Pojma nemam ali u top 5 strijelaca takodje nije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pojma nemam ali u top 5 strijelaca takodje nije
Ljut sto mu je prvi spic otisao za 150 hiljada maraka u KorejuSudoHusika je napisao/la: ↑28 jan 2021, 10:03Što je ovo Dudić ljut nakon prve pripremne utakmice? Kako to da ima igrače nedostojene Premier lige a bori se ravnopravno za Evropu?
Jucer su igrali skoro svi igraci, nisu u pitanju standardni nego ovi sto su igrali skroz malo ili nikako, sto su opravdali jucerSudoHusika je napisao/la: ↑28 jan 2021, 10:03Što je ovo Dudić ljut nakon prve pripremne utakmice? Kako to da ima igrače nedostojene Premier lige a bori se ravnopravno za Evropu?
Motaj, motaj.
Pa mi smo stari prosjaci, sada smo dobili i konkurenciju.alacious je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:09
https://www.klix.ba/sport/nogomet/skaka ... /210127048
Selam
Sto pokusava ispast neki Nikola Tesla. Pa vi lafo radnicka klasa a ono SDA prcijawolfie je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:10Pa mi smo stari prosjaci, sada smo dobili i konkurenciju.alacious je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:09
https://www.klix.ba/sport/nogomet/skaka ... /210127048
Selam
Prosjaci 1946.
Koja mitomanija na djelu, ono kada Željo dobije pomoć grada onda se lijepi ono prosjaci, sadaka ha hu, a kada vijetnamska prćija dobije sadaku vješto se šuti.![]()
Cuj da nudi stadion za marku a nas stadion, mi ustupili prosloj vlasti za olimpijadu....
Ako gledas roster, realno, uz Siroki, imamo najmanje individualnog kvaliteta i to moramo rijesiti. Ima tu par igraca koje su ambicije kluba prerasle ili oni igracki padaju, i cinjenica je da ekipu trebs osvjeziti sa dva do tri ciljana pojacanja na odredjenim pozicijama umjesto nakupljanja prosjecnih igraca.SudoHusika je napisao/la: ↑28 jan 2021, 10:03Što je ovo Dudić ljut nakon prve pripremne utakmice? Kako to da ima igrače nedostojene Premier lige a bori se ravnopravno za Evropu?
Kazu isto da im dolazi onaj japanac Kitu Mee Jashi.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:56Prica se, da ovaj modni macak dovodi u Zeljeznicar jakog turskog biznismena po imenu Ucmar Uguz.
Eh, toga sam se i bojao. Joj sad kad pripadnici bordofilije masovno budu prelazili na ljepšu stranu Miljacke.Miljacka je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:58Kazu isto da im dolazi onaj japanac Kitu Mee Jashi.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:56Prica se, da ovaj modni macak dovodi u Zeljeznicar jakog turskog biznismena po imenu Ucmar Uguz.
Nema crnaca medju nama, dzaba si se ponadao.wolfie je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:01Eh, toga sam se i bojao. Joj sad kad pripadnici bordofilije masovno budu prelazili na ljepšu stranu Miljacke.Miljacka je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:58Kazu isto da im dolazi onaj japanac Kitu Mee Jashi.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:56Prica se, da ovaj modni macak dovodi u Zeljeznicar jakog turskog biznismena po imenu Ucmar Uguz.![]()
Prekasno, preregistrovo vas je sviju Cera kad vam je uso ozada, sad ste svi derpashi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.