Razocarat cemo se kad sutra vidimo sastav. Ali o tom po tom.Dariovfc je napisao/la: ↑09 avg 2024, 04:28Ja bih ovako za subotu
Hadzikic
Orec
Savic
Hrkac
Sturm
Halilovic
Sikalo
Jevtovic
Mlinaric
Lohan
Museliani
Nije nesto zeljo pokazao protiv sirokog. Onaj mali arap im sam drzi vezni red a Krpicu treba 100 sansi da zabije gol vidi se da je grohno ko haskic. Hirosa se treba pazit, tip igraca koji moze izvuc majstoriju iako se nevidi cijelu utakmicu. Leze nam u zadnje vrijeme nadam se dobroj posjeti i tri boda za miran ulazak u sezonu.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Garant sikalo ne igra pa cemo se razocarat
Adnan Krhan igrao lijevog beka kod nas. Ne znam sta je poslije bilo s njim?minimalist je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:21Koji throwback, sjećam se Krhana, ali nisam znao šta je poslije bilo sa njim. Lijevi bek, ako me pamćenje dobro služi
Milak u prvih 11, napokon trener koji shvata da je bolje gubiti igrača ofanzivno, nego defanzivno.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Usrecit cete se zivotom.
-
- Kontakt:
Hasanovic je vjerovatno zavrsio karijeru samo mu jos niko nije rekao. Moze pokusavati jos malo nesto na silu ali nikad vise nece biti isti. Samo sto to nije bila temafudbalfudbal je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:29Mislim da je Hasanovic ponovo u Slogi sada pokidao ligamente

Ne mozes uruciti dres Dzaficu koji je bio ovdje 1 sezonu i pruzio otprilike isto sto bi nas dvojica mogla pruziti nakon 2 mjeseca priprema a da Samra kaze Hasanovicu onako usput u hodniku mi vise ne racunamo na tebe.
Kako smo se oprostili od Zeljkovica, Prsesa, Hasanovica itd, je li ijedan igrac kojeg je dovela stara uprava dobio uokviren dres? Ne moze se sada pricati to je praksa s kojom treba prestati pod hitno a sutiti kada se urucio dres Halilovicu i Dzaficu.
Ne mozes Suljicu i Prsesu dati slobodne papire zbog svadje s trenerom a Haskicu dati poziciju u klubu za istu stvar.
A ovu ekipu sto kaze da se samo negativno prica bih pitao sta se to pozitivno desilo ovo ljeto?
-
- Kontakt:
Jesu sredjeni papiri za gruzijca da sutra moze nastupiti, ne ocekujem puno od njega jer je dosao iz 2 korejske lige
-
- Kontakt:
Zamisli postaviti na forum sastav koji je uigravan i koji ce nastupiti sutra 

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:42Zamisli postaviti na forum sastav koji je uigravan i koji ce nastupiti sutra![]()

Majstorski nema šta.
Inače tema je postala smeće.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ako je MostarskiSin mogao otići na trening i pogledati sastav koji se uigrava, zašto to ne bi uradio neko iz FK Željezničar? 
Inače, ovaj sastav je krenuo i protiv Rudeša osim Oreča koji je bio bolestan. Tako da očito i nije neka tajna, i stvarno ako mislite da mi ne znamo sastav Željezničara, a oni naš, ne znam onda gdje živite
Kao da imamo 42 igrača u formi pa je to neka tajna.

Inače, ovaj sastav je krenuo i protiv Rudeša osim Oreča koji je bio bolestan. Tako da očito i nije neka tajna, i stvarno ako mislite da mi ne znamo sastav Željezničara, a oni naš, ne znam onda gdje živite

Kao da imamo 42 igrača u formi pa je to neka tajna.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
U redu, postavljanje sastava je normala.
Tema je ipak i dalje čisto smeće.
Tema je ipak i dalje čisto smeće.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zbog ovoga bas nakon 14 godina napustam trajno forum. Zgadilo mi se sve. Samo negativa i pucanje kontri jedni drugima.Balorda je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:54CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:42Zamisli postaviti na forum sastav koji je uigravan i koji ce nastupiti sutra![]()
![]()
![]()
Majstorski nema šta.
Inače tema je postala smeće.
Dosta od mene.
-
- Kontakt:
Ako je mostarski sin usao na trening i vidio sastav koji se uigrava tako je mogao i neko iz Zelje. Ali ako nije bio niko iz Zelje sada sigurno zna kojih 11 ce nam zapoceti sutra

Ono što je sigurno, sad smo otklonili nepoznanicu Ćoriću. Šta ima veze, biće lakše pljuvati po klubu i upravi kada izgubimoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:21Ako je mostarski sin usao na trening i vidio sastav koji se uigrava tako je mogao i neko iz Zelje. Ali ako nije bio niko iz Zelje sada sigurno zna kojih 11 ce nam zapoceti sutra![]()
![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ma bice to dobro kolega MladeneBalorda je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:22Ono što je sigurno, sad smo otklonili nepoznanicu Ćoriću. Šta ima veze, biće lakše pljuvati po klubu i upravi kada izgubimoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:21Ako je mostarski sin usao na trening i vidio sastav koji se uigrava tako je mogao i neko iz Zelje. Ali ako nije bio niko iz Zelje sada sigurno zna kojih 11 ce nam zapoceti sutra![]()
![]()
![]()
Čisto sumnjam, previše zle krvi, negative, pogrešnih tema, opsesija, histerije. Sve suprotno onome što nas je krasilo zadnjih 5 godina.
Ljudi neće da dođu pameti radi svog ega, sujete i samodokazivanja, kako na forumu, a tako i u klubu
, a na to dodaj standardne mostarske debile i imaš ovo što imaš.
Ljudi neće da dođu pameti radi svog ega, sujete i samodokazivanja, kako na forumu, a tako i u klubu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mislim da smo ubjedljivo prvi kao klub sa najvise virtualnih navijaca koji se blamiraju. Svega tu ima od objektivne mostarske publike trenera stratega strucnjaka kondicionih trenera do nepismenih Karcica i onoga sto je u lajvu dozivio epi napad posvecen Tariku IsicuBalorda je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:26Čisto sumnjam, previše zle krvi, negative, pogrešnih tema, opsesija, histerije. Sve suprotno onome što nas je krasilo zadnjih 5 godina.
Ljudi neće da dođu pameti radi svog ega, sujete i samodokazivanja, kako na forumu, a tako i u klubu, a na to dodaj standardne mostarske debile i imaš ovo što imaš.

Slazem se u potpunosti od a do z
Tip se očito vrti u i oko kluba i radi protiv kluba. Očito je puno takvih.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:42Zamisli postaviti na forum sastav koji je uigravan i koji ce nastupiti sutra![]()
Ma da, ali to sve nisu klimači glavama, to su slobodni misliociCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:35Mislim da smo ubjedljivo prvi kao klub sa najvise virtualnih navijaca koji se blamiraju. Svega tu ima od objektivne mostarske publike trenera stratega strucnjaka kondicionih trenera do nepismenih Karcica i onoga sto je u lajvu dozivio epi napad posvecen Tariku IsicuBalorda je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:26Čisto sumnjam, previše zle krvi, negative, pogrešnih tema, opsesija, histerije. Sve suprotno onome što nas je krasilo zadnjih 5 godina.
Ljudi neće da dođu pameti radi svog ega, sujete i samodokazivanja, kako na forumu, a tako i u klubu, a na to dodaj standardne mostarske debile i imaš ovo što imaš.
![]()
Slazem se u potpunosti od a do z

Intelektualna krema Mostara i veležovaca. Monti pajton na mostarski način.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.