FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
imam osjechaj da che se opet baliti po upravi za mjesec dana[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
BurekBosnianKingdom je napisao/la:Ima u Čeliku finih momaka koji su uzeli ispisnicu, pa bi valjalo probati sta.
Njihov lijevi bek mi se sviđa,nezz koji je ono Popović ili Bajrak ili neki drugi,znm da ima 21-22 . Nezz ime,ali znm da je lijevi bek i bas je dobar u nekoliko utakmica koje sam gledao. Ako ne bude Subic, on bi bio dobar. Ako neko zna nek napise ime da ne tražim sada..

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Mouse "Melunovic vidjen danas u gradu..."Mouse je napisao/la:Benko vidjen danas kod runde u pekari
Mouse "Musemic vidjen maloprije u cekalusi..."
Mouse "Ja jutros vidio belosevica u titovoj...."
Daj ba vise .....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Mozda ovi sto im ga konstantno bale, a neki se ne prodaju tako lako i ne zaboravljaju sve sramote..nukleusmember je napisao/la:imam osjechaj da che se opet baliti po upravi za mjesec dana[WHITE SMILING FACE]
VVVBK

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rekose nemamo para? Plan je bio kako se sjecam kamp,vracanje duga pa onda igracki kadar,problem je samo ko ce da ih vodi Hurtic?
Uradili su neke dobre stvari sto jest jest,ali ovu sezonu im necemo zaboravit nikadjoker90 je napisao/la:Mozda ovi sto im ga konstantno bale, a neki se ne prodaju tako lako i ne zaboravljaju sve sramote..nukleusmember je napisao/la:imam osjechaj da che se opet baliti po upravi za mjesec dana[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Jest, ostao je tako sto je otisao odma za sitne pare. I sada hoce nazad, e .i.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/komazec ... ceo/196824 slobodan Komazec . On mi je osto u ljepom sjecanju
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Mozda ovi sto im ga konstantno bale, a neki se ne prodaju tako lako i ne zaboravljaju sve sramote..nukleusmember je napisao/la:imam osjechaj da che se opet baliti po upravi za mjesec dana[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
vidjechemo[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Jeko A.H **** me inicijali ,ako vec znas ko je napisi a ne inicijale samoLakoste je napisao/la:Stize jos jedan centarfor, A.H 184 cm.
- franklampard8
- Kontakt:
Ako već trebamo opraštati nekim domaćim kabadahijama I MEŠETARIMA onda možemo progledat kroz prste i Nikoli..Rahma je napisao/la:Jest, ostao je tako sto je otisao odma za sitne pare. I sada hoce nazad, e .i.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/komazec ... ceo/196824 slobodan Komazec . On mi je osto u ljepom sjecanju
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Koma je majstor i drag lik,uostalom svi trce za parama tako da na njega nisam ljut,majstor jedan veliki
Pozdrav bracoo
Sarajevo Sampion
(1st post)
Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
Sarajevo Sampion
(1st post)
Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
#DIVOVI
ma zajebancija, Anas Sharbini, nije zajebancija (barem pregovori o posudbi)prijeratni mangup je napisao/la:Jeko A.H **** me inicijali ,ako vec znas ko je napisi a ne inicijale samoLakoste je napisao/la:Stize jos jedan centarfor, A.H 184 cm.

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 jun 2016, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
To je normalna stvar ko nebi od nas otisao da radi bolje placen posao ... ...zagor1987 je napisao/la:Koma je majstor i drag lik,uostalom svi trce za parama tako da na njega nisam ljut,majstor jedan veliki
Ja bi ga zelio vidjet opet u bordo dresu .... ta se generacija makar nije vukla po terenu ...

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sve stoji samo ako Benko ostane puno je :Benko,Ahmetovic,Bekic,Catakovic.zagor1987 je napisao/la:Koma je majstor i drag lik,uostalom svi trce za parama tako da na njega nisam ljut,majstor jedan veliki
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Koga ćemo prije dovesti Kostića ili Sarića?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Daj boze ni jednogBesic je napisao/la:Koga ćemo prije dovesti Kostića ili Sarića?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinjavam se svim pitarima na upadu na temu ali samo da vam kazem da ste dobar posao odradili dovodjenjem Ahmeta. Pustite se ovih mojih sto sada tripuju i loze raju da je Ahmet los igrac ili sta vec. Uz Benkaru najubojiti spic lige definitivno.
Ako uspijete uzeti i Sarica jos iz Slobode opasno tipujem da cete lagano ligu uzeti slijedece godine. Ne da je Saric Ronaldinho ili sta vec nego iz prostog razloga sto dobivate 2 uigrana igraca koji poznaju ligu i koji se izmedju sebe poznaju i vjerujte da su ta 2 pojacanja puno bolja od nekakvih otpadaka 45. ekipe Milana ili izvikanih imena.
Sretno svoj normalnoj raji sa Koseva u predstojecoj sezoni.
Ako uspijete uzeti i Sarica jos iz Slobode opasno tipujem da cete lagano ligu uzeti slijedece godine. Ne da je Saric Ronaldinho ili sta vec nego iz prostog razloga sto dobivate 2 uigrana igraca koji poznaju ligu i koji se izmedju sebe poznaju i vjerujte da su ta 2 pojacanja puno bolja od nekakvih otpadaka 45. ekipe Milana ili izvikanih imena.
Sretno svoj normalnoj raji sa Koseva u predstojecoj sezoni.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Fudo, Hare1991, MSOZ101, RaymondRed, Serha i 119 gostiju.