Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vozdrica

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la vozdrica » 13 feb 2016, 13:42

Ajax je napisao/la:Kakve gluposti. Pjanic i Nainggolan su jedina dvojica igraca koji trenutno imaju dovoljan kvalitet da igraju za najvecih 10 klubova svijeta. Jako dobar je i De Rossi samo covjek ima vec 32 godine i prosao je svoj igracki maksimum. SVI OSTALI igraci Rome imaju svoje nedostatke i nisu kompletni igraci.

Pjanic ne zna nanizati igrace i napraviti visak :D :D
Pa Pjanic ti je covjece tehnicki najbolji igrac Rome. Moze da igra protiv dvojice, trojice. Loptu mu je skoro nemoguce oduzeti, vrhunska tehnika. Dok imas u Romi par igraca od kojih neke, neki ovdje cak i hvale :lol: :lol: kojima je problem obicna igra 1 na 1 i u 9 od 10 duela gube loptu ili vracaju unazad, smijesno. Igraci sa tehnikom ispod prosjeka Serie A koji i nije neki. Samo me zanima sta ces pisati kade Pjanic poslje ove ili najkasnije sljedece sezone napravi transfer u veliki klub.
Oooo advokat je tu. :urnebes:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 feb 2016, 14:02

Ne razumijem komentare pojedinih forumasa koji samo podbadaju ili se sprdaju s komentarima drugih, ne mogu reci da se radi o djeci, ali da se radi o balavcima to svakako da...jer takvi bijedni i podli komentari su svojstveni upravo takvoj grupi ljudi.
Moze ti se to desiti jedanput ili hajd eto par puta, ali da ti to bude pravilo u tvom pisanju onda to pokazuje koliki si ti zapravo jadnik i bijednik, najblaze receno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 feb 2016, 17:02

vozdrica je napisao/la:Oooo advokat je tu. :urnebes:
Pjanic je najskuplji igrac Rome - cinjenica.
Pjanic je prema mnogim navijacima Rome a i onima koji realno prate fudbal najbolji igrac Rome - cinjenica.

:thumbup: :thumbup:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 13 feb 2016, 19:23

Pjanic je 50% Rome

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 feb 2016, 19:28

Kako ovog husiku nije sramota više dolaziti ovdje i prosipati se...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 13 feb 2016, 19:31

HankMoody je napisao/la:Kako ovog husiku nije sramota više dolaziti ovdje i prosipati se...
Samo me prati i neces pogrijesiti ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 feb 2016, 19:43

Husika je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Kako ovog husiku nije sramota više dolaziti ovdje i prosipati se...
Samo me prati i neces pogrijesiti ;)
Radije bih si qrac odsjekao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 13 feb 2016, 19:55

A cuj, ako te ne slusa sto ce ti bezze...

Samo ti prati i uci od iskusnijeg...;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 feb 2016, 21:04

Prati ga i nisi pogrijesio. Nije ga sramota da pojma nema a zato se i prosipa.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 17 feb 2016, 20:55

Nevjerovatno kako se Miralem izgubi na terenu, kao da nije u igri. Znam da je rano za komentar, ali definitivno covjek ima problema sa m.u.dima...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 feb 2016, 21:37

Meni je sve jasno ali mi treneri nisu jasni, jeli to pokusaj prodaje ili ko zna cega ali ovaj frajer veze sa fudbalom nema...
Ponovo je napadac kada Real ima loptu i stoper kada Roma napada...Koja pizda majko mila....

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 17 feb 2016, 21:42

Nemas ti druze veze s fudbalom.. Mire nema s kim igrat na prvu a cim neko odigra dva tri dobra dodavanja s njim odma dobra situacija pred golom..
This time next year we'll be millionaires.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 feb 2016, 21:43

Po meni Pjanic nema s kim igrati. Jasno se vidi da je mnogo, mnogo inteligentniji od ostalih igraca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 feb 2016, 21:43

E sad mi možete reći da sam pljuvač ,da sam svašta ali ovo kako naš Pjana ,neću reći igra ,nego kako se postavlja prema igri je stvarno sramota.Izvođenje slobodnjaka onako bezvoljno,bezmudo,kornera -nigdje i nikome...čovjek jače protrči kraj njega a on kao nane Hatidža kleca u koljenima(rahitis,,šta li je)...Pa ne mogu da vjerujem da nema trunke inicijative u njemu...situacija kao stvorena za njega gužva u kaznenom ,lopta do njega ima prostor ,baš njegova situacija gdje može da proba da izbaci igrača ..on daje loptu do suigraču koji stoji 30 cm do njega...prvo poluvrijeme najlošiji,,,pa samo da malo vidi Modrića,probaj pokušaj,pogriješi hebemu majku,šta fali....jok sine ..a na kraju ima 95% uspješnih pasova...ma okači ih mačku o rep...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 feb 2016, 21:46

Husika je napisao/la:Meni je sve jasno ali mi treneri nisu jasni, jeli to pokusaj prodaje ili ko zna cega ali ovaj frajer veze sa fudbalom nema...
Ponovo je napadac kada Real ima loptu i stoper kada Roma napada...Koja pizda majko mila....
Kazes sve ti je jasno. A jeli ti jasno koja si budala?
Koliko si postova do sad napisao, kako ti nevalja pjanic?
Bo te on posred usta. Sjasi vise!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 feb 2016, 21:50

aqarius je napisao/la:E sad mi možete reći da sam pljuvač ,da sam svašta ali ovo kako naš Pjana ,neću reći igra ,nego kako se postavlja prema igri je stvarno sramota.Izvođenje slobodnjaka onako bezvoljno,bezmudo,kornera -nigdje i nikome...čovjek jače protrči kraj njega a on kao nane Hatidža kleca u koljenima(rahitis,,šta li je)...Pa ne mogu da vjerujem da nema trunke inicijative u njemu...situacija kao stvorena za njega gužva u kaznenom ,lopta do njega ima prostor ,baš njegova situacija gdje može da proba da izbaci igrača ..on daje loptu do suigraču koji stoji 30 cm do njega...prvo poluvrijeme najlošiji,,,pa samo da malo vidi Modrića,probaj pokušaj,pogriješi hebemu majku,šta fali....jok sine ..a na kraju ima 95% uspješnih pasova...ma okači ih mačku o rep...
Ovi sto ce te napadati su samo potvrda da dobro vidis stvari, objektivno...
Sramota je nekoga kao bezmudic nazivati fudbalerom...
Vidi gore sto se razabcuju nekom inteligencijom kao da se igra sah a ne hardcore fudbal...
samoposmatram je napisao/la:[Kazes sve ti je jasno. A jeli ti jasno koja si budala?
Koliko si postova do sad napisao, kako ti nevalja pjanic?
Bo te on posred usta. Sjasi vise!
Sve dok nosi sveti dres moje zemlje biti ce kritikovan jer je unistio najbolju generaciju koju je nasa zemlja ikada imala...
Kada ne bude vise nosio sve ti dres nikada ga ja vise spomenuti necu...
Da na pomenem dok sam ja na ovome forumu niti ijedna laz na ovoj temi nece proci bez demanata...
Pomiri se sa tim biti ce ti lakse...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 17 feb 2016, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 17 feb 2016, 21:52

Pricajte vi sta hocete, ali ovaj Husika, koliko god bio naporan, nije daleko od istine. Patriotizam na stranu, ali od svih kvaliteta, kod Miralema se kao najkonstantnija istice bezmudost i to je cinjenica.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 17 feb 2016, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 17 feb 2016, 21:59

Veceras ga Real vodi sa sobom :D :D :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 17 feb 2016, 22:01

adoo11 je napisao/la:Veceras ga Real vodi sa sobom :D :D :D
Do Trsta, a onda stopom do Kalesije. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 feb 2016, 22:49

Prevaziso Romu njegova inteligentna lopta nije za Rome ona je neprocitana.Njega nerazumiju saigraci.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.