziv od jedne osobe. Za sada vam ne mogu odati identitet osobe koja je nazvala aerodrom i pilota da odgode let. Mogu vam samo dati inicijale. M.P.
Marko Perković Thompson?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 dec 2013, 18:35

robijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
u kostimu betmena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 05 dec 2013, 18:38

@Pirke i ovaj što mi reče da nisam normalan

Ja govorim generalno, Pape ne valja mnogima uprkos plasmanu.Slabo ko se trudi da to argumentira, već ponavlja jednu te istu priču (Misimović je debeo, treba zadnji vezni, teleći pogled itd.) i vidi samo ono što hoće da vidi.Isto je sad i za Džeku kako je pao u formi, tako se odvratne stvari pišu za tog čovjeka, da ne znam tačno bih pomislio da je riječ o jednom od najvećih izdajnika u historiji države.Znači, stvar mentaliteta.

Jeste ovo kašnjenje glupo bilo s Papetove strane, al' čini mi se k'o da su mnogi jedva dočekali da ospu paljbu.Samo zbog toga sam ovo i napisao, a ne da ga opravdam za kašnjenje ili nešto slično.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 05 dec 2013, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 05 dec 2013, 18:39

LenBias je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Zamislite situaciju. Izvlace se timovi u grupe, svi sute....odjednom ulazi Safet i kaze EVO ME!
u kostimu betmena
i to zahvaljujući SEO koji ga je prenio preko Atlamskog okeana.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 dec 2013, 18:39

Al' Susic kulira ovu Fifu. Hu iz ju? ja dolazim kad mi je ceif a ne kad vi zelite, necu se ja vama prilagodavati :mrgreen:
Ma neka, ko ih sisa. Pa neka sad sviraju penale francuzima izvan 16-terca :D

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 18:42

Ma jok to, na seminar prvi taj sto treba da se odrzi, kuca na vrata i otvara onako stidno vrata i kaze/pita: izvinjavam se sto kasnim, mogu li prisustvovat casu?

Dragi Sajo 'djes gledat da uhvatis zadnji let po Bogu si brate!?
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 05 dec 2013, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 dec 2013, 18:43

Shanks je napisao/la:@Pirke i ovaj što mi reče da nisam normalan

Ja govorim generalno, Pape ne valja mnogima uprkos plasmanu.Slabo ko se trudi da to argumentira, već ponavlja jednu te istu priču (Misimović je debeo, treba zadnji vezni, teleći pogled itd.) i vidi samo ono što hoće da vidi.Isto je sad i za Džeku kako je pao u formi, tako se odvratne stvari pišu za tog čovjeka, da ne znam tačno bih pomislio da je riječ o jednom od najvećih izdajnika u historiji države.Znači, stvar mentaliteta.

Jeste ovo kašnjenje glupo bilo s Papetove strane, al' čini mi se k'o da su mnogi jedva dočekali da ospu paljbu.Samo zbog toga sam ovo i napisao, a ne da ga opravdam za kašnjenje ili nešto slično.
Okej krivo sam te razumijeo. Inače, slažem se sa tobom da su ga neki jedva dočekali na nož. Ali jbg, ovo je totalno ne profesionalno.

Sent from my C6506 using Tapatalk
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 05 dec 2013, 18:45

Idimidodjimi je napisao/la:
Ma jok to, na seminar prvi taj sto treba da se odrzi, kuca na vrata i otvara onako stidno vrata i kaze/pita: izvinjavam se sto kasnim, mogu li prisustvovat casu.

Ma nek je zakasnio, ovo je tek pocetak komedija i cirkusa koji slijedi :D Trenerka na +30C i mnostvo toga. A najvise mi je drag jer uvijek ispadne spontano smijesan i ima te neke pehove :D Legenda!

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 05 dec 2013, 18:46

Teleća vugla ponovo u elementu. :lol:
Pojam pojedinca ovcama problem.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 05 dec 2013, 18:47

jedino logicno objasnjenje kasnjenja ... :?
http://www.youtube.com/watch?v=6r0dr_juOiI
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 18:48

robijas_Ri je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
Ma jok to, na seminar prvi taj sto treba da se odrzi, kuca na vrata i otvara onako stidno vrata i kaze/pita: izvinjavam se sto kasnim, mogu li prisustvovat casu.

Ma nek je zakasnio, ovo je tek pocetak komedija i cirkusa koji slijedi :D Trenerka na +30C i mnostvo toga. A najvise mi je drag jer uvijek ispadne spontano smijesan i ima te neke pehove :D Legenda!
Mozda je ovo dobar marketinski trik?
Razlog vise da svi pisu o nama pa kako god?! :lol:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 dec 2013, 18:52

Ovo je sramota za njega i za drzavu,zakasniti na poslijednji let pa mogao si 100 puta otici i vratiti se do sada,on po Parizu drka.... :roll: :roll:

Da je Bangladesh u pitanju pa hajd nebi se ni cudio....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 dec 2013, 18:55

Mlad zelen :oops:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 dec 2013, 18:56

Ponos Torina je napisao/la:Ovo je sramota za njega i za drzavu,zakasniti na poslijednji let pa mogao si 100 puta otici i vratiti se do sada,on po Parizu drka.... :roll: :roll:

Da je Bangladesh u pitanju pa hajd nebi se ni cudio....
Nije da ga branim, ali Charles de Gaulle je bio izabran dosta puta kao najgori aerodrom na svijetu. Mozda se izgubio. :D
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.