RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 09 avg 2024, 00:52

ne kontam ove kombinacije nikako, Haskiću pozicija a ovoj dvojici noga. Za Suljića mogu shvatiti, a za Omara ne mogu nikako.
Nije da sam ga nešto specijalno gotivio, ali momak je ipak dao ogroman doprinos u novijoj istoriji Veleža i ostat će upisan zlatnim slovima htjeli mi to priznati ili ne. Nije valjda da će i on otići bez uručivanja makar počasnog dresa? Jel moguće da je toliko uprskao stvari?

Jbt jednom Džafiću su to organizovali :hmmmmm:

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 09 avg 2024, 04:28

Ja bih ovako za subotu

Hadzikic
Orec
Savic
Hrkac
Sturm
Halilovic
Sikalo
Jevtovic
Mlinaric
Lohan
Museliani

Nije nesto zeljo pokazao protiv sirokog. Onaj mali arap im sam drzi vezni red a Krpicu treba 100 sansi da zabije gol vidi se da je grohno ko haskic. Hirosa se treba pazit, tip igraca koji moze izvuc majstoriju iako se nevidi cijelu utakmicu. Leze nam u zadnje vrijeme nadam se dobroj posjeti i tri boda za miran ulazak u sezonu.

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 09 avg 2024, 09:10

Pršeš ima talenat, to smo svi vidjeli, ali će na jednu dobru odigrati pet loših. I kad dobro igra opet će poklonit minimum dvije lopte na 20-30 metara od gola. Nema nikakvu konstantu u igri, poprilično lijen, ko da ga je Jonjo Shelvey pravio.

Opet sigurno je da će nam faliti jer je jedini koliko toliko kreativan igrač u ekipi, nadam se da će doći neko bolji. Trebao je davno biti zamijenjen boljim igračem.

Suljić slična priča, talentovan i dobar igrač, ali nikad ne znaš kad će neku glupost napravit, uglavnom više štete nego koristi.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 09 avg 2024, 09:17

JimmyPage je napisao/la:
09 avg 2024, 00:52
ne kontam ove kombinacije nikako, Haskiću pozicija a ovoj dvojici noga. Za Suljića mogu shvatiti, a za Omara ne mogu nikako.
Nije da sam ga nešto specijalno gotivio, ali momak je ipak dao ogroman doprinos u novijoj istoriji Veleža i ostat će upisan zlatnim slovima htjeli mi to priznati ili ne. Nije valjda da će i on otići bez uručivanja makar počasnog dresa? Jel moguće da je toliko uprskao stvari?

Brate kakav ogroman doprinos. Dao gol Aeku? Sta je jos to ogrlmno doprinjeo? Vuče se ko prebijena mačka po terenu, svaku utakmicu minimalno 3 lopte dadne protivnickim igracima direktno u noge, kada treba u duel uci lakse se izmaknuti a o klizecem da ne pricamo. Profesionalni igrac koji prima platu za to sto radi. Trebalo ga je davno nabiti nogom iz kluba
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 09 avg 2024, 09:32

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
09 avg 2024, 09:17
JimmyPage je napisao/la:

Brate kakav ogroman doprinos. Dao gol Aeku? Sta je jos to ogrlmno doprinjeo? Vuče se ko prebijena mačka po terenu, svaku utakmicu minimalno 3 lopte dadne protivnickim igracima direktno u noge, kada treba u duel uci lakse se izmaknuti a o klizecem da ne pricamo. Profesionalni igrac koji prima platu za to sto radi. Trebalo ga je davno nabiti nogom iz kluba
Ne pričamo o istim stvarima, slažem se da je trebao doći odavno kvalitetniji plej.

Malo objektivnosti nije na odmet, taj spektakularan gol se pamti za sva vremena i da nije ništa drugo uradio, a jeste, zaslužio je počasni oproštaj samo zbog tog gola. Možda će se i organizovati nisam ništa rekao, ali prosto sumnjam.
Šta je to spektakularno Džafić napravio pa je dobio uokviren dres?

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 09 avg 2024, 09:52

JimmyPage je napisao/la:
09 avg 2024, 09:32
MostarskiVelez1922 je napisao/la:
09 avg 2024, 09:17
JimmyPage je napisao/la:

Ne pričamo o istim stvarima, slažem se da je trebao doći odavno kvalitetniji plej.

Malo objektivnosti nije na odmet, taj spektakularan gol se pamti za sva vremena i da nije ništa drugo uradio, a jeste, zaslužio je počasni oproštaj samo zbog tog gola. Možda će se i organizovati nisam ništa rekao, ali prosto sumnjam.
Šta je to spektakularno Džafić napravio pa je dobio uokviren dres?
Nije ni on nista uradio, niti je trebao dobiti uokviren dres. Bar sto se mene tiče.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 avg 2024, 10:39

Pršeš je odigrao 140 utakmica za klub, bio dio svih najvećih poslijeratnih uspjeha, i to ne kao marginalni igrač nego redovan član prvih 11. Džafiću si uokvirio dres, to je najmanje što možeš i Pršešu.

Ako ćemo gledati po kvaliteti odigranih utakmica i doprinosu, onda ni Zvonić nije trebao da dobije išta. A ne gleda se to.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 09 avg 2024, 11:13

Hajde da i ja bacim jedan hejt :mrgreen:

Imaju li kalendar u klubu cuj live pres 08.08.2024

https://www.youtube.com/live/_bXkmkbtKx ... PhwgQysgqK

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 avg 2024, 12:28

@killi

Nista licno protiv tebe, ali uvijek samo kod tebe negativa, nekada sa opravdanjem, a nekada i nije sa opravdanjem. Svako misljenje cijenim pa i tvoje i ne zelim nikome sugerisati sta i kako da pise.

Nigdje nije bajno, svi imaju probleme jer je takva drzava. Imao je Hasic fula, ima i Kevelj, a imat ce i neko treci, koji ce abd doci nekada u buducnosti.

Jucer sam napisao da je i prije rata znalo biti trzavica u Velezu. Sam Baka Sliskovic je mnogo puta govorio da je tadasnja uprava kluba kriva sto je presao u Hajduk, jer kako on rece, nije bilo dobre vole da ostane u Velezu. Toga je bilo i bit ce.

Koliko vidim, ti pokusavas ganjati pravdu ovdje, ali znas i sam da od toga nema nista. Moramo se pomiriti i ti i ja da je drzava samo odraz svih segmenata u drustvu, pa tako i sporta. Da imamo drzavu, ne bi bilo ovih problema u klubovima, niti bi Vico mogao raditi ovo sto radi. Valjda ce doci bolji dani?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 avg 2024, 12:30

Napravit cu ja novi profil da ne gledate sve crno sto ja napisem i kao hejt prema nekome ili necemu, posto vidim vec da ce u slucaju neuspjeha nekog ove godine biti da sam ja unosio nervozu ili slicno

Prsesu se mora dres dodijeliti ako se Dzaficu dodijelio. Nema tu hejta niti mrznje niti ista. To je jednostavno tako. I za to ne treba nikakve resurse utrositi niti vrijeme niti novac.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 09 avg 2024, 12:33

Ne treba se Prsesu uruciti nikakav dres kao sto se urucio Dzaficu nego se podhitno treba prekinuti sa tom nakaradnom praksom

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 09 avg 2024, 14:52

CampobelloDiMazara je napisao/la:
09 avg 2024, 12:33
Ne treba se Prsesu uruciti nikakav dres kao sto se urucio Dzaficu nego se podhitno treba prekinuti sa tom nakaradnom praksom
Bravo. Kakvo uokviravanje dresova, ko da su u najmanju ruku bar 3 puta ligu uzeli sa Velezom i 4 kupa, nego mrtvi prosjek kad su god igrali osim par nekih bljeskova. Evo neko napisa Pršeŝ 140 utakmica odigrao. Pamtim ga po golu Aeku i po tome sto je u 139 ostalih utakmica minimalno jednom dodao loptu direktno protivnickom igracu na 30 metara od naseg gola. I ćorava koka bi ubola zrno nekad.. Moj respekt ce imati igrac koji gine na terenu i tu je zavrsena prica.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 09 avg 2024, 15:16

Sutra utakmica, mi o dresovima nekakvim.. :thumbdown:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 avg 2024, 15:48

Momci i to vam je po uzoru na najvece klubove, ne moze godisnjak da valja a urucivanje dresova da ne valja :D
Klub bez duga evropa gradnja stadiona i na kraju godisnjak po uzoru na najvece klubove za svoje navijace :tokralju:

Ko ne uziva u ovom ljetu neka se rokne momentalno
:rol:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 09 avg 2024, 16:49

killafrommanilla je napisao/la:
09 avg 2024, 10:39
Pršeš je odigrao 140 utakmica za klub, bio dio svih najvećih poslijeratnih uspjeha, i to ne kao marginalni igrač nego redovan član prvih 11. Džafiću si uokvirio dres, to je najmanje što možeš i Pršešu.

Ako ćemo gledati po kvaliteti odigranih utakmica i doprinosu, onda ni Zvonić nije trebao da dobije išta. A ne gleda se to.
Pa jbg, nisu ga oni doveli da mu uruce dres :D

Prses manje vise, licno sam htio da ide davno iz Veleza prvenstveno zbog govora tijela, vuce se ko prebijena macka ali isto tako je jedini igrac u ekipi koji se svaki put spusti po loptu i prenosi je dalje. Za mene nije nikad bio igrac za prvih 11 ali za klupe dobra opcija.

Meni je vise krivo zbog nacina na koji su otjerali Hasanovica. Svaku utakmicu je poginuo na terenu, nijednu sekundu se nije stedio i kazes mu onako usput eto mi ti necemo produziti ugovor. Od svih igraca je mozda upravo on najvise zasluzio da mu se uruci dres i pruzi prilika da se casno oprosti od navijaca kako i prilici velikim klubovima.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 09 avg 2024, 17:39

MostarskiSin je napisao/la:
09 avg 2024, 16:49

Prses manje vise, licno sam htio da ide davno iz Veleza prvenstveno zbog govora tijela, vuce se ko prebijena macka ali isto tako je jedini igrac u ekipi koji se svaki put spusti po loptu i prenosi je dalje. Za mene nije nikad bio igrac za prvih 11 ali za klupe dobra opcija.

Meni je vise krivo zbog nacina na koji su otjerali Hasanovica. Svaku utakmicu je poginuo na terenu, nijednu sekundu se nije stedio i kazes mu onako usput eto mi ti necemo produziti ugovor. Od svih igraca je mozda upravo on najvise zasluzio da mu se uruci dres i pruzi prilika da se casno oprosti od navijaca kako i prilici velikim klubovima.
tako je, Pršeš je samo jedan u nizu i nije izuzetak
Ako postoji neka praksa onda treba da se držimo nje, a ne kako kome ćefne tako pravi oproštajne momente

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2024, 18:07

Gtr radi krov na juznoj tribini. Zanimljivo ugovor potpisao u ime gtr krhan, ko prati veleza sto godina, zna da je igrao za velez pa je rano prekinuo karijeru, studirao gradjevinu :mrgreen:

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 09 avg 2024, 18:21

Neutral je napisao/la:
09 avg 2024, 18:07
Gtr radi krov na juznoj tribini. Zanimljivo ugovor potpisao u ime gtr krhan, ko prati veleza sto godina, zna da je igrao za velez pa je rano prekinuo karijeru, studirao gradjevinu :mrgreen:
Koji throwback, sjećam se Krhana, ali nisam znao šta je poslije bilo sa njim. Lijevi bek, ako me pamćenje dobro služi

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 09 avg 2024, 18:29

MostarskiSin je napisao/la:
09 avg 2024, 16:49

Mislim da je Hasanovic ponovo u Slogi sada pokidao ligamente
Ti si naša ljubav jedina!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2024, 18:32

minimalist je napisao/la:
09 avg 2024, 18:21
Neutral je napisao/la:
09 avg 2024, 18:07
Koji throwback, sjećam se Krhana, ali nisam znao šta je poslije bilo sa njim. Lijevi bek, ako me pamćenje dobro služi
Igrao po turnirima malo, terminima, mislim da sam igrao i sa njim na jednom terminu, davno je to bilo 15+ godina.
Od Velezovih igraca igrao sam sa Jugom, Elvisom Colicem, Vladavicem, Kadricem, Serdarevicem, onaj Hajdarevic, kako se vec prezivao, plavi momak rano prekinuo karijeru upisao pravo, hamzom mesanovicem (mislim da se tako preziva) i daleko najboljim fudbalerom na malim od njih sviju Behramom (zajednicki termin, igrali redovno).

Ima 5-6+ godina da ne igram vise to smece :rol:

Jeste, igrao je Krhan beka, bio u Njemackoj pa se vratio, pokusao u Velezu, drugacija vremena. Ja sam u ubjedjen da je Irfan Jasarevic 1/1 isti igrac kao Krhan :mrgreen:

Pa i ja sam se vratio iz Njemacke, napadac, u Velezu me stavili na beka, odustao sa 10-11 godina od toga. Kasnije presao na futsal.

Trenirao me veliki Menso Durakovic :beba:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.