Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Rocchi - nije bio potrebananton 1983 je napisao/la:Da ja sam pisao, a ti si sada generaliziraoZnači Interu nisu trebali Rochi, Palacio, Kovačić, njima treba ŠPEK, ako ćemo već da generaliziramo...to ja za Magičnog.
neroGnjili, ja mislim da imam pravo na svoje mišljenje
zašto to radiš? Pa zar ti misliš da si ti stvarno tako pametan?MaGiCa je napisao/la:Rocchi - nije bio potrebananton 1983 je napisao/la:Da ja sam pisao, a ti si sada generaliziraoZnači Interu nisu trebali Rochi, Palacio, Kovačić, njima treba ŠPEK, ako ćemo već da generaliziramo...to ja za Magičnog.
neroGnjili, ja mislim da imam pravo na svoje mišljenje
Kovacic - investicija za buducnost, moze da se pokaze dobrom, a mozda i ne
Palacio - zahvalan igrac u rotaciji.
Opet si omasio poentu ovim postom.
A di ti vidiš da sam ja pisao o nekom rješenju?MaGiCa je napisao/la:Zasto to radimZato sto je tvoje resenje za problem loseg auta koji te nikamo ne moze odvest sljedeci: uzmi si kasicu prasicu, odi do salona automobila i skrcaj 40.000 eura na neku Bembaru ili Mecku. A problem lezi u tome sto taj neko u kasici prasici ima 2500 eura. Iz toga sledi da nema tu magijskog trika, kojim ces uspijeti kupiti taj auto visoke klase sa tim noFcem. E to tebi nije jasTno.
Inter je morao da stane sa trosenjem, ali nije morao da ne uvede niti jednog klinca iz omladinskog pogona ili da prodaje Coutinha, Livaju...
Rjesenje je vrlo jednostavno, prodati dio vlasnickih prava u klubu, (sto se sve cesce spominje- Japanci- Kinezi -Arapi a 5% bi nas pokrilo) kako bi dobili svjez kapital reinvestirati ga i dovesti dva jaka pojacanja i samim tim pojacati sponzorske ugovore i prodaju karata, koji ce povecati priliv sredstava u klub, sto vjerujem da ce Moratti i uraditi.AmiciDiNessuno je napisao/la:Isprdjivanje, svi znaju probleme a niko rjesenje.Najlakse je uocit problem.
it is easier said then done.Beppe je napisao/la:Rjesenje je vrlo jednostavno, prodati dio vlasnickih prava u klubu, (sto se sve cesce spominje- Japanci- Kinezi -Arapi a 5% bi nas pokrilo) kako bi dobili svjez kapital reinvestirati ga i dovesti dva jaka pojacanja i samim tim pojacati sponzorske ugovore i prodaju karata, koji ce povecati priliv sredstava u klub, sto vjerujem da ce Moratti i uraditi.AmiciDiNessuno je napisao/la:Isprdjivanje, svi znaju probleme a niko rjesenje.Najlakse je uocit problem.
I naravno iskusnog trenera da to poslozi i uklopi sa mladim igracima.Onda cemo opet da vas ...
Ali realno gledano nasha rjesenja sa foruma su nebitna i ne mogu pomoci klubu.
anton 1983 je napisao/la: A di ti vidiš da sam ja pisao o nekom rješenju?Još jenput pažljivo pročitaj moj postić koji tebi ne paše i vidi što sam ja napiso.
Što se tiće mogučih rješenja, ja ih baš nisam niti ponudio, jedino sam na kraju rekao ako se nenapravi to i to, da se Inter ne bu digao - to nije prikaz rješenja.
A onda mu se potkrade i ovo:Da idem u neku dublju analizu, onda bi morti i ponudio, rješenje i nabrojio brojne greške i bla, bla , bla.
anton1983 je napisao/la:da bi se tu moglo nešto napraviti ili bar realno očekivati dobar rezultat bez nekih, zabluda, Inter treba dovesti minimalno dva igrača koji "vrijede" nekih 25 miliona eura. Nije ponata sada bacati novac, nego oču reči da Interu više ne trebaju igrači po 5-10 miliona eura ili nekakav potencijal od 10-15 miliona eura, već "gotovi" igrači od 25 miliona eura koji bi digli kvalitetu ekipe, pa možda čak i postali lideri "novog" Intera.
jel sam ti lijepo napisao da ja smatram da Interu ne trebaju igrači od 5-10 milja niti potnecijali od 10-15, a to je ono što je Inter ove sezone kupovao, već izgrađeni igrači koji koštaju 20-25 milja.
Ti kad zines, ispamas temu.Isto tako zapitaj sebe da li je ovaj trenutačni plasman Intera toliko NEREALAN? Samo nemoj kad odgovaraš na ovaj post samo dogovoriti na ovo zadnje pitanjeNeda mi se tako. Neam volje spamati i raditi idoite od ljudi danas. Raspravljat možemo, ali glupirati mi se neda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.