Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ovaj posljednji napad u prvom poluvremenu pokazuje kakvi smo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dobra treća četvrtina, bilo bi mi drago da ostano zbog daljeg razvoja. Ne treba se predavati, svi su imali lošije generacije ali bitno je ne ispasti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Za minutu su uspjeli prosuti 12 razlike. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tu smo mogli dobiti utakmicu, šteta šta uradi čovjek.
Ja poklona majko draga. Valjda uspiu nešto u produzecima.
Ko ce ovo izdrzat 

Uhh srece sa ovim zadnjim sutem
Idemo u 2 OT
Dzidic oce da Ilica istrosi do kraja 45min, bez odmora igra decko

Idemo u 2 OT
Dzidic oce da Ilica istrosi do kraja 45min, bez odmora igra decko

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poraz u našem stilu, jbte vodiš 12 razlike, umjesto da riješiš meč ti to sve prokockaš u sekundi, najnormanije. Klasika.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!

Makar smo popunili krug da su sve reprezentacije u B diviziji ili niže.
Ovo je ja mislim i kraj za brata @kobe24

-
- Kontakt:
kad je onaj nas play krenuo u zadnjem napadu da "trosi" vrijeme, ja sam vec krenuo da bacam iphone na pod...
Kažu da se historija ponavlja. Mi ćemo onda čekati da se ponovno pojavi neki Nurkić koji će uvoditi selekcije u diviziju A, zatim neki Atić koji će biti dovoljno dobar da ih dovodi do borbe za medalju i poslije njega za kraj neki Musa koji će ih voditi do zlata. Nek samo novi Atić bude manje blesav, ako je moguće.
Ovo ovako izgleda kad se uzdamo u sistem i organizovanost Saveza, nema za nas ništa dok se ne pojavi neki klinac koji je jednostavno previše dobar.
Ovo ovako izgleda kad se uzdamo u sistem i organizovanost Saveza, nema za nas ništa dok se ne pojavi neki klinac koji je jednostavno previše dobar.
Hahaha, ma izgleda da sam previse glup da bi ovo bio kraj, ali sad su opet najvece sanse da sve ovo batalim.Vucevich je napisao/la:
Ovo je ja mislim i kraj za brata @kobe24

Danas se igracima nema sta zamjeriti. Mislim da su odigrali iznad svojih mogucnosti, ali sreca nas je opet zaobisla. Nismo mi bez razloga najluzerskija sportska nacija na dunjaluku.
Dzidic je ponovo pravio propuste s rotacijama i naravno morao je traziti TO da prekine seriju 14-0 na polovini zadnje 1/4. Nije se smjelo desiti da 4 kosarkasa (Kameric, Dedajic, Ilic i Bosnjak) odigraju bukvalno cijelo drugo poluvrijeme i oba produzetka bez sekunde odmora, s tim da je Ilic igrao cijeli mec. Tad su ekipe bile u bonusu i umjesto jednog vanjskog je morao uvesti Ramljaka da ide na prodore i eventualno iznudi bacanja, a da ovaj drugi play prevodi loptu. Italijani su na kraju svakako bili mrtvi umorni (oni ionako rotiraju 6-7 kosarkasa) i to se moralo iskoristiti. Btw, i meni je Dedajic u zadnjem napadu izvukao svaki zivac. Frajer tapka loptu kao da je u najmanju ruku Kajri Irving...

B divizijo, here we come!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Realno ove godine nikako ali baš nikako nisam pratio dešavanj sa ovim U16 reprezentacijom, imaju li kakve sanše tu da izbore ulazak u A diviziju?kobe24 je napisao/la:Hahaha, ma izgleda da sam previse glup da bi ovo bio kraj, ali sad su opet najvece sanse da sve ovo batalim.Vucevich je napisao/la:
Ovo je ja mislim i kraj za brata @kobe24I prije prvenstva sam rekao da ih necu gledati bez Kamenjasa, pa sam opet svaku minutu ispratio.
Danas se igracima nema sta zamjeriti. Mislim da su odigrali iznad svojih mogucnosti, ali sreca nas je opet zaobisla. Nismo mi bez razloga najluzerskija sportska nacija na dunjaluku.
Dzidic je ponovo pravio propuste s rotacijama i naravno morao je traziti TO da prekine seriju 14-0 na polovini zadnje 1/4. Nije se smjelo desiti da 4 kosarkasa (Kameric, Dedajic, Ilic i Bosnjak) odigraju bukvalno cijelo drugo poluvrijeme i oba produzetka bez sekunde odmora, s tim da je Ilic igrao cijeli mec. Tad su ekipe bile u bonusu i umjesto jednog vanjskog je morao uvesti Ramljaka da ide na prodore i eventualno iznudi bacanja, a da ovaj drugi play prevodi loptu. Italijani su na kraju svakako bili mrtvi umorni (oni ionako rotiraju 6-7 kosarkasa) i to se moralo iskoristiti. Btw, i meni je Dedajic u zadnjem napadu izvukao svaki zivac. Frajer tapka loptu kao da je u najmanju ruku Kajri Irving...
B divizijo, here we come!
Iskreno, ne znam gotovo nista o kvalitetu te kadetske reprezentacije. Vecinu igraca nikad nisam gledao i ne mogu nista reci o njima. S obzirom da nema Micica, mislim da nemamo vise od 5% sanse da izborimo A diviziju.Vucevich je napisao/la: Realno ove godine nikako ali baš nikako nisam pratio dešavanj sa ovim U16 reprezentacijom, imaju li kakve sanše tu da izbore ulazak u A diviziju?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma na stranu Sve, ovaj Ilić djeluje kao dobar igrač. Matković takođe, ako bi dobili 2 dobra ABA igrača ja zadovoljan.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pojavio se jedan koji je trebao odrzati ovu reprezentaciju u diviziji A ali ode igrati za drugu drzavu. Ustvari ovo se moze napisati za jos jednogDrape je napisao/la:Kažu da se historija ponavlja. Mi ćemo onda čekati da se ponovno pojavi neki Nurkić koji će uvoditi selekcije u diviziju A, zatim neki Atić koji će biti dovoljno dobar da ih dovodi do borbe za medalju i poslije njega za kraj neki Musa koji će ih voditi do zlata. Nek samo novi Atić bude manje blesav, ako je moguće.

Sa "projektom" koji je zbog navodnog oporavka propustio sve pripremne utakmice a onda odigrao turnir ništa posebno smo već ispali iz divizije A(U16).
cestitam Savezu na posljednjem mjestu
vasa mudra odluka da potjerate najboljeg igraca repke,kako mi se pokazao autoritet trenera Gnjidica a momci galvanizirali sto kaze Ciro, direktan je produkt ovog rezultata...kristalno je jasno da bi dobili Italiju s njim
dosta je sumnjivo da matkovic nakon prve utakmice nije nista pokazao kada je trebalo.....dal je dobio sugestije legitimnih nastavljaca politike UZPa ili se povrijedio protiv ukrajine,ne vjerujem da cemo saznati...imamo hrpu novinara pa eto neka ga neko upita jel ga usporila povreda u drugom kolu
vidicemo da li ce se odazvati za B diviziju....pripomognut micicem bili bi medju tri-cetri favorita da izborimo povratak u A diviziju....sa drugim selektorom
vasa mudra odluka da potjerate najboljeg igraca repke,kako mi se pokazao autoritet trenera Gnjidica a momci galvanizirali sto kaze Ciro, direktan je produkt ovog rezultata...kristalno je jasno da bi dobili Italiju s njim
dosta je sumnjivo da matkovic nakon prve utakmice nije nista pokazao kada je trebalo.....dal je dobio sugestije legitimnih nastavljaca politike UZPa ili se povrijedio protiv ukrajine,ne vjerujem da cemo saznati...imamo hrpu novinara pa eto neka ga neko upita jel ga usporila povreda u drugom kolu
vidicemo da li ce se odazvati za B diviziju....pripomognut micicem bili bi medju tri-cetri favorita da izborimo povratak u A diviziju....sa drugim selektorom
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 05 avg 2018, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Heroj,a ne zločinac

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Bruka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.