btw opet mrtva kisa

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nemoj mi to raditi. Treba mi Venus kec za pare.jopaa7 je napisao/la:Ajmo Kasatkinaaa!! Bravo mala
Samo cu vam reci da je ta Kasatkina luda i ogroman talent. Meni je jednom na live valjala protiv Puig sam je skino ogromnu kvotu dok je mec lopte i 2 breaka zaostatka vracala, i na kraju pobijedila. Najbolje ne igrati protiv nje, a jos nije sazrela da je stabilna i da se na nju kladi. Nestabilna, ali odlican prospekt.arelinho je napisao/la:Nemoj mi to raditi. Treba mi Venus kec za pare.jopaa7 je napisao/la:Ajmo Kasatkinaaa!! Bravo mala![]()
Ma znam da je odlicna i velik talent. Samo 19 godina a vec ima dobrih meceva. Ako ju zaobidu ozlijede mogli bi ju gledat u samome vrhu kroz godinu/dvije.Effenberg je napisao/la:Samo cu vam reci da je ta Kasatkina luda i ogroman talent. Meni je jednom na live valjala protiv Puig sam je skino ogromnu kvotu dok je mec lopte i 2 breaka zaostatka vracala, i na kraju pobijedila. Najbolje ne igrati protiv nje, a jos nije sazrela da je stabilna i da se na nju kladi. Nestabilna, ali odlican prospekt.arelinho je napisao/la:Nemoj mi to raditi. Treba mi Venus kec za pare.jopaa7 je napisao/la:Ajmo Kasatkinaaa!! Bravo mala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.