FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sokrat
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sokrat » 10 nov 2010, 23:39

Pa pogledaj stanje u Sarajevu sa igracima,Vucina Scepanovic krs,Kojasevic jednu dobar 3 katastrofalan,Arsenijevic kapa dole,ovaj Suljic ne zasluzuje ni sekunde da igra,Gutic isto prelos,kakva su pojacanja ?

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 10 nov 2010, 23:45

Sokrat je napisao/la:Pa pogledaj stanje u Sarajevu sa igracima,Vucina Scepanovic krs,Kojasevic jednu dobar 3 katastrofalan,Arsenijevic kapa dole,ovaj Suljic ne zasluzuje ni sekunde da igra,Gutic isto prelos,kakva su pojacanja ?
Po meni je Hilmo dobar igrač
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 nov 2010, 23:46

UPS je napisao/la:Hajde nijaze bujrum u klub, nije problem. Evo, sto se mene tice ja se slazem sa tobom, ali ozbiljno ;)

:D

P.S. dobar je bio nijaz samo i njemu je mirza zabio noz u ledja
pa vama po kluba prandeli zayebao, onda se postavlja pitanje, ako je zayebao po kluba, zasto mu je zijo ukazao povjerenje ?
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2010, 23:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Hajde nijaze bujrum u klub, nije problem. Evo, sto se mene tice ja se slazem sa tobom, ali ozbiljno ;)

pa vama po kluba prandeli zayebao, onda se postavlja pitanje, ako je zayebao po kluba, zasto mu je zijo ukazao povjerenje ?
pa zato sto kume moj je prije blekica sa mirzom potpisan ugovor po kojem ga nemozemo otpusiti dok mu ne istekne mandat .Kao egzaktan primjer je Ugovor sa sadašnjim šefom stručnog štaba Mirzom Varešanovićem koji je sklopljen na 50 mjeseci uz mjesečnu neto platu od 3.000,00 KM. U slučaju da klub otpusti trenera po članu 6. Ovog Ugovora, klub je obavezan isplatiti razliku do punog iznosa za ugovoreni period. Ugovor je sklopljen 01.04.2010. godine na vrijeme trajanja koje nikada u praksi niti jedan fudbalski trener sa ovih prostora nije potpisao, a uz to je i profesionalna licenca uslovna, tako da elementi o stručnosti nisu zadovoljeni.tako ako ga sada otpustee moraju mu isplatiti oko 130.000 km.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 00:03

sekac je napisao/la:
Sokrat je napisao/la:Pa pogledaj stanje u Sarajevu sa igracima,Vucina Scepanovic krs,Kojasevic jednu dobar 3 katastrofalan,Arsenijevic kapa dole,ovaj Suljic ne zasluzuje ni sekunde da igra,Gutic isto prelos,kakva su pojacanja ?
smaraš naručeni idi kod Nijaza mrš!
Stvarno pegla sokrat i previse samo se odjednom pojavi i prepametan je aa uvijek kontra Blekica
FK SARAJEVO.

Sokrat
Kontakt:

Post Postao/la Sokrat » 11 nov 2010, 00:10

sekac je napisao/la:
smaraš naručeni idi kod Nijaza mrš!I pojma nemaš o procjeni igrača ao igri da i ne govorim.
Pojavio se s neba momce,kazem samo kako jest ;) ...
Vidim ti znas o igracima pravo cim si se tako iznervirao,samo kazem kad je Sarajevu bilo najbolje i kakva pojacanja sarajevo dovodi ove sezone ;)
No sikirli bi hajirli ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 00:15

sekac je napisao/la:
smaraš naručeni idi kod Nijaza mrš!I pojma nemaš o procjeni igrača ao igri da i ne govorim.
haha Sekac puko skroz :lol: cuj mrš govori covjeku :o :mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 00:22

Mandrak je napisao/la:
sekac je napisao/la:
haha Sekac puko skroz :lol: cuj mrš govori covjeku :o :mrgreen:
samo zato što je naručen text stavio ništa lićno i nisam puko pa je li dosta više, ima li još neki tim da nije bio na ovoj stranici da se is ke nja po nama.
Hajde pa da završimo za večeras.
Sarajevo ljubavi moja!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 00:23

Nocas sam svim srcem navijao za Sarajevo i bas mi zao sto ne prodzoste. Dizite se - borite se - volite svoj klub - nema padanja. Sve najbolje od bparene iz Zenice

p.s. robijas
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 00:28

bparena je napisao/la:Nocas sam svim srcem navijao za Sarajevo i bas mi zao sto ne prodzoste. Dizite se - borite se - volite svoj klub - nema padanja. Sve najbolje od bparene iz Zenice

p.s. robijas
hvala !Čestitam prolaz i navijao sam za vas a i na kladionici igrao , svaka čast i sretno dalje u kupu i u ligi.Mi smo ispali na Koševu, ovo je samo bio pokušaj u lištici idemo dalje, iščupat ćemo se mi a već protiv Drine SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 nov 2010, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 nov 2010, 00:30

sekac je napisao/la:
bparena je napisao/la:Nocas sam svim srcem navijao za Sarajevo i bas mi zao sto ne prodzoste. Dizite se - borite se - volite svoj klub - nema padanja. Sve najbolje od bparene iz Zenice

p.s. robijas
hvala !Čestitam prolaz i navijao sam za vas a i na kladionici igrao , svaka čast i sretno dalje u kupu i u ligi.Mi smo ispali na Koševu, ovo je samo bio pokušaj u lištici idemo dalje, iščupat ćemo se mi a već u subotu SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU
kakva subota to su ublehe nema nama spasa sa ovim vjeruj mi sacekajmo da vidimo sta i kako bez potrebnih diskusija jer to nigdje ne vodi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 nov 2010, 00:33

mma_hz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

pa zato sto kume moj je prije blekica sa mirzom potpisan ugovor po kojem ga nemozemo otpusiti dok mu ne istekne mandat .Kao egzaktan primjer je Ugovor sa sadašnjim šefom stručnog štaba Mirzom Varešanovićem koji je sklopljen na 50 mjeseci uz mjesečnu neto platu od 3.000,00 KM. U slučaju da klub otpusti trenera po članu 6. Ovog Ugovora, klub je obavezan isplatiti razliku do punog iznosa za ugovoreni period. Ugovor je sklopljen 01.04.2010. godine na vrijeme trajanja koje nikada u praksi niti jedan fudbalski trener sa ovih prostora nije potpisao, a uz to je i profesionalna licenca uslovna, tako da elementi o stručnosti nisu zadovoljeni.tako ako ga sada otpustee moraju mu isplatiti oko 130.000 km.
onda vas je prandeli zayebao zestoko, molite Boga da ima imalo obraza da da otkaz, a cisto sumnjam da ce dati otkaz, jer on ima kako kazes 3000 KM platu, on ce je dobiti igralo Sarajevo lose ili dobro, tako da ste nayebali sa prandelijem pravo, em sto je kreten, em sto nema blage o fudbalskoj igri, upropasti vas vas bivsi igrac
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 01:26

Ma kakav obraz i Mirza hehehe nema on toga pa da ima nebi takav ugovor potpisaao a nije ovo prvi put da Mirza nanosi stetu nasoj svetinji, upuceniji mozda znaju da je Mirza jos kao aktivan igrac presao u Bursaspor kao slobodan igrac aa bio je pod ugovorom sa FK Sarajevom sto znaci da je njegov punac Fazlagic odigrao tu veliku ulogu.A nas najveci problem su nase "legende "kluba ili bolje receno njihovi potomci koji smatraju klub kao njihovu svojinu i konstantno ga crpe i zavijaju u crno sve vise i vise,dok neki zele i prizivaju legende kluba mi ih imamo i viska bar onih tkz "legendi"koje od kluba samo uzimaju i nista ne daju iako ustvari oni sve duguju Sarajevu a ne obrnuto. Al vise tu nisu Pitici i ostala kompanija koja takodzer gleda svoj interes sada su tu prava raja koja vole FK Sarajevo i koja zeli da vidi nas klub na najboljem putu i koja nece dozvoliti da se vise imenom i ugledom kluba igra kao prije bez imalo otpora.MI NIKADA ODUSTATI NECEMO HZ 87.
FK SARAJEVO.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 11 nov 2010, 01:56

Najbolje bi bilo da opet razlupate stadion Koševo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 nov 2010, 02:00

BlueBoy1921 je napisao/la:Najbolje bi bilo da opet razlupate stadion Koševo.
Bar ga nečemo spalit. :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 02:01

GunnerS je napisao/la:
BlueBoy1921 je napisao/la:Najbolje bi bilo da opet razlupate stadion Koševo.
Bar ga nečemo spalit. :roll:
Mi niti smo bravari niti piromani.
FK SARAJEVO.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 02:04

Znas sta cu vam ja reci - ohladite dobro i pazite dobro svi sta radite - volite svoj klub i ne bojkotujte ni klub ni nista. Neko yebeno bojkotom manipulise. Imam osjecaj da se sad ova "tiha igra" sa Celika prebacuje u Sarajevo i vama se sad šuga za vrat stavlja. U jednom momentu necete znati ko je - sta je - kad je - kriv. A vidim zivci vec popustaju u upravi. Pazite sta radite - Nije slucajno sad to nad Sarajevom. Sljedeci je Zeljo. Nemoj slucajno da sad neko kaze - nemoze nama niko nista - pazite i otvorite dobro oci. Mi u Zenici tj. Celik polako dolazi sebi ali mnogi nisu dosli ....
budite pametni, otvorite oci i ne nasjedajte ... pozdrav od robijasa - Zenica
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 11 nov 2010, 02:09

bparena je napisao/la:Znas sta cu vam ja reci - ohladite dobro i pazite dobro svi sta radite - volite svoj klub i ne bojkotujte ni klub ni nista. Neko yebeno bojkotom manipulise. Imam osjecaj da se sad ova "tiha igra" sa Celika prebacuje u Sarajevo i vama se sad šuga za vrat stavlja. U jednom momentu necete znati ko je - sta je - kad je - kriv. A vidim zivci vec popustaju u upravi. Pazite sta radite - Nije slucajno sad to nad Sarajevom. Sljedeci je Zeljo. Nemoj slucajno da sad neko kaze - nemoze nama niko nista - pazite i otvorite dobro oci. Mi u Zenici tj. Celik polako dolazi sebi ali mnogi nisu dosli ....
Nemoj te nas u isti kos sa vama,vi se lizite izmedju sebe :mrgreen:
1921-2011

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 02:14

Esii TM87 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Znas sta cu vam ja reci - ohladite dobro i pazite dobro svi sta radite - volite svoj klub i ne bojkotujte ni klub ni nista. Neko yebeno bojkotom manipulise. Imam osjecaj da se sad ova "tiha igra" sa Celika prebacuje u Sarajevo i vama se sad šuga za vrat stavlja. U jednom momentu necete znati ko je - sta je - kad je - kriv. A vidim zivci vec popustaju u upravi. Pazite sta radite - Nije slucajno sad to nad Sarajevom. Sljedeci je Zeljo. Nemoj slucajno da sad neko kaze - nemoze nama niko nista - pazite i otvorite dobro oci. Mi u Zenici tj. Celik polako dolazi sebi ali mnogi nisu dosli ....
Hvala tebi na dobroj namjeri i prijateljskom savjetu i ne obaziri se na essia on je dezurni podjebant al je normala
FK SARAJEVO.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 02:14

Esii TM87 je napisao/la:
Pitaj Dinu Komentatora s Ilidze sta misli o bpareni - to ti je jedan s vase "ograde". Ovo ti je najbolje da ti kazem ...
Nelizem se ni s kim samo vam zelim dobro i jednima i drugima ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bing [Bot] i 39 gostiju.