Sjećate li se utakmice Travnik-Zrinjski prije tri mjeseca u Travniku?mara1905 je napisao/la:zašto ovaj portal ne napiše nešto o sudačkim previdima na jučerašnjoj utakmici, zrinjski je brutalno oštećen.. ne izvlačimo se na sudce, svejedno smo odigrali loše, ali nije uredu da nas se onakko pokrade na domaćem terenu.. a daa da ne smiju ipak su oni nešto kao službena stranica fk sarajeva.. došli jučer sa 100 ljudi u mostar, a kad igraju zrinjski i široki nema ih.. btw simeunoviću romino dolazit ćes ti u mostar često, pazi šta pričaš i koga vrijeđaš, nemaju svi istu granicu tolerancije na glupost
Nakon što smo dali drugi gol na ovom portalu se brzinom svjetlosti ukazuje vijest " Drugi pogodak Zrinjskog postignut nakon očiglednog zaleđa" (ili nešto tako slično,ne da mi se sad tražiti)...
Ne vidjeh jučer nakon gola Sarajeva nešto tako slično...
Ili text iz prošlog proljeća na ovom istom portalu kako se za Zrinjski dosuđuje mnogo penala,huškački text...Ne vidim da se sada piše kako nam se ne dosuđuju penali nikako...jeste, suđen je jedan protiv Drine u Mostaru kad je utakmica bila već riješena...
Shvatam sve...i da je sarajevski portal, i da je najviše čitatelja je iz Sarajeva i da nije baš uputno pisati svašta kontra sarajevskih klubova ali neka mjera mora postojati a ne dragovoljno postati PR određenog kluba,to nikome ne koristi...
I o drugim klubovima treba objektivno pisati pa i napisati nešti afirmativno ali ne isključivo kada se ima neka korist od kluba ( npr kada xy klub sredi prenoćište za dva napaćena novinara na pripremama ) nego i uopće...BiH nije samo od Baščaršije do Stupske petlje...
Btw...nerješeno je jučer bio najrealniji rezultat...puno naših igrača jučer nije bilo u utakmici kao ni trener...Nismo bili na nivou,nismo ni zaslužili pobjedu...bliže tri boda je bilo Sarajevo...
U vezi onoga Kikija, Denija Gležnja...bolje bi mu bilo da ne priča svašta po portalima kako je atmosfera bila neprijatna za njega ?!?! ( ja nisam čuo ništa izuzev zvižduka kad je izlazio...da nije dao gol vjerovatno bi i aplauz zaradio ), kako nije zaslužio otići na nekakav ružan način ?!?!štajaznam...Baljezgarije obične...Sam je sebe potjerao iz Zrinjskog, on zna kako, tako da....