RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Forza velez
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Forza velez » 24 sep 2012, 20:44

kralj_je_mrtav je napisao/la:
kerzen je napisao/la:ako se nakon dzafica izabere ibrakovic, treba ponovo pokrenuti bojkot!
A sad kao ne bojkotujete, puni Vrapcici svaku tekmu, ko je ovdje lud?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bojkot nije, raja starija ne ide na tekme jer oni su svjesni ove situacije njih lazu 20 godina o nekom velezu koji ce se boriti za vrh na tribinama su ostali klinci koji se loze na neke huligane
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 sep 2012, 21:06

zao mi stvarno sto nas Ibraka odbi,ja se nado opet leprsavoj i prepoznatljivoj tika-taka igri,ali ne bi srece izgleda ,hebi ga,vjerovatno covjek ima ponudu iz nekog inostranog kluba :lol: A slazem se sa ovim gore da i GRakovic treba da otpepa :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 sep 2012, 21:44

Jao @ bekiću, isto si dijete, k'o zna, možda i jesi ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 sep 2012, 21:56

Ko ce sada preuzeti kormilo Rođeni da mi je znat :S :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 24 sep 2012, 22:05

rodjak je napisao/la:GRakovic
:lol: :lol:

Kojih likova ima na ovom forumu iskreni i ovaj kralj ko njih financira da trolaju da mi je znat :roll:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 sep 2012, 22:59

Vidi novinarčića što gonjaju svoje neke interese.

Salem spasilac. Ko i burazer mu.
Who dares, wins !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 sep 2012, 23:10

Bliss je napisao/la:
rodjak je napisao/la:GRakovic
:lol: :lol:

Kojih likova ima na ovom forumu iskreni i ovaj kralj ko njih financira da trolaju da mi je znat :roll:
care,je li to za mene govoris ili za ovoga prije sto je prvi reko GRakovic (pa mu se ja narugo) :? nisi mi jasan posto moj nick citiras
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 25 sep 2012, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 sep 2012, 23:23

ANTIFA ! je napisao/la:Ko ce sada preuzeti kormilo Rođeni da mi je znat :S :D
ja navijam za ovakvog trenera da nam sjedne na klupu,znam da bi tribine bile vazda pune :D Samo se bojim da niko od igraca ne bi htijeo da ide na teren da igra lopte svi bi vise volili sjediti na klupi za rezervne igrace(glumili bi da su povrijedjeni hehe)
http://****.ba/vijest/43545" onclick="window.open(this.href);return false; (dodaj s c sport umjesto zvjezdica)

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 sep 2012, 23:59

rodjak je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Ko ce sada preuzeti kormilo Rođeni da mi je znat :S :D
ja navijam za ovakvog trenera da nam sjedne na klupu,znam da bi tribine bile vazda pune :D Samo se bojim da niko od igraca ne bi htijeo da ide na teren da igra lopte svi bi vise volili sjediti na klupi za rezervne igrace(glumili bi da su povrijedjeni hehe)
http://****.ba/vijest/43545" onclick="window.open(this.href);return false; (dodaj s c sport umjesto zvjezdica)
Ne mogu da zamislim šta bi joj se sve dobacilo s dedarske nakon poraza ! :lol:
Who dares, wins !

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 25 sep 2012, 00:06

SALEM ILI ODA!!! al prije oda. s njim smo najbolje igrali, imali rezultate niko nas nije kantao. miran je i castan covjek za razliku od ibrakovica koji je najveci necovjek u bh.fudbalu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 sep 2012, 02:49

kerzen je napisao/la:SALEM ILI ODA!!! al prije oda. s njim smo najbolje igrali, imali rezultate niko nas nije kantao. miran je i castan covjek za razliku od ibrakovica koji je najveci necovjek u bh.fudbalu.
Slazem se.
Ali opet, ne bude li tu dubljih promjena uz trenera, nista se nece popraviti. Trener nije dovoljna izmjena vise.
Neznanje, nepaznja ili neprofesionalizam su razlozi koji su na kraju i doveli do slucaja Bandovic, Brkovic.... Tu je Velez najvise izgubio i to se mora popraviti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 sep 2012, 08:35

I ode...
I uvijek isto...treneri se mijenjaju...mada je ovaj put to bilo gotovo neminovno...ali srž problema konstantno ostaje.
Treba nekog sadistu staviti za trenera da dovede u red raspojasanu bandu.
Nego,ako je ovako lako promjeniti trenera zašto se likovi u upravi toliko drže.
Taman da su neki znalci,pametni ljudi a ne neki rezervni golmani upitne inteligincije i smisla za vođenje kluba.
Mislim ako velike igračke zvijezde,nekadašnji asovi Veleža ne žele da čuju za taj klub dok su ti ljudi na čelu kluba...
Trenutno u upravi imamo grobare kluba,pa kome drago,kome krivo.
Neka dođu i gori(mada teško)ali neka se konačno nešto uradi po tom pitanju.
Tjeraju ljude koji bi htjeli biti dio Veleža a svojojm ostavštinom i promocijom kluba su zalužili da budu tu!
P.izda vam materina,nije vam Velež babovina!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 25 sep 2012, 12:19

po meni ova smjena nece vam donjeti neki napredak jer mislim da nije u pitanju trener vec da je do igraca al tako je to kod nas puno srece u nastavku

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 25 sep 2012, 13:11

kinder_jaje je napisao/la:po meni ova smjena nece vam donjeti neki napredak jer mislim da nije u pitanju trener vec da je do igraca al tako je to kod nas puno srece u nastavku
nisu trebali džafu tjerati. opet sve isto. najavljuju neke promjene, pa se na isto svede. našem fudbalu nedostaje konstante i zato mi je drago bilo što su ljetos najavljivali da će to sada pokušati. nastavljamo po starom.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 sep 2012, 13:21

Sa Zvijezdom u 1/8 finala Kupa BiH

U okviru 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Veleža snage će odmjeriti sa Zvijezdom iz Gradačca. Prva utakmica se igra 10. oktobra na stadionu „Banja Ilidža“, dok je revanš 24. oktobra.

Zanimljivo, Velež i Zvijezda već jednom su se susreli u Kupu Bosne i Hercegovine. U sezoni 2008/2009, kad su „Rođeni“ također imali vrlo mladu ekipu u prvoj utakmici u Gradačcu poraženi su rezultatom 4:1, dok su u revanšu pobijedili sa 3:0 i prošli u naredni krug. I u ¼ finalu te sezone bilo je dramatično, jer su na „Pecari“ poraženi sa 4:1, dok su u Mostaru savladali Široki Brijeg sa 2:0. Ekipu je tada sa klupe vodio Avdo Kalajdžić.

U preostalim mečevima 1/8 finala Kupa BiH se sastaju : Zrinjski – Sarajevo, Orašje – Široki Brijeg, GOŠK – Radnik, Sutjeska – Sloga Doboj , Čelik – Rijeka (Vitez), Slavija – Željezničar i Olimpic – Čapljina.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 sep 2012, 14:38

Opet do polufinala minimalno.
Support Velez, It's logical! ★

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 25 sep 2012, 14:41

tepsija je napisao/la:I ode...
I uvijek isto...treneri se mijenjaju...mada je ovaj put to bilo gotovo neminovno...ali srž problema konstantno ostaje.
Treba nekog sadistu staviti za trenera da dovede u red raspojasanu bandu.
Nego,ako je ovako lako promjeniti trenera zašto se likovi u upravi toliko drže.
Taman da su neki znalci,pametni ljudi a ne neki rezervni golmani upitne inteligincije i smisla za vođenje kluba.
Mislim ako velike igračke zvijezde,nekadašnji asovi Veleža ne žele da čuju za taj klub dok su ti ljudi na čelu kluba...
Trenutno u upravi imamo grobare kluba,pa kome drago,kome krivo.
Neka dođu i gori(mada teško)ali neka se konačno nešto uradi po tom pitanju.
Tjeraju ljude koji bi htjeli biti dio Veleža a svojojm ostavštinom i promocijom kluba su zalužili da budu tu!
P.izda vam materina,nije vam Velež babovina!
lažu čim otvore usta,čuj europski velež.ne može biti europski kad nam sjede ljudi koji nemaju 3 razreda srednje škole i koji mole da im se daju pare.FUJ.džafić snosi dio krivice ali uprava je ta koja nas je i ovaj put izradila.kad oni debili iz uprave odu onda možemo očekivat da dođu naše legende.Do tada graditi europski velež koji ne može goška i rudara dobiti.
UPRAVA NAPOLJE
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 sep 2012, 14:44

To smo mi krivi, oni samo jamljaju dok niko ne reaguje.
Support Velez, It's logical! ★

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 sep 2012, 14:45

more bit da bidne srece i zelje da prodjemo a more bit da ne bidne :D

Pa tu smo negdje mi i Zvijezda u 5 deka sto bi rekli(mozda je Zvijezda i malo jaca ako se pogleda sastav) ali bit ce neizvjesno.Treba nam pobjeda u gostima da prodjemo,jer se kuci nemamo sta nadati :lol:

FORZA RODJENI

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 25 sep 2012, 14:47

rodjak je napisao/la:more bit da bidne srece i zelje da prodjemo a more bit da ne bidne :D

Pa tu smo negdje mi i Zvijezda u 5 deka sto bi rekli(mozda je Zvijezda i malo jaca ako se pogleda sastav) ali bit ce neizvjesno.Treba nam pobjeda u gostima da prodjemo,jer se kuci nemamo sta nadati :lol:

FORZA RODJENI
tamo moramo dobit ili samo da damo go ali da nas ne nakantaju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.