minimalist je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:21
Neutral je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:07
Gtr radi krov na juznoj tribini. Zanimljivo ugovor potpisao u ime gtr krhan, ko prati veleza sto godina, zna da je igrao za velez pa je rano prekinuo karijeru, studirao gradjevinu
Koji throwback, sjećam se Krhana, ali nisam znao šta je poslije bilo sa njim. Lijevi bek, ako me pamćenje dobro služi
Igrao po turnirima malo, terminima, mislim da sam igrao i sa njim na jednom terminu, davno je to bilo 15+ godina.
Od Velezovih igraca igrao sam sa Jugom, Elvisom Colicem, Vladavicem, Kadricem, Serdarevicem, onaj Hajdarevic, kako se vec prezivao, plavi momak rano prekinuo karijeru upisao pravo, hamzom mesanovicem (mislim da se tako preziva) i daleko najboljim fudbalerom na malim od njih sviju Behramom (zajednicki termin, igrali redovno).
Ima 5-6+ godina da ne igram vise to smece
Jeste, igrao je Krhan beka, bio u Njemackoj pa se vratio, pokusao u Velezu, drugacija vremena. Ja sam u ubjedjen da je Irfan Jasarevic 1/1 isti igrac kao Krhan
Pa i ja sam se vratio iz Njemacke, napadac, u Velezu me stavili na beka, odustao sa 10-11 godina od toga. Kasnije presao na futsal.
Trenirao me veliki Menso Durakovic