Mislis da ne izgubimo niti jedan bod?TRUST je napisao/la:Sad u gostima kod Podgrmeca nebi smjeli dozvolit taj luksuz da izgubimo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mislis da ne izgubimo niti jedan bod?TRUST je napisao/la:Sad u gostima kod Podgrmeca nebi smjeli dozvolit taj luksuz da izgubimo
Claus je napisao/la:Jarane, pišemo o toj utakmici na našoj temi (ne mislim bukvalno, nego figurativno jer je topic namijenjen FK Slobodi; ti si pametan, skontant ćeš tigreen je napisao/la:gdje je dokazano![]()
![]()
![]()
![]()
daj dokaz da ga vidimo![]()
![]()
![]()
opet bulaznite daj ljudi pustite vise Gracanicu i Bratstvo ljudi vas poderali ko fiseke i sta sad
de vise pisanje gluposti ba ispadate vise nego smijesni
evo opet vas ostavljam da se gusite i davite u jadu i cemeru i gorcini poraza
ostavite Bratstvo na miru i O.K. je sve al pisanje gluposti i nebuloza heheeej![]()
![]()
![]()
), gdje je tu problem? Niko nije došao na vašu temu i ponovo pokrenuo tu priču, tako da... Ok, sila ste, najjači ste u ligi, niko vam nije ravan, al' de ne smarajte više pišući o Bratstvu na drugim temama i veličanju Gračanice i sl. Imate vašu temu i tamo opletite. Mi ne želimo čitati gluposti i raspravljanja o tome kako je "veliko" Bratstvo razvalilo Slobodu i prepucavanja o tome ko je bolji (moderatori, kad ćete više odstraniti ovu nekolicinu trollova i spammera što konstantno glupostima obasipaju temu
) Svim navijačima je u cilju da dobije informacije iz kluba, stanje s igračkim kadrom i slično. Al' neka, splasnuće i vama ta vaša euforija vremenom, pa ćemo vidjet' onda kako ćete postupati i ko će vama biti kriv. Nemojte se zavaravati da ovakvo Bratsvo ima toliki primat u Prvoj federalnoj, jer ne vidim tu, izuzev čvrste i (pre)agresivne odbrambene igre, te dobrog niza, mnogo znanja i super talenata u timu.
![]()
A, što se tiče dokaza - kud će ti bolji od snimaka i slika. Još i načelnik sjedi na klupi, što nigdje nema osim kod vas. Naravno, dokaz o potkupljivanju suca vjerovatno nikad nećemo dobiti (što ne znači da to nije istina) jer su u ovoj šaban ligi nikad ništa ne istražuje kako valja i sve se pusti da ide "svojim tokom". Budi mi pozdravljen, uz nadu da ćeš shvatiti u čemu je bit ovog posta.
druže,kakav komplex?Još prema Gračanici?green je napisao/la:
Tako je care objasni im ....sta ti je rec kompleks jel ikad legnete san vam istrzan od Gracanice
HVALA VAM GOSPODINE!nino hrastek je napisao/la:Gospodine,kao što kažeš za Bratstvo da imaju samo čvrstu i progresivnu igru slažem se,ljudi imaju ubjedljivo najjaču zadnju liniju što su pokazali i prošle godine ako se ne varam primili su najmanje golova imaju prvog strijelca ligge mujkica kojeg trenutno ne ide nesto i plus je kažnjen ali najbitnije što Bratstvo ima od svih drugih ekipa je BORBA DO ZADNJEG DAHA ZA SVOJ DRES i SVOJ mali gradić kako ga vi iz metropole nazivate,ni igra Bratstvo onako agresivno samo protiv te današnje MOĆNE SLOBODE ako mi ne vjerujete dođite u subotu protiv krajine pa se uvjerite ili pogledajte neku utakmicu od prošle godine,a vi ćete u subotu navečer ovako pričati i protiv Sanskog mosta jer će te i tamo izgubiti nemate vi u ekipi srca ko Bratstvo da ne izgubi u cazine,kladuši,bihću ali gospodo iz tuzle bratstvo tamo nije izgubilo ali donekle i shvatam igrače slobode teško je igrati a da paltu dobiješ 200 ili 300 km za razliku od bratstva koji imaju samo premiju za prva četiri kola ako ostvare 9 bodova zamislite 1000 km kako mi rece izvor blizak klubu a da ne govorim za platu koja bude oko 1. u mjesecu,bgm nije loše zato načelniče Heliću kapa dole,i ostavite više Bratstvo neka igra odbrambeni i agresivni stil igre bez talenata a vi nastavite igrati MODERAN NAPADAČKI NOGOMET koji gaji trenerčina Ibraković pa vidićemo dokle će te dogurat,hvala prijatno i više se neću javljat.
po kojoj ti racunici i logici si skonto da mi ako izgubimo u 4.KOLU utakmicu, svoje sanse za ulazak u rang vise svodimo na minimum....iza tog kola jos 26 ih se ima odigrat i u opticaju je cijelih 78 bodova...mislim..vjerovatno ides logikom da cete vi sve utakmice do kraja dobit..il staPlavoZuti je napisao/la:Ma komplexi ili ne...ako ista...iz Gracanice ste trebali izvuci pouku da liga nije tako losa i da ce vasi igraci morat puno vise uradit osim ljubit grb kluba na dresu...
bez uvrede...
U Sanskom Mostu ce bit tesko...dajem prednost Slobodi radi iskustva koje je vecina vasih igraca stekla u PL protiv ekipe koja tek ulazi iz treceg ranga takmicenja...
Ocekujem da tamo pobjedite...ali ako ne...onda baremmmmmmmm 1 bod...
ako ni taj jedan bod nedodje u TZ iz SM...onaj cilj vas cilj povratka u PL ove sezone ce bit tesko ispunit...
Ako izgubite tamo...Ibraka trebate otjerat pod hitno
iskreno slobodi zelim ulazak u PL vise nego bilo kome od ovih klubova iz prve lige federacije, medjutim ako rukovodstvo i navijaci ne shvate da povratak nije moguc bez zakulisnih radnji i da ce sve utakmice na strani licit na utakmicu u gracanici od povratka nece biti nista... drug iz gracanice ocigledno iz iskustva zna kako stvari hodaju i prvoj ligi i zato ti ovo navodi... posteno sudjenje se u ovoj ligi kupuje, a u nekim utakmicama pogotovo u gostima ni to nece biti moguce bez obzira na kvalitet, renome i sve ostalo...staragarda je napisao/la:po kojoj ti racunici i logici si skonto da mi ako izgubimo u 4.KOLU utakmicu, svoje sanse za ulazak u rang vise svodimo na minimum....iza tog kola jos 26 ih se ima odigrat i u opticaju je cijelih 78 bodova...mislim..vjerovatno ides logikom da cete vi sve utakmice do kraja dobit..il staPlavoZuti je napisao/la:Ma komplexi ili ne...ako ista...iz Gracanice ste trebali izvuci pouku da liga nije tako losa i da ce vasi igraci morat puno vise uradit osim ljubit grb kluba na dresu...
bez uvrede...
U Sanskom Mostu ce bit tesko...dajem prednost Slobodi radi iskustva koje je vecina vasih igraca stekla u PL protiv ekipe koja tek ulazi iz treceg ranga takmicenja...
Ocekujem da tamo pobjedite...ali ako ne...onda baremmmmmmmm 1 bod...
ako ni taj jedan bod nedodje u TZ iz SM...onaj cilj vas cilj povratka u PL ove sezone ce bit tesko ispunit...
Ako izgubite tamo...Ibraka trebate otjerat pod hitno![]()
..i nemamo mi izvlacit nikakve poruke..izgubili smo u gracanici i tu smo opasno pokradeni za cist pogodak..dobili ste nas 1 0 vise sretno nego spretno i da nije bilo onog jazaca iz mostara tu bi csti x bio...cuj,liga nije losa
![]()
![]()
![]()
.reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.s
![]()
Sta reci? HVALA VAM GOSPODINE!green je napisao/la:Eh super jel vam sad malo lakse od jucer samo citam
ne repliciram na vase frustracije![]()
samo momcine kada hocete da raspravljate o voljenom klubu eto de bujrum rasppravljejte al
nije Bratstvo valjda vas voljeni klub pa svaki 3 post je o Bratstvu i odmah izazovete da neko reaguje (i reagovace uvijek)...... nismo mi velesila (kao sloboda) kako neki pisu ovde mi smo jedan dobro uigrani , jaki
prvoligaski tim (fala gospodi iz Srebrnika , Bugojna i Kaknja.. koji ovo potvrduju) i da vam kazem tim koji ne ide na ulazak u PL barem ne jos ....a vi koji volite toliko svoj klub pa zasto nerjesavate probleme oko svoga kluba........ zar se ne zapitate zasto vam djeca odlaze iz Slobode , zasto se sloboda dovela na taj nivo (ekipa iz Londona) da igra derbi sa Podgrmecom, zasto navijeci u subotu8 cigi spominju familiju, zasto ste u subotu (kao i u Gracanici ) bili ocajni.. da li iko krivi golmana za primljeni gol u Gracanici (frajerr bio kratak metar i po)... da li se gospodo trazi odgovornost od ljudi iz kluba za onakvo sramotno ponasanje ljudi iz slobode u Gracanici...... pa A. Pantic igra u Bratsvu zasto ne u Slobodi???? vise je pokazo nego svi igraci slobode zajedno........ dzekson , dzekson , dzekson a u subotu tip masa 5 100% sansi
, zasto je igra onako slaba , nepovezana pa vise licite na jednog jakog kantonalca nego na 1.F. ..... slobodi zelim sve najbolje u nastavku prvenstva ali sa ovim nagomilanim problemima i cigom na klupi nema komsije od toga nista (samo da ne bude kasno poslije S.Mosta)... ode ljudi i Malkocevic u Gradinu izgleda jos jedna prilika propustena ..eh de sad opet vi po meni i po Bratstvu a svoje probleme u stranu
nema na cemu....i opetProbisvjet je napisao/la:Sta reci? HVALA VAM GOSPODINE!green je napisao/la:
Kako sad Orasju zar nije Gradacac? I bujrum hahamadridist je napisao/la:Ima prijedloga da Gradina domaće tekme igra na Tušnju,prije nego u Orašju,dostupnije je navijačima hebiga karta 2,5km do Tz a bus svakih 10,15 minuta,tako da bi se prvoligaški nogomet mogao vratiti u Tz i prije nego Sloboda uspije izboriti prolaz iz federalne lige.
Haj se kladimo da nece vasi pristat na opciju Tusnja .. jedino ak su toliko ludi ..madridist je napisao/la:Ma počela priča o napuštanju Zvijezdinog stadiona i selidbi u Orašje.Sve lakše neg napravit tribinu
Sve je moguće.SiggySinatra je napisao/la:Haj se kladimo da nece vasi pristat na opciju Tusnja .. jedino ak su toliko ludi ..madridist je napisao/la:Ma počela priča o napuštanju Zvijezdinog stadiona i selidbi u Orašje.Sve lakše neg napravit tribinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.