FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 05 okt 2011, 15:02

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 okt 2011, 15:04

nasborik je napisao/la:KO GOD POVJERUJE OVOM CVETKOVIĆU OVO ŠTO JE IZJAVIO NA PRESSU, TAJ NEMA NI GRAMA MOZGA!

Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana, laž ne vidjena, pa isti je dovEo Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Za mene je Cvetković Lažovčina i muljator ne vidjeni!
nevjerujem Cvetkoviću ali vjerujem Aci, pitaj te ga i vi, dobri ste sa njim zar ne

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 05 okt 2011, 15:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
nasborik je napisao/la:KO GOD POVJERUJE OVOM CVETKOVIĆU OVO ŠTO JE IZJAVIO NA PRESSU, TAJ NEMA NI GRAMA MOZGA!

Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana, laž ne vidjena, pa isti je dovEo Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Uzmimo da je pola toga istine, opet za svaku osudu, zar ne?[/quot :D
"JOŠ OD 1926"

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 05 okt 2011, 15:08

Uzmimo da je pola toga istine, opet za svaku osudu, zar ne?
Šipovac nije svetac , nisam ni ja ali ovo su po meni riječi osvetnice od čovjeka koji želi osvetu. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 okt 2011, 15:09

Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio. :( Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 okt 2011, 15:11

Ma ne pokusavajte sarajlijicama nista objasnjavati.Valjda ste skontali kakve su to fele...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 okt 2011, 15:12

jubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio. :( Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
ovo gore za Bučana si u pravu ali ovo za spontani pokušaj, ma daaaj

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 05 okt 2011, 15:14

jubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio. :( Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
ako aco kaze da je pola istina otkud ti pravo da mislis svojom glavom. Sipovac doveo i Avdukica i Bucana a sudiju kad platis on i sudi za tebe a nedaje crveni karton za pokazivanja ka publici.
"JOŠ OD 1926"

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 okt 2011, 15:15

Cao spontani, nismo te prepoznali, inace ovdje huligancici za kojeg cenera sve rade spontano.
Ma nek ti znas,sve,a ja koji sam sve svojim ocima vidio,i koji sam pricao sa "nekim" ljudima,nista ne znam...Bitno da ti poltronu i novinarcicu sve znas. ;) Staviste momku pistolj u ruku,a imao mobilni telefon.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 okt 2011, 15:15

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... vjeka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 okt 2011, 15:15

THC je napisao/la:Sve izađe na vidjelo ;)
Ovo je početak price o Borcu i malom šipovcu------žalosnoooooooooo ali i mali tezgaroš je u toj priči i lijepo ti napisa da ce sve na vidjelo,,,,,,,,

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 05 okt 2011, 15:16

jubitubi je napisao/la:
Cao spontani, nismo te prepoznali, inace ovdje huligancici za kojeg cenera sve rade spontano.
Ma nek ti znas,sve,a ja koji sam sve svojim ocima vidio,i koji sam pricao sa "nekim" ljudima,nista ne znam...Bitno da ti poltronu i novinarcicu sve znas. ;) Staviste momku pistolj u ruku,a imao mobilni telefon.
ај не " се!!!!
" ? $ " / - него Ацо??!!! ' $ :lol:
Ацо све зна " Ацо је " у праву!
"" ПУТ ""

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2011, 15:20

Ova tema zivi od skandala. :D

Meni ovo zvuci kao da je tip ogorcen i zeli da se osveti.
Pitanje je samo koliko ima istine u tome sta prica, a koliko je izmisljeno.

U spontanost ne vjerujem bas, spontano stvaranje materije u vidu cigli na stadionu kombinovano sa otvorenim vratima itd. moze teoretski da bude, ali je po prirodnim zakonima veoma malo vjerovatno.

Aco je do sada nekako bio uvjek upravu svejedno o cemu se vrti.
Veoma zastrasujuca cinjenica, mozda je clan tajne sluzbe. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 okt 2011, 15:22

Nekada je i u Hrvatskom Dragovoljcu funkciju presidenta obnasao covjek koji je isto izjavljivao, sa ponosom ... Sipovac.. Prezime, koje me podsjeca na male, seljacke sredine ...

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 05 okt 2011, 15:23

Drago mi je da se u Sarajevu ne cita samo avaz STOLE svaka cast
"JOŠ OD 1926"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 okt 2011, 15:25

veteran 1987 je napisao/la:
To ti je kod nas normalno vec godinama, samo si ti kasno dosao do spoznaje da je to tako. Najbitnije je da sad znas i da ces drugacije razmisljati. Barem se nadam .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 05 okt 2011, 15:26

Kakva je gnjida ovaj Cvetko, sve i da jest u pravu i sve da je tacno što je izjavio.
Sad iznosi prljavi veš u medije i fol se cudi Šipovcu nešto, a nije mu smetao kad je sklapao ugovore i posao sa njim i kad je dobivao plate od tog notornog alkosa Šipovca.
Cuj notorni alkoholicar :lol: :lol: eto papka...mislim, boli me kita za Šipovca pogotovu jer je frajer debil ali ovo tracanje i ofiranje je baš nisko i odvratno.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 05 okt 2011, 15:28

Stole iz Bora je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:
To ti je kod nas normalno vec godinama, samo si ti kasno dosao do spoznaje da je to tako. Najbitnije je da sad znas i da ces drugacije razmisljati. Barem se nadam .. ;)
znam znam kako da nije eto navratim ponekad pa mi to bode oci jer na svim kioscima ima stampe iz R.S. Stole nemoj lagati sebe jer mene nemozes. mada nije tema
"JOŠ OD 1926"

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 05 okt 2011, 15:37

veteran 1987 je napisao/la: znam znam kako da nije eto navratim ponekad pa mi to bode oci jer na svim kioscima ima stampe iz R.S. Stole nemoj lagati sebe jer mene nemozes. mada nije tema
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 okt 2011, 15:40

jubitubi je napisao/la:
lagao ne lagao,da ja tebe pitam nesto,posto zes da si bio tu i gledao svim ocima.niko do sad ne rece
ZAŠTO STE NAPALI MANIJAKE?KOJI JE RAZLOG DUŽE? hajd mi bez predrasuda odgovori ziv bio

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.