aqarius je napisao/la:E sad mi možete reći da sam pljuvač ,da sam svašta ali ovo kako naš Pjana ,neću reći igra ,nego kako se postavlja prema igri je stvarno sramota.Izvođenje slobodnjaka onako bezvoljno,bezmudo,kornera -nigdje i nikome...čovjek jače protrči kraj njega a on kao nane Hatidža kleca u koljenima(rahitis,,šta li je)...Pa ne mogu da vjerujem da nema trunke inicijative u njemu...situacija kao stvorena za njega gužva u kaznenom ,lopta do njega ima prostor ,baš njegova situacija gdje može da proba da izbaci igrača ..on daje loptu do suigraču koji stoji 30 cm do njega...prvo poluvrijeme najlošiji,,,pa samo da malo vidi Modrića,probaj pokušaj,pogriješi hebemu majku,šta fali....jok sine ..a na kraju ima 95% uspješnih pasova...ma okači ih mačku o rep...
Ovi sto ce te napadati su samo potvrda da dobro vidis stvari, objektivno...
Sramota je nekoga kao bezmudic nazivati fudbalerom...
Vidi gore sto se razabcuju nekom inteligencijom kao da se igra sah a ne hardcore fudbal...
samoposmatram je napisao/la:[Kazes sve ti je jasno. A jeli ti jasno koja si budala?
Koliko si postova do sad napisao, kako ti nevalja pjanic?
Bo te on posred usta. Sjasi vise!
Sve dok nosi sveti dres moje zemlje biti ce kritikovan jer je unistio najbolju generaciju koju je nasa zemlja ikada imala...
Kada ne bude vise nosio sve ti dres nikada ga ja vise spomenuti necu...
Da na pomenem dok sam ja na ovome forumu niti ijedna laz na ovoj temi nece proci bez demanata...
Pomiri se sa tim biti ce ti lakse...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY