HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 feb 2016, 17:11

mara1905 je napisao/la:zašto ovaj portal ne napiše nešto o sudačkim previdima na jučerašnjoj utakmici, zrinjski je brutalno oštećen.. ne izvlačimo se na sudce, svejedno smo odigrali loše, ali nije uredu da nas se onakko pokrade na domaćem terenu ;).. a daa da ne smiju ipak su oni nešto kao službena stranica fk sarajeva.. došli jučer sa 100 ljudi u mostar, a kad igraju zrinjski i široki nema ih.. btw simeunoviću romino dolazit ćes ti u mostar često, pazi šta pričaš i koga vrijeđaš, nemaju svi istu granicu tolerancije na glupost ;)
Sjećate li se utakmice Travnik-Zrinjski prije tri mjeseca u Travniku?
Nakon što smo dali drugi gol na ovom portalu se brzinom svjetlosti ukazuje vijest " Drugi pogodak Zrinjskog postignut nakon očiglednog zaleđa" (ili nešto tako slično,ne da mi se sad tražiti)...
Ne vidjeh jučer nakon gola Sarajeva nešto tako slično...
Ili text iz prošlog proljeća na ovom istom portalu kako se za Zrinjski dosuđuje mnogo penala,huškački text...Ne vidim da se sada piše kako nam se ne dosuđuju penali nikako...jeste, suđen je jedan protiv Drine u Mostaru kad je utakmica bila već riješena...
Shvatam sve...i da je sarajevski portal, i da je najviše čitatelja je iz Sarajeva i da nije baš uputno pisati svašta kontra sarajevskih klubova ali neka mjera mora postojati a ne dragovoljno postati PR određenog kluba,to nikome ne koristi...
I o drugim klubovima treba objektivno pisati pa i napisati nešti afirmativno ali ne isključivo kada se ima neka korist od kluba ( npr kada xy klub sredi prenoćište za dva napaćena novinara na pripremama ) nego i uopće...BiH nije samo od Baščaršije do Stupske petlje...
Btw...nerješeno je jučer bio najrealniji rezultat...puno naših igrača jučer nije bilo u utakmici kao ni trener...Nismo bili na nivou,nismo ni zaslužili pobjedu...bliže tri boda je bilo Sarajevo...
U vezi onoga Kikija, Denija Gležnja...bolje bi mu bilo da ne priča svašta po portalima kako je atmosfera bila neprijatna za njega ?!?! ( ja nisam čuo ništa izuzev zvižduka kad je izlazio...da nije dao gol vjerovatno bi i aplauz zaradio ), kako nije zaslužio otići na nekakav ružan način ?!?!štajaznam...Baljezgarije obične...Sam je sebe potjerao iz Zrinjskog, on zna kako, tako da....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 feb 2016, 17:33

PiazzaGrande je napisao/la:
espresso je napisao/la:Bola ako smo ih dobili u gostima sa 20% slabijim timom zašto ne nadati se da ih možemo kući dobit sa jačim timom. Zato forza zrinjaaa
Puno smo jači od The Giantsa....
Jači smo bili i na Koševu iako su oni u momčadi tada imali i Duljevića i Velkoskog a gdje su nam u utakmici napravili samo jednu šansu ( Velkoski )...
... dok se sada umjesto ove dvojice odličnih igrača uzdaju u nekakvog debelog Reisa i propalog Denija...i u onoga nekulturnog pastira iz kolubarskog sreza što ih trenira...
Neka svaku nadu za dobar rezultat ostave negdje u Raštelici, ustvari najbolje bi za njih bilo da im se pokvari autobus na Bradini, da ne dođu nikako na utakmicu i da se ne brukaju ovdje protiv moćnih Plemića...
Hendikep kec...

Pozz velikom prijatelju, Hordašu "Pofalićkoj čigri".. ;)
:urnebes: :rol:

Uriniranje nekulturnog pastira po bahatim levatima, na Veležovom stadionu.
Das Ist Walter

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 29 feb 2016, 17:42

miden je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
espresso je napisao/la:Bola ako smo ih dobili u gostima sa 20% slabijim timom zašto ne nadati se da ih možemo kući dobit sa jačim timom. Zato forza zrinjaaa
Puno smo jači od The Giantsa....
Jači smo bili i na Koševu iako su oni u momčadi tada imali i Duljevića i Velkoskog a gdje su nam u utakmici napravili samo jednu šansu ( Velkoski )...
... dok se sada umjesto ove dvojice odličnih igrača uzdaju u nekakvog debelog Reisa i propalog Denija...i u onoga nekulturnog pastira iz kolubarskog sreza što ih trenira...
Neka svaku nadu za dobar rezultat ostave negdje u Raštelici, ustvari najbolje bi za njih bilo da im se pokvari autobus na Bradini, da ne dođu nikako na utakmicu i da se ne brukaju ovdje protiv moćnih Plemića...
Hendikep kec...

Pozz velikom prijatelju, Hordašu "Pofalićkoj čigri".. ;)
:urnebes: :rol:

Uriniranje nekulturnog pastira po bahatim levatima, na Veležovom stadionu.
ako je tebi uriniranje remi onda svaka cast "divovi" .. stadion hšk zrinjski mostar, je sluzbeno ime stadiona, on je iznajmljen od grada na korištenje - 99 godina, kad istekne taj najam dobit ćemo novi. isto kao što ste vi iznajmili vaš stadion ;)
HŠKZ!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 feb 2016, 18:03

To da neki igrači i trener nisu bili na nivou se slažem ali da su bili bliže pobjedi ne. Zato što su napravkli jednu akciju kad je Graovac sa linije spasio ostalo smo im poklonili našim greškama i sudijskim.. Zabili dva gola prava imali gredu jedno zaleđe ne postojano 1:1 i još nekoliko prilika..

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 feb 2016, 18:18

...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 01 mar 2016, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 feb 2016, 18:27

Sad kad bolje pogledam i prvi gol lažnih divova je disktabilan ako može netko da isjece i postavi virtualnu crtu pa da vidimo?
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 29 feb 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 feb 2016, 19:01

Miden, Husika... Ovo je tema samo za navijace zrinjskog. Imate opste diskusije pa udrite

Ovo je posljednje upozorenje

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 01 mar 2016, 09:34

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 01 mar 2016, 13:52

Auuu pi vi ste oba gola primili iz zaleđa,koja krađa...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 mar 2016, 13:55

Oba iz zaleđa a nama 1:1 svirano koje nije bilo ni pod razno.. Zato su oni lažni divovi.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 mar 2016, 14:02

Jakupović i njegovi pomoćnici će nam morati ovo vratiti negdje...
Valjda će ih delegirati da sude na Pecari ( a 'ko će drugi sudit' ) pa neka nam gore kompeziraju ove očigledne pogreške... :D
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 mar 2016, 14:20

Treba linijskog odrati po đepu i 10 utakmica bez suđenja

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 02 mar 2016, 20:44

PiazzaGrande je napisao/la:Jakupović i njegovi pomoćnici će nam morati ovo vratiti negdje...
Valjda će ih delegirati da sude na Pecari ( a 'ko će drugi sudit' ) pa neka nam gore kompeziraju ove očigledne pogreške... :D
Ja san cuo da mu drug Dragan nije dao obećano poslje zadnjeg kola prosle sezone. Da nije u tom problem?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 mar 2016, 22:02

toni1996 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Jakupović i njegovi pomoćnici će nam morati ovo vratiti negdje...
Ja san cuo da mu drug Dragan nije dao obećano poslje zadnjeg kola prosle sezone. Da nije u tom problem?
Ja sam cuo da ce vam mostarci opet lijepo ispuniti Pecaru i podariti vam prikaz dva casa ciste ljubavi prema svom klubu?! :wave:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 03 mar 2016, 09:28

hskzmostar je napisao/la:
toni1996 je napisao/la:
Ja sam cuo da ce vam mostarci opet lijepo ispuniti Pecaru i podariti vam prikaz dva casa ciste ljubavi prema svom klubu?! :wave:
Casa? Jeli to neka Stevina rjec ili?

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 03 mar 2016, 09:46

Toni, vozi na opće diskusije ako želiš nešto. Kad već gledaš što se govori a sam si fulao pdf...Ali eto nastavi..

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 03 mar 2016, 13:09

toni1996 je napisao/la:
Briši s teme, imaš svoju pa tamo piši nebuloze, penal bio čist ko suza ;) Crnov vas ostavio bez Europe, a vidi ga sad, blage veze nema :lol: :lol:
HŠKZ!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 03 mar 2016, 14:06

Karačić-Čolić, Graovac, Laštro, Stojkić-Petrak, Tomić, Todorović, Arežina, Filipović-Nikolić.. Nadam se ovoj postavi u nedjelju, iako poznavajući Marinovića, Žeravica će igrati umjesto Arežine, a vjerovatno i Zakarić umjesto Filipovića.. Nadam se da će bar Stevo krenuti od prve minute
Zadnja izmjena: mara1905, dana/u 03 mar 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 03 mar 2016, 17:28

Žeravica igra sigurno dok je vinka. Čak bi ga i ja stavio na gostovanju. Kući bi mi na klupi sjedio.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.